Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebeklerimizin Boy ve Kilosunu Yazalım mı?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
anneler 2ay 14 gnluk bebeğime su verebilirmiyim siz veriyomusunuz
sadece annesutuyle beslenıyorsa suya gerek yok..ama mamada veriyorsan mamadan sonra bır cay kasığı verebılırsın demişti dr ağzı beyaz beyaz kalıyorya onun ıcın su temızler rahatlatırmıs

Oğlumu sadece anne sütüyle beslendi ilk 5-5,5 ay ve hiç su vermedim. Şimdi de zor içiriyorum, sevmiyor.. Doktorlar verme diyorlar doğru, ikinci çocuğum olursa tereddütsüz az az vereceğim. Yine de en doğru kararı siz verirsiniz, tercih sizin.

Bu arada konu başlığına da cevaben oğlum 6,5 aylık 9,3 kg.

Oğlum 7 aylık, 1 ay önce 7 kg 65 cd di, yarın kotnrolümüz var bakalım ne kadar artmış :)

Maşallah bebişlere... :nazar: :nazar:

Benim oğluşum 2 gün sonra 8 aylık olacak. Kendisi 11,8kg; 72,5cm.

benim kızımda 4 aylık 6 kilo 58 cm.Ben 158 cm boyundayım babası 190 cm acaba bana mı çekmiş dersiniz? diğer bebeklere göre biraz küçük geldi bana

Benim oglum da 4 aylik,6.5kg ve 65 cm :nazar:,36+1 de 2720gr ve 47 cm dogmustu...

Oğlum 3 yaşında 15500gr 105 cm, kızım 6 aylık 7000gr 65 cm. Maşallah bebişlere

oğlum 4 kilo doğdu 2 aylıkken 6.5 kiloydu şu an 4 ay 1 haftalık 2aydır sadece 600 700gr aldı.:( şuan 7 kilo 200gr. 2 aydır kabızlık problemimiz var.doktorada gittik ama nafilee.yarın aşımız var inş. almıştır kilo.

benim oğlumda 7 aylık 7.400 kilosu boyu da 67 cm..küçük doğmuştu zaten 2.960 47 cm..her bebeğin yapısı farklı lütfen kimse bebeğini başka bebeklerle kıyaslayıp kilosu az diye de üzülmesin..şahsen ben çok kafaya takıyodum şimdilerde ise takmıyorum artık sağlıklı olsunlar da kilo boy önemli değil.Maşallah bebişlere sağlıkla büyüsünler inşallah..

Geçen gün sağlık ocağına kontrole gittik. Oğlum 73cm, 12,3 kg olmuş.

Back