AYLİN MEKTUP OLAYINA BAYILDIM..HATTA DUSUNUNCE BILE GOZLERIM DOLDU..İZNİNLE BENDE FIKRINI KULLANICAM...
SİBELCİGİM BENIM ARKADASIMIN BABYGIFT DIYE BIR MAGZASI VAR DOGUM GUNU ILE ILGILI HATTA BEBEKLE ILGILI HER TURLU KUTLAMALAR İÇİN URUNLER SATIYOR WEB ADRESİ elifbabygift.com...gitigidiyordada dukkanı var oraya bakabılırsın...
Aylincim o anlattığı hatıra defteri tutma olayını biz büyük kızım Begüm için tutmuştuk aslında biz 18 yaşına girdiği doğum gününde hediye etmeyi düşünüyorduk fakat büyük cadımızın ısrarı ile ki ozamana kadar bu defterin dokunulmazlığının var olduğunu biliyordu bizim evimizde kişinin özeliyse eğer kimse izinsiz ona dokunmaz o yüzden 13. doğum gününde hadiye etmek zorunda kaldık ama o defteri okurken kızımın duygulanması bize sarılıp ağlaması iyiki sizin gibi bir ailkem var demesi muhteşem bir duyguydu inan kelimelerle anlatmama mümkün değil ve okdar itinayla tutmuşum ki ilk çıkan dişinin tarihinden tutta aşılarına gelen hediyelerine kadar her şeyi yazmışım burda bir çok şeyi yeri geldikçe paylaşıyoruz belki benim büyük kızım 5 aylıkken çok ciddi bir ameliyat geçirdi kurtulma şansı sadece%20 gibi olan ciddi bir ameliyat 5 aylık bir bebek 11 saat ameliyatta kaldıktan sonra hayata sarılması muhteşem bir şey biz tamm büyük kızımda 35 gün tıp fakültesinde yattık ben o zman 1 ayda 16 kilo verdim kzımın 5 aylıkken soluk borusunda doğuştan kist varmış ve soluk borusu soğan zarı inceliğinde kalıp yırtılmak üzere iken ameliyata alınmıştı ve bize 5 ay boyunca farklı doktorlar bronşit ve zatürre teşhisiyle 20 yakın penisilin iyne yadi benim yavrum başınızı fazla ağrıtmak istemem tabiiki farklı hoş bir topik açmış arkadaşım şimdi bir anda doğum günü bahsi geçince ilk aklıma gelen büyük kızımda yaşadığım bu olay aklıma geldi o yüzden biz onda çok fazla sıkıntılar yaşadığımız için şu anda ikra ya bakmak banaç çok eğlenceli ve zevkli geliyor arkadaşlar Allah dert vermesin özellikle evlatlerımıza taşıması çok zor oluyor yanii diycem aylincim o zaman ki ameliyat olduğundaki duygularımızı falan yazmışız babası ile birklikte kızım çok mutlu oldu çok duygulandı sevinçle karışık hüznüde yaşadı bu yüzden ikrayada böyle bir defter tutuyorum şu anda büyüğdüğünde onada hediye etmek amacıyla büyük kızımızın ilk doğum günü hediyesini Allahım bize onun sağlığını geri vererek armağan etti bakalım ikradada inşallah çook mutlu doğum günümüz olur diye umut ediyorum onunda hamileliğinde çok çektim çünkü benimde evde aile içinde kutlatyarak bu mutluluğu doya doya sade bir şekilde yaşamka istiyorum bakalım hayırlısı ama şu dünya fikrinide tuttum doğrusu valala bende fikir hırkızlığı yapaceeemmm ona göre bilginize arz olunur canımcım..hayatım konuyu açtığın iyi olmuş...ilk doğum günü..çok özel...ama sanırım bende evde kutlayacağım..şu domuz gribi davasının en tavan yaptığı dönem olacak çünkü ocak-şubat...gripsiz aile bireylerini davet edeceğim..davetiye alıcam e-bebek ten...bende sibel gibi magnet yaptırmayı düşündüm..gerçi adet az olacak ama yaparlar mı bilmem..en fazla 25 tane...3 şubat doğumlu ama haftaarası olduğu için 6 ya da 7 şubatta kutlayacağız allah izin verirse...pastasının üzerine doğduğu an çekilen fotoğraflarından birini bastıracağım...karşılama için efe kıyafeti almıştım...onları giydireceğim..sonra papyonlu bir kıyafete geçeceğiz...foto slayt hazırlamayı düşünüyorum...ayrıca doğduğunda bir defter açmıştım çınar a herkesin duygularını yazdığı..aynı deftere bu kez de 1. yaş günü için yazdıracağız kısmetse...süslemeler olacak tabi...annesinin bir mektubu olacak ona ilk yaş gününde..artık büyüdüğünde okur...o mektupta slaytın sonunda yer alacak...ilk berber traşımızı da doğum günümüzden 1 gün önce olacağız...bende üzerinde "hayatta ki en büyük başarım..gururum..doğrum...OĞLUM" yazan bir gömlek giyeceğim...şimdilik böyle aklıma gelenler....
hülyacım mahmutpaşa dan daha doğrusu mahmutpaşa yönündeki kapalıçarşı girişinden aldım..fotolarını koymuştum bugün bebeişlerimize ne aldık topiğine...30 tl...bizimkilere uygun minicik yapmışlar..bel kuşağından fesine kadar herşeyi var...çok kaliteli değil tabi ama sonuçta kısa süreli kullanılacak ve sonra saklanacak...
canım çok güzelmiş bu sabunlar ama 50 adet diyor baksana....25 adet filan olsaydı keşke(