Bebeklerimizin ilk dogum günü yaklasıyor nasıl bir parti düşünüyorsunuz?

kurabiyelerin üzerindeki renkli hamur yani yas pastalar varya onların üzerindekinden.

ya öğretın bu kurabıye ısını ıste hangı malzemeler kullanılıo falan
cok paramız mı var sankı bayılalım kurabıyelere
poğaca yaparım bak doğum gunune alsanaalsanasmile

şeker hamuru ne:)))))))))))))

yemek tariflerinde yapımını anlatmışlardı :

Açıklama :
çocuklarınıza doğum günlerinde eşinize özel günlerinizde yapacağınız pastayı süslemeniz için sağlıklı lezzetli bir besin
Bilgiler: Kullanılan Malzemeler:
Süre
10 dk
Zorluk Derecesi:
Kolay
Kaç Kişilik
N/A 5 sade lokum

2 corba kasıgı pudra sekeri

2 corba kasıgı nişasta

Hazırlık
kızlar biliyorsunuz pastaneden aldığımız pastalar daha çekici görünüyor üzerindeki süsler şekiller yağdan yapılıyor ve sağlıksız oluyor

Tarifin Hazırlanışı
sade lokumu elimizde yoğuruyoruz hamur haline gelince pudra sekeri ekliyoruz tekrar yoğurup hamur haline getiriyoruz pembe renk oluyor istersek cok az gıda boyası ekleyip renkli pasta süsleri yapabiliriz isterseniz bu hamurla pastanızın üzerinide kaplayabilirsiniz sizin hayal gücünüze kalmış .
alıntı

ben büyük kızım için rengarenk kurabiyeler yapmıştım çok hoşuna gitti.gıda boyası ile papatyalar yapmıştım hiç dağılmıyor ve sert olduğu için küçükte yemişti,yani ağızda dağılan kurabiyelerden değil.
görsellik olarakta çok hoş.

EMELLLLL KIZ ne geldi aklıma Derya Baykala göndersek ya bu elbiseleri o becerir valla bizde ondan öğrenir yaparız nasıl fikirrrr ...
CADıııı bende bursadayım ama resimleri silmişsin canım bana özleimden gönderrimisin anlaşırsak fiyatta ısmaralrım ben

ay özlemcim ama harika kurabiyelerdi ya görmen lazım
çok güzel yapmış bi tanede vardı üzerinde derin yazıyor:)

Baby tv de mutlu yıllar şarkısı var..ona nasıl ulasabılırım acaba dogum gunu pastası gelırken o calsın istiyorum .. Annanesi yeniyıl hediyesi olarak şarzlı araba aldı ogluma onu suslıycem mısafırlerın yanına onunla gırecek korna basa basa cok komık olucak ..

HHAHAHA HAHA süper miş allah sünnet arabasınıda süsletmeyi nasip etsin .
Şafakçım baby tv nin internet sitesine girip indirebilirsin çarkıyı

hımmmm çok güzel olmuş ama yüzünü tam önden çektiğin bir resim olsun birde tam yerleştir yuvarlağa ok
bende Şafaktan çaldım çaktırma :)) ama güzel oldu bunu yükledim pc ye doğum gününde slayt falan bunu oynatabilirm :)

evet acele ettım tam ayarlamadım. ama turkce sarkısı da vardı aslında bunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…