Bebeklerimizin ilk dogum günü yaklasıyor nasıl bir parti düşünüyorsunuz?

XIXBXSXA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
814
0
Merhaba subat anneleri,cocuklarımızın dogum gunlerı yaklastı ...şahsen ben cok heycanlıyım bebegımın ılk yaş gunu partısı için. Ruya gıbı zaman hemencecık gectı...Bu gün cok ozel olsun istıyorum,akrabalarımızı ve erdeme yakın bebeklerı olan arkadaslarımı davet edıcem ..dısarda bır resturantta dusunuyorum mekanı susletecem,balonlar vs..o gune ozel hatıra hazırlatıcam gelenlere vermek uzere ,erdemın dogdugu gunde ıtıbaren vıdeo kayıtlarından ve resımlerınden barkovızyon hazırlıycam..gunduz dusunuyorum aksam oglum ıcın yorucu olur...dogum gunu hafta ıcıne gelıyor ben pazar dusunuyorum..Allahtan bırsey olmassa planım bu..
sızler ne dusunuyor sunuz?

valla şafakçım çok iyi olmuş bu konuyu açtığın
ben de birkaç gündür bu konuya takmıştım kafayı
netten araştırmalar falan yapıyordum ama burada daha güzel fikirler gelir eminim

bizimkisi büyük ihtimal evde olur
biraz problemliyiz bu konuda
şöyleki eşimin babası annesinin ailesinden kimseyle görüşmüyor
yani doğumgünü kutlamasını 2 adet yapmak zorunda kalacağız gündüz babaanne ailesi eşrafına gece de dede dahil gibi
gerçi bu şimdiiilik benim kendimce düşündüüğüm bişey eşimle görüşmedik tam
benim ailem gelecekler gerçi ev tam bir curcuna olacak ama hazırlık daha kolay olur herkes yardım eder

buralardan süs falan bulabileceğimizi sanmıyorum ama nette parti dünyası ve parti paketi gibi siteler var
malzemeleri oralardan alırım sanırım
malum bizim sadece 1 ayımız kaldı kutlama için erkenciyiz :))

ha bir de aklımda gelenlere hediye olarak ya magnet çerçeve ile çınarın fotosu ya da 2010 takvimi yaptırmayı düşünüyorum

araştırmalara tam gaz devam yani

bizimkisi parti değil aile içinde minicik bi kutla olur sanıyorum çünkü bizim burada tanıdığımız kimse yokk ama sizlerin partilerini imrenerek okurum yazarsanız şimdiden bütün bebeklerimize hayırlı mutlu huzurlu bir ömür geçirmesini temenni ederim iyi ki doğdular

hayatım konuyu açtığın iyi olmuş...ilk doğum günü..çok özel...ama sanırım bende evde kutlayacağım..şu domuz gribi davasının en tavan yaptığı dönem olacak çünkü ocak-şubat...gripsiz aile bireylerini davet edeceğim..davetiye alıcam e-bebek ten...bende sibel gibi magnet yaptırmayı düşündüm..gerçi adet az olacak ama yaparlar mı bilmem..en fazla 25 tane...3 şubat doğumlu ama haftaarası olduğu için 6 ya da 7 şubatta kutlayacağız allah izin verirse...pastasının üzerine doğduğu an çekilen fotoğraflarından birini bastıracağım...karşılama için efe kıyafeti almıştım...onları giydireceğim..sonra papyonlu bir kıyafete geçeceğiz...foto slayt hazırlamayı düşünüyorum...ayrıca doğduğunda bir defter açmıştım çınar a herkesin duygularını yazdığı..aynı deftere bu kez de 1. yaş günü için yazdıracağız kısmetse...süslemeler olacak tabi...annesinin bir mektubu olacak ona ilk yaş gününde..artık büyüdüğünde okur...o mektupta slaytın sonunda yer alacak...ilk berber traşımızı da doğum günümüzden 1 gün önce olacağız...bende üzerinde "hayatta ki en büyük başarım..gururum..doğrum...OĞLUM" yazan bir gömlek giyeceğim...şimdilik böyle aklıma gelenler....

