Bebeklerimizin ilk dogum günü yaklasıyor nasıl bir parti düşünüyorsunuz?

kızlar doğum günü için evi süslicez ya
süsleri nerden alabiliriz netten çok araştırdım ama bulamadım
tek site buldum orasıda çok pahalı
şöyle isim yazılı uzun bir bayrak
balon falan nerden bulabiliriz

emekbebek arkadaısm keske Istanbul da olsan. yegenımın 1 yas partısı ıcın bız gecen haftasonu Emınonune gıttık cok guzel seyler var.

melek81 canım emin önüne gitme şansım yok yaaa
ama giden olursa siperiş verebilirim :)))))) hehehehe

yelizcim ben gidebilirm...senin için de alabilirim..ama yerini bir tam yazarsa melek ona göre bir hafta sonu giderim...

yaa hemen mehmet efendı var ya kuru kahvecı onun sokagında bir sürü yer var sağlı sollu.
Aylin beraber gidelim istersen diyeceğim ama sen Cumartesi gitmezsin sanırım. Bende haftaiçi çalışıyorum. Ben Ocak ortalarında gitmeyi düşünüyorum

Son düzenleme:
mesela happy bırthday yazılı 50 tabak 6,5 TL
aynı sekılde 100 bardak da 6,5 TL
Duvara kocaman happy bırthday yazısı 3,5 TL
100 lü happy bırthday balonu 10 TL
sapkalar aldık 25 tanesı 7,5 TL
ıste ıvır zıvır susler falan aldık

valla aylincim sipariş verebilirm sana
parasınıda havale yaparım gidersen mutlaka haberim olsun canım

MELEK81 adını bilmiyorum ama çok güzelmiş hepsi ya
ben balon duvar kağıdı falan istiyom
bide melek81 öle isim yazan duvar bayrağı varmı acaba gözüne çarptımı

arkadsım adım nıckımden de anlasıldıgı uzere Melek :)
ısım yazan gozume carpmadı ama harfler satılıyordu.. onlardan alınabılır yanı

melekçim sağol ya adın melek olabilir diye aklımdan geçti ama yinede sorıyım dedim
memnun oldum bende yeliz

kızlar bende gideceğim eminönüne.ocak ayını ilk haftası olabilir.hafta arası olabilir.gelmek isteyen varsa gidebiliriz.

valla ben Cumartesı olursa gelebılırım. 9 Ocak yada 16 Ocak bu ıkı tarıhten bırınde gıdecegım..

ayşe yaman butik pasta ve çikolatalar da değişik pasta modelleri var fikir için bakabilirsiniz.

heee pastayı da misketpasta dan sipariş vermeyi düşünüyorum. Ataşehir de yeri. ıçini de çok güzel yapıyorlar. Ve 20 kişilik pasta 120 civarı.

heee pastayı da misketpasta dan sipariş vermeyi düşünüyorum. Ataşehir de yeri. İçini de çok güzel yapıyorlar. Ve 20 kişilik pasta 120 civarı.

canım verdiğin adrese baktım çok güzel pastalar var.bende orada yaptırabilirim.çok tekkür ederim.

bu sıtede olan bır cok sey Emınonunde var hemde daha ucuz..
100 lu balon happy bırthday 10 Lira. Bu sıtede 25 lısı aynı fıyat.

1 rakamlı pasta 15 kılısılık sıtede 200 cıvarı. Dısarı da 100 cıvarı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…