Bebeklerimizin ilk dogum günü yaklasıyor nasıl bir parti düşünüyorsunuz?

niye gülüyon kız
ne bilim fazla geldi bana gerçi emeğe güzelliğe değer o ayrı konu tabi bide masrafı var ama 40 tane sölesen 100 lira yapçak 40 tenede kimseye yetmez
e bide bunun pastası süsü içeceği diğer hazrlıkları var

ayy ne zor ya bu doğum günü işi of sıkıldım ben düşünmekten
birde imkanlar kısıtlı olunca daha zor oluyor benim evim ufak
oyüzden ailelere ve arkadaşlara ayrı kutlama yapalım diyoruz
oyüzden iki pasta düşünüyorum biri bir şeklinde diğeri normal
eminönüne bende gidicem ama ne zaman allah bilir kıyafet işide var tabi
emel elbiseler süper gerçekten bende çok beğendim
hediye düşünüyorum birde kızıma istiyorum ki ona ömür boyu hatıra kalıcak bişey olsun
aklıma ilk gelen şu anda küpe almak ilk küpelerini alabilirim kulaklarınıda delidiririz :))

helal olsun süper kurabiyeler
bizim bi emelimiz var oda süper kurabiyeler yapıyo

saol canım benim.acaba bendemi baslasam bu sekilde yapıp satmaya iyi fikir aslında.hem kurabiye hem bebek şekeri.
nasıl sizce.artık müşteri bulursunuz bana.çünkü seviyorum böyle seyler yapmayı ugrasmayı.hemde evde otururken kazanc elde etmiş olurum.bakarsınız dükkan acarım ne dersiniz.

şimdi ben sabahtan beri düşünüom şeker hamurunu alsam kurabiyeyi kendim yaparım nasılsa.Onun model cetveli zartı zurtu kurabiyeleri teker teker satın almaktan daha ucuza gelio.
Emel kız bende varım gel birlikte açak tükanı:p

çok güzel kurabiyeler ellerinize sağlık...emel yaparsan bize hemen sipariş vereyim sana hayatım..çünkü diğer arkadaş bursa da..sen yanıbaşımızdasın....valla bi düşün derim...ama arkadaş hesabı olsun...konuşalım bunu...

ben sana anlatırım güzelce yapımını :))) yaparım hayatım canın saolsun.

X