AYLıN MEKTUP OLAYINA BAYILDIM..HATTA DUSUNUNCE BILE GOZLERIM DOLDU..ıZNıNLE BENDE FIKRINI KULLANICAM...
SıBELCıGıM BENIM ARKADASIMIN BABYGIFT DIYE BIR MAGZASI VAR DOGUM GUNU ILE ILGILI HATTA BEBEKLE ILGILI HER TURLU KUTLAMALAR ıÇıN URUNLER SATIYOR WEB ADRESı elifbabygift.com...gitigidiyordada dukkanı var oraya bakabılırsın...

kullan tabi hayatım ne demek...hediyeden anlayacak yaşta değiller...bu yüzden manevi şeyler bırakmak lazım onlara 1. yaş günlerinde..belki ilerde biz göçüp gidince onlarda çocuklarıyla beraber yaşadığımız bu heyecan ve mutluluğu anarlar, izlerler, okurlar.....

Bebeklerımıze en guzel armagan kardeŞ olsa gerek cana candan daha guzel hatıra mı olur..bazen uzuluyorum geÇ evlenmenın ve gec anne olmanın dezavantajını yaŞıyorum maddı olsa bıle manevı 2. Cocugua hazır degılım cok zor Çalısırken anne olmak 1 tanesıne yetemıyorum zorlanıyorum ...ama erdem ıcın 2. Yapıcam enınde sonunda 40 da olsam 41 de olsam yapıcam ..suanda 35 yasındayım 1 yıl gıttı sayılır erdem 2.5 yasına geldıgınde hamıle kalmayı planlıyorum allah ızın verırse 3 yasında dogurmus olurum oda krese baslar vs.vs.. Evdekı hesap pazara uyarsa tabıı

ya kızlar süper fikirleriniz var Şenizhepsini hepsini çalacağım iştekaydirigubbakcemile2

Aylin özellikle sizin efe kıyafeti fikriniz,ben yazın herhangi bi düğün falan olursa efeye orda giydiririm hemde yürüyor olur diye düşünüyorudm ama doğum günü hiç aklıma gelmemişti.sen nerden aldın canım kıyafeti söyleyebilirmisin, o kadar ufağı varmıki bizim efe pek bi minyon ya
mektup olayında ise bizde babasıyla efeye her doğum gününde bi mektup yazıp zarfı kapatalım ve bunları 18 yaşına kadar biriktirelim diyoruz.diyoruz derken ben deyip ona kabul ettiriyorum,yoksa bizimkinin düşüneceği yok öyle şeyleri.
birde kapıya bi afiş hazırlamak istiyorum, dünya haritası üzerine ( hani şu küre şeklinde olan haritalardan) efenin doğduğu günkü resmi ve üzerinede O BENİM DÜNYAM yazılı olacak şekilde.
gelenlere hediye falan yok,doğum günü olan biziz onlar bize alcak dimi yalülülülülülü şaka bi yana bende sibel gibi takvim falan hazırlatayım diyorum,hatta kendim hazırlayıp sadece baskısını alırım hem ekonomik olur,hemde mevlütte magnet dağıtmıştık bu sefer farklı olur.

hülyacım mahmutpaşa dan daha doğrusu mahmutpaşa yönündeki kapalıçarşı girişinden aldım..fotolarını koymuştum bugün bebeişlerimize ne aldık topiğine...30 tl...bizimkilere uygun minicik yapmışlar..bel kuşağından fesine kadar herşeyi var...çok kaliteli değil tabi ama sonuçta kısa süreli kullanılacak ve sonra saklanacak...

ayy bizim de1 ayımız kaldı, çok heyecanlıyım çookkkk, bakalım ben ne yapacağım minik prensese, çok merak ediyorum

