Bebeklerimizin ilk dogum günü yaklasıyor nasıl bir parti düşünüyorsunuz?

bende 1 şeklindeki renkli pastayı 20kişilik buranın en iyi pastenisine sordum 30 tl dedi

Son düzenleme:
ay çok güzeller bunlar emelcim ya
inşallah cevap gelir de bulursunuz çok güzel yakışır derinimize :)

süper müthiş bayıldım harika çok şık inanılmaz çok cici....uzar giderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:))))

bayıldım bayıldımmmmmmmmmmm offff ayyy yaaaaaaa nerden bulucammm yardımmmm arkadaslarrrrrrrrr(((

emelcim şu diktirme işini bir daha düşün derim bende...önüne pasta değilde başka bir nakış konur...1 mesela....öyle şekiller satılıyor kumaş onu aplike yaparlar...kalanı zaten çok basit terziler için...

Emel bnece de diktirilir hatta sende yapabilirsin elinden gelirse gül şeklinde yapmışlar organzelerden yada bir gelinlikçiye götür modelleri bence yaparlar çok güzeller içim gitti bende başalyayım araştırmaya

pasta nakışını yapamazlar diye diktirmek istemiyor..ama ona bir çare bulunur bence....

O pasta şekli internetten bulunup resim baskısı yaptırılır bence baskı yapan yerler varya oralarda olur bence şart mı emel nakış olması

cok tatlılar cıdden yaa. pamuk helva gbı yıyesı gelır ınsanın ıcındekı bebişi...

doğum günü yapacak arkadaşlara bilgi mahiyetinde yazayım istedim
doğum günleri için butik kurabiyeler satıyorum modellerden bi kac tane ekliyeyim sizlere aklınızda olsun belki sipariş vermek isteyen olur
bu arada benimde kızımın ocak 19 unda d günü var ona da hazırladıklarımı koyarım size işte bikactanecik örnek size

bu arada siz kendinizde isteğinizi söyleyebilirsiniz bunlarla sınırlı diil sadece şimdiden iyiki doğdular,,,

Son düzenleme:
helal olsun süper kurabiyeler
bizim bi emelimiz var oda süper kurabiyeler yapıyo

bu ve bunlar gibi kurabiyelerle bebeklerinizin ilk doğum gününü renklendirebilirsiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…