Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebeklerimizin Boy ve Kilosunu Yazalım mı?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
benim oğlum 3 mart doğumlu. 4130 gr 55cm doğdu. şimdi 4,5 aylık 9650gr 70 cm. maaşallah tombuluma

benim oğlum 25 şubatta kilosu 3850 boyu 49 cm doğdu. şimdi 5 aylık kilosu 8050 olmuş boyu 70 cm :nazar:

benim oğlum 3 aylık 7 kilo ve 70 cm sanırım biraz uzun olcaz..:)

Son düzenleme:
selam kızlar benim oğlumda 9 mayısta 32/5 te 1630 gr 44 cm doğdu şu an 2,5 ayı geçtik 1 hafta önce 3750 gr 51 cm di inşallah yakında toparlanır sizlere yetişiriz

benim kızım ASYA'm 3600 gr doğdu.şu anda 4 aylık 8 kilo.tam sınırda sanırım ek gıda veriyoduk kesicem sadece mama vermeyi düşünüyorum bi kilo alırsa başa çıkamam.meme emmiyor sadece mama..sağlığı yerinde çok şükür :)))

:37:benim kızım ASYA'm 3600 gr doğdu.şu anda 4 aylık 8 kilo.tam sınırda sanırım ek gıda veriyoduk kesicem sadece mama vermeyi düşünüyorum bi kilo alırsa başa çıkamam.meme emmiyor sadece mama..sağlığı yerinde çok şükür :)))

:nazar:Benim fıstığım da 12,5 aylık sayılır 5 ağustos doğumlu.. 74 cm boyu,9.050 gr da kilosu :)) ne tontik,ne zayıf arada ilerliyoruz işte..!:nazar:

Benim oğluşum 3 aylık boy 68 cm kilo ise 6.500 sizce iyi mi? bana zayıf gibi geliyo sanırım sütüm yetersiz :59:

Arkadaşım dalga mı geçiyorsun yoksa ciddimisn? valla buraya bakmaya korkuyorum okuyunca moralim çok bozuluyor. benim kızım 5,5 aylık boyu 65 kilosu 6.100 bu ay sadece 100gr. almış. ben ne yapayım?? sen 3 aylık çocuğa zayıf diyorsun da benim intihar etmem gerek o zaman...:18::5::59:

Canım dalga geçmiyorum şuna tecrübesizlik diyelim.Bazen öyle çocuklar görüyorumki oğlum bana küçük geliyo.Doktor boşuna telaş yapıyorsun gayet iyi dedi bugün.Obez olmasını mı istiyormusun dedi.Haklı da sağlıklı olup bebeklerimizin yüzümüze gülmeleri yeter.

arkadaslar nolur bana bisey soyleyin bebegim 2 ay 3 gunlukken 5.650 boy 62 idi suanda 2 ay 20 gunluk kontrolumuz 3 aylikken yani 10 gun sonra bebegim bana cok zayif geliyor o uyurken ona bakip bakip agliyorum sizce napmaliyim moralim cok bozuk:-(

Back