Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi BEBEKLERİMİZİN boy ve kilolarını paylaşalım...

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
geçmiş olsun canım.kızlarda çok oluyormuş inşallah bidaha olmaz kızlarımızda.bizede hem igne hemde antibiyotik verdi doktor geçti şimdi iyi inşallah bidaha yenilemez

scrosecim emdikten sonra sağdığın sütü nasıl veriosun biberonlamı emdikten sonra tekrar içiomu o sütü doyduktan sonra yanii

scrosecim emdikten sonra sağdığın sütü nasıl veriosun biberonlamı emdikten sonra tekrar içiomu o sütü doyduktan sonra yanii

canım oğluşum emiyo doyduktan sonra kalan sütü pompayla çekiyorum biberonla yarım saat sonra falan veriyorum. diğer türlü sağmayınca göğsüm akıyo sağınca böyle rahat oluyo.a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlar merhaba;
dun doktora gittik. 2.ay kontrollerini yaptik; boy 57.5 cm, kilo 5310gr. sadece anne sutune devam...
opuldunuz

bizde bugün doktora gittik konrol ve aşı için verem ve 5 li karma aşı oldu bebeğimin 2. ay kilosu 5150 boyu 58 cm saadece anne sütü...eklersen sewinirim alevcim...

2. ay aşı ve kontroli olan arkadaşlar aşı sonrası durumlar nasıl rahatsızlıklar oldumu bebişlerde..ayrıca geçmiş olsun vee hepsine sağlıklı günler aylar yıllar olsun inşallah...

benm kuzumda doğduğunda 3 kilo 300gr boyu 50 cm di
1.ayinda 4500 54cm
2.ayinda 5500 57cm maşallah kuzuma allah tüm bebişleri nazarlardan korusun

valla listeyi yeni gördüm nezamandir giremiyodum oğlumun adi eren bariş 18.07.2008 doğum tarihi sadece anne sütü veriyorum

şuan için bişi yok teknologcum inş ateşi çıkmaz şurubunu verdim gene bakalım görücezz....

6300kg oldu kizim maşşalh minnoşuma hepimizin bebeişlerine maşşalah

masallah ılkyascıgım kızına nasıl bu kadar tombıs oldu benım kızm da ıkı aylıkken 5250 olmustu sedece anne sutuyle mı beslıyorsun kızını.ALLAH NAZARDAN ESIRGESIN

bugün dr da boy kilo kontrolümüz vardı 2.5 aylığız şuan...kilomuz 5060 boyumuz: 58 cm. ya hala en zayıf benim kızım galibaaa((

bugün dr da boy kilo kontrolümüz vardı 2.5 aylığız şuan...kilomuz 5060 boyumuz: 58 cm. ya hala en zayıf benim kızım galibaaa((

canım hiç merak etme.her bebek farklı ve kendine özgüdür.. bizde 52 cm ve 3,300 doğduk şimdi iki aylığız 59 cm ve 5000 gram olduk. buarada bende sadece anne sütüyle besliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…