Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebeklerimizin Boy ve Kilosunu Yazalım mı?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
sakaleynmaster cevabın iin teşekkürler ama minişimin gaz problemi yok çok şükür, yer de değiştiriyorum, loş sessiz odayada geçtim olmuyo .İlkin gögsümü ağzına alıyo saldırıyo sonra birden ağlamaya başlayıp bırakıyo, zorladıkçadaa ııı deyip ağlıyo. ağzında yara filanda göremedim internetten baktım bazen böyle olabilirmiş ama kaç gündür emmiyo doğru düzgün, çok vesveseli davranıp doktorada koşturmakda istemiyorum hemen o yüzden sizlere danışayım dedim :59:

slm kızlar benim de oğlum 6.ayına girmeden 2 gün önce doktora gittik,
19 mayıstı,
71cm,
9420gr idi..
herkes oğluşuma şişko diyo ama zaten 4kg doğmuştu ,
doktor normal diyo,
hatta soranlara siz buna 9 aylık deyin nazar değmesin dedi..
maşallah çiçeğime :nazar:

oğlum 3.130 gram 50cm doğdu şimdi 1 yaşında 11 600 gram boyu 81 cm oğlum biraz zayıftı ama birden kilo aldı bebeği zayıf doğanlar üzülmesin doğumdan sonra çabuk toparlanıyolar.

benim oğlum prematüre doğdu. zamanından 5 hafta önce yani. 2480 gr 48 cm doğmuştu. 5 aylıkken kilosu 7500 gr boyuda 66 cm.Umarım gelişimi iyi devam eder. Bugün ek besine başladık 5,5 ay doldu.

sakaleynmaster cevabın iin teşekkürler ama minişimin gaz problemi yok çok şükür, yer de değiştiriyorum, loş sessiz odayada geçtim olmuyo .İlkin gögsümü ağzına alıyo saldırıyo sonra birden ağlamaya başlayıp bırakıyo, zorladıkçadaa ııı deyip ağlıyo. ağzında yara filanda göremedim internetten baktım bazen böyle olabilirmiş ama kaç gündür emmiyo doğru düzgün, çok vesveseli davranıp doktorada koşturmakda istemiyorum hemen o yüzden sizlere danışayım dedim :59:

evet uzun zaman ben de memeyi almayınca tok falan sanmıştım. sonra gördüm ki kucağımda emmiyor. oysa yatırıp yanına uzanarak verdiğimde uzun süre emiyor. canım sen de dene belki bu şekilde alacaktır.

Son düzenleme:
slm kızlar benim de oğlum 6.ayına girmeden 2 gün önce doktora gittik,
19 mayıstı,
71cm,
9420gr idi..
herkes oğluşuma şişko diyo ama zaten 4kg doğmuştu ,
doktor normal diyo,
hatta soranlara siz buna 9 aylık deyin nazar değmesin dedi..
maşallah çiçeğime :nazar:

maşallah çok iyi.

oglum 3400 gr 49 cm dunyaya geldı yaklasık 20gun once acıl olarak sezaryanla.sutum hep azdı bebegım 20 gun ıcınde 300gr zayıfladı sarılık oldu vs. kotu günlerdi.23.gününden ıtibaren mama destekli buyuyor.ayda yaklasık 1 kg cıvarında alıyor.suan 4 ayımızı doldurmak uzereyiz.asımızda var ay sonunda emmesı zayıflıyor gunden güne mamaya kayıyor o yuzden 2 hafta sonra yogurt vermeye baslıcam ınsallah.3 ayın sonunda bebegımın kılosu 5800 gr boyu 58 cm dı ınsallah saglıklı olarak gelısır bebegım tek ıstedıgım bu allah bebeklerımıze saglık versın

17 mayıs 2011 de doğum yaptım 53cm 3.600gr olarak doğdu şimdi 55günlük 58cm ve 6 kilo nasıl sizce? iyimi :44:

benim kızımda 30 ağustos 2009 doğumlu 2445 gr 47 cm doğdu..şuan 22 aylık 9.500 anca oldu boyuda 80 cm civarı en son 2 ay önce baktırmıştık...sanırım bu topiğin en minyonu benim kızım ...:65::46:

benim kızımda 16mayıs 2011 de doğdu 3320gr 50 cm.en son 50 günlükken tartıldı 4900gr.boy 57

Back