Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebeklerimizin Boy ve Kilosunu Yazalım mı?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
kilolu bebek sağlıklı zayıf bebek sağlıksız anlamına gelmez hiçbirzaman her bebek farklıdır benim oğlumda sekiz aylık 8.500 kilo belki almıştır yine bilmiyorum boyuda 75 cm

benim kızımda 5 aylık en son kilosu 6600 boyuda 63 cm di perşembe tekrar doktora gidicez.doktora göre kilsu az ama sağlıklı olsunlar bana kalırsaöemlioln o bence inş kilo almıştır yinede:63:

çok şükür hiç hastalanmadık ve sadece anne sütüyle boy ve kg orantılı gidiyor fazla gidiyor sağlıklı olsunda ben zaten onu kastetmedim zayıf çoçuk sağlıksızdır diye

valla 5 aylık 10 kılo cok canım bazı testler yaptırdınmı mesela metabolısması cocugunun calısıyormu ne bıleyım ama fazla gıbııı

test yaptırdım troıd falan bır bır problem yok dogum kg da 3700 36 haftalık dogmasına karsın bende 1.75 boyunda bır bayanım sanırım bana cekmıs bıde ben hamıleyken hep soluma yattım ultrosaonda 2.700 gorunmesıne rağmen 3.700 dogdu boyuda esıt derecede uzadıgı ıcın mesla dogudunda boyu 49 cm ama sımdı 72 cm kg 1 ayda 1 kg alması normalmıs suan 8700 flan olması ortalama bızım 1.300 daha fazla neyse zaten yuremeye baslayınca zayıflar sağlıklı olsunlar da allahın ızınıyele ya bıde ılk zamanlar 15 saat emdıgını bılıyorum obur can benım gıbı:nazar::nazar:

benim minik prensesim de 22,5 aylik 10.5 kg 84 cm..
minyon kizim benim.
butun bebislere de masallah...

benim kızım 10. ayını doldurdu 11. aydan gün almayaya başladık 14.650 kilosu boyu 75 cm bütün bebişlerimize maşallah subanallah... :49:

benim kara böcüğüm de 9,5 aylık 10 kilo 72 cm biraz oburuz:)):9:

oğlum 21,5 aylık 13 kilo 90 cm...maşallah tüm meleklere...

offf maşallah :9: tosuncuk. bizimkisi 5 aylık 8,100 gr. 68 cm. biz bu ay kilo alamadık boya vermiş bizim kız. bide grip oldu ek gıdaya da geçemedik daha

sağol cnm senin fıstğı da maşallah ileriyi düşünüp formunu koruyo ne güzel:1:bizimkinin göbeği hüsmen ağa gibi ilerde diet yapıcaz ana oğul:1:

Back