Canım,ben aradım şimdi.Ayşe nin genel durumu iyiymiş.Yalnız kan ihtiyaçları sürüyor.Onun (-) olduğu için,bulmakta zor oluyor tabi haliyle.Bu hafta için kan varmış ama en kısa zamanda bulunması daha iyi olur diyor Hasan Bey di yanılmıyorsam.a.s.
arkadaşlar biraz önce eşim ahmet beyle görüştü mizginin kan değerleri biraz düşükmüş ama genel durumunun iyi olduğunu söyledi ayrıca eylül ve ayşede de şu an için bir sorun yokmuş kalliste ablanın onları ziyaret için eskişehirden geldiğini söyledi haberler kalliste ablada ahmet abide çok sevinmiş ALLAH ablamızdan razı olsun.hızlı trenle umarım iyi ve rahatbir yolculukla sağ salim evine dömesi duasıyla.haberlerini bekliyoruz.
zenanım sağol inşallah valla tek dileğim o çocuklarımızın o meleklerimizin taburcu haberleri buradan almak yada verebilmek..
aklıma gelmişken Eylülümüzün bir kaç fotoğrafını çekti ablası ama yarın ekleriz büyük ihtimalle ... çok şeker görmeniz gerek çünkü.... çamaşır aldım demiştim ya şöyle minnacık pembe fosforlu bir sırt çantası içindeydi yemeğe çıkarken o sırt çantasını takmış sırtına içinde çamaşırlar:roflol: döndük yatağında yatıyor sırtında çantası yine:roflol: pencereden seslendim ehhh Eylül hiç bir don bu kadar yeri gezmemiştir diye sırnaşık şey Ankara gördü Eylülün çamaşır çantasını Ceydamda çok güleryüzlü ben Eylüle takıldıkça oda güldü durdu a.s.
canım benim kızım 19un içinde bir kaç ay sonra 19 bitecek.. 50 kilo... bende çok şanslı olduğumu düşünürüm hep, senin adınada sevindim...Gerçekten çok güzel haberler,Eylülümüz belkide her an taburcu olabilir.hihoyyytAllah inşallah hepsine yaşatsın bunu.Kalisim bu arada kan veren kızın kaç yaşında?:uhm:Benimkide tutturmuştu,oda zayıf.
inşallah bir daha geldiğimde hepinise haber vereceğim :dance: bu gün aileler ile hem tanışıp beraber olayım istedim biliyorumki başka arkadaşlarmı sizleri çağırdığımda ortam daha hareketli olacaktı, inşallah bir dahaki sefere..kallistem hoşgelmişsin yine bekleriz canım kızın nasıl?seni kızını yürekten kutluyorum,iyilik meleğim,iyi gecelera.s.
tatlım inan en kısa sürede tekrar geleceğim hem tüm arkadaşlara haber veririm görüşürüz tanışırız hemde kızlarımızın güzel haberleri için belki buluşmuş oluruz..ablam yaaa ankya geldigini söyleseydin keske tum gun bende evdeydim cıkar gelirdim hem seni de görmüs olurdum..
İŞTE SİZE BİR DÜNYA GÜZELİ a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?