Bebeklerimizin ilk dogum günü yaklasıyor nasıl bir parti düşünüyorsunuz?

aylin aldınmı süsleri kızlar şu emin önündkei yeri tam tarif edermisiniz belki bende haftaya istanbula gelebilirm
ayrıca aylincim sen ne tarafta oturuyon yani semt neresi

aldım hayatım..fiyatlarını 2009 topiğine yazdım...ben üsküdar-altunizade tarafında oturuyorum...kurukahveci mehmet efendi nin arka sokakalarında sırayla dükkanlar var zaten süsleri filan ordan alabilirsin..kıyafetler mahmutpaşa...

Ben çok hoşlanmadım :KK43:(( Emelcim ya üzerinde güzel durur belki ama ne bileyim :S
Arkadaşım dıyordum ya tasarımcı ona mesaj gönderdim linki gönderdim şimdi top onda bakalım bekliyorum cevap eğer kendi yapabilirse yada yaptırabileceği bir yer varsa mutlaka paslaşırız seninle sen ne yaptın aramadınmı gelinlikçini

şu süslerin resimlerini bir koyamadım...oğlan huzur verse ekliyeceğimde...bir de katlı paketinde duruyor onlar...açmak lazım..üşeniyorum kızlar..ama kıyafeti en yakın tarihte huzurlarınızda olacak..parlak gri bir takım aldım...papyonlu filan...gömleği siyah..beyaz tenliye siyah daha iyi olur dedi tezgahtar valla çok yorulmuştum "heee öle mi iyi" dedim...beyaz mı alsaydım acaba??aman neyse siyah işte gömleği...

X