Aylincim o anlattığı hatıra defteri tutma olayını biz büyük kızım Begüm için tutmuştuk aslında biz 18 yaşına girdiği doğum gününde hediye etmeyi düşünüyorduk fakat büyük cadımızın ısrarı ile ki ozamana kadar bu defterin dokunulmazlığının var olduğunu biliyordu bizim evimizde kişinin özeliyse eğer kimse izinsiz ona dokunmaz o yüzden 13. doğum gününde hadiye etmek zorunda kaldık ama o defteri okurken kızımın duygulanması bize sarılıp ağlaması iyiki sizin gibi bir ailkem var demesi muhteşem bir duyguydu inan kelimelerle anlatmama mümkün değil ve okdar itinayla tutmuşum ki ilk çıkan dişinin tarihinden tutta aşılarına gelen hediyelerine kadar her şeyi yazmışım burda bir çok şeyi yeri geldikçe paylaşıyoruz belki benim büyük kızım 5 aylıkken çok ciddi bir ameliyat geçirdi kurtulma şansı sadece%20 gibi olan ciddi bir ameliyat 5 aylık bir bebek 11 saat ameliyatta kaldıktan sonra hayata sarılması muhteşem bir şey biz tamm büyük kızımda 35 gün tıp fakültesinde yattık ben o zman 1 ayda 16 kilo verdim kzımın 5 aylıkken soluk borusunda doğuştan kist varmış ve soluk borusu soğan zarı inceliğinde kalıp yırtılmak üzere iken ameliyata alınmıştı ve bize 5 ay boyunca farklı doktorlar bronşit ve zatürre teşhisiyle 20 yakın penisilin iyne yadi benim yavrum başınızı fazla ağrıtmak istemem tabiiki farklı hoş bir topik açmış arkadaşım şimdi bir anda doğum günü bahsi geçince ilk aklıma gelen büyük kızımda yaşadığım bu olay aklıma geldi o yüzden biz onda çok fazla sıkıntılar yaşadığımız için şu anda ikra ya bakmak banaç çok eğlenceli ve zevkli geliyor arkadaşlar Allah dert vermesin özellikle evlatlerımıza taşıması çok zor oluyor yanii diycem aylincim o zaman ki ameliyat olduğundaki duygularımızı falan yazmışız babası ile birklikte kızım çok mutlu oldu çok duygulandı sevinçle karışık hüznüde yaşadı bu yüzden ikrayada böyle bir defter tutuyorum şu anda büyüğdüğünde onada hediye etmek amacıyla büyük kızımızın ilk doğum günü hediyesini Allahım bize onun sağlığını geri vererek armağan etti bakalım ikradada inşallah çook mutlu doğum günümüz olur diye umut ediyorum onunda hamileliğinde çok çektim çünkü benimde evde aile içinde kutlatyarak bu mutluluğu doya doya sade bir şekilde yaşamka istiyorum bakalım hayırlısı ama şu dünya fikrinide tuttum doğrusu valala bende fikir hırkızlığı yapaceeemmm ona göre bilginize arz olunur canımcım..

kılzar ben de nisaya hamilelikşüphesşnden başlamıştım günlük tutmaya, bu zamana kadar geldik, ben hediye olarak düşünmemeiştim ama olabilir aslında güzel fikir,,, ben bile o heyecanlı günlerimizi ookuyunca duygulanıyorum, geçmişi her okuduğumda aşkımın melek kokusunu içime çekiyorum

bizim kutlamamız küçük olucak aileler ve bikaç arkadaşımız çook kalabalık olsun istemiyorum
babası doğduğu günden itibaren çeiklen fotolarıyla slayt hazırlayacak pastamızı bir şeklinde yaptırmayı düşünüyorum evimiz küçük oyüzden çok fazla aşırıya kaçmadan süsleme yapıcam bende defter tutuyorum kardelen doğduğundan beri ama ben anne olduğu gün vericem defteri kızıma ogüne kadar bilmiyecek tabi allah nasib ederde o günleri göürürsek

bizim kutlamamız küçük olucak aileler ve bikaç arkadaşımız çook kalabalık olsun istemiyorum
babası doğduğu günden itibaren çeiklen fotolarıyla slayt hazırlayacak pastamızı bir şeklinde yaptırmayı düşünüyorum evimiz küçük oyüzden çok fazla aşırıya kaçmadan süsleme yapıcam bende defter tutuyorum kardelen doğduğundan beri ama ben anne olduğu gün vericem defteri kızıma ogüne kadar bilmiyecek tabi allah nasib ederde o günleri göürürsek

teşekkür ederim canım,ilk fırsatta gidip bi bakayım.

merhaba kızlar ben mart annesiyim :)) kızıma ilk doğumgününde özel birşeyler yapmak istiyorum değişik fikirler almak için böyle ay ay geziyorum :)))bir sitede çok hoşuma giden kokulu üzeri bebeğinizin resmiyle baskılı sabunlar gördüm ilgilenenler için
"Bir Yaş Daha Büyüdüm" Kokulu Sabunlar / Hediyeler Adası , hediye , kişiye özel, anneler günü, sevgililer günü, babalar günü, yılbaşı, doğum günü, bebek hediyelikleri, bebek hediyeleri, bebek hediyesi, promosyon, havlu pasta

canım çok güzelmiş bu sabunlar ama 50 adet diyor baksana....25 adet filan olsaydı keşke(

kızlar siteye üye oun sitenin sahibi Deniz HAnım var çok cici bir hatun ablamız:))ben de mart anneleri yılbaşı çekilişinde ordan hediye alıp tanıştım kendisiyle konuşursanız ki sitede online bağlanabiliyorsunuz kendisine 25 adete ikna edebilirsiniz şansınızı deneyi çok değişik ve orijinal bir ikram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…