• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi BEBEKLERİMİZİN boy ve kilolarını paylaşalım...

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
maşallah bebişlere kızlarr bebekelriniz biberonla mama verince memeyi alıyor değilmii nasıl biberonla veriyosunuz kaşık biberon falan warmış kullanan varmıı

canım ben calıstıgım ıcın sutu sagıp verıyorum bıberonla.bıberonnun annenın gogsuyle benzer olmasına dıkkat ettım yanı bıberonu ters cevırınce akmıyor ancak cocuk emınce gelıyor bıberonu eczaneden alabılıyorsun ayrıca gaz da yapmıyormus.markası DRBROWNS

bebekkloem4.jpg

zinedila canım bi tavsiyem var sütünün artması için ben faydasını gördüm inş sende görürsün.3bardak süte 6 tane kuru inciri küp küp doğra iyice kaynat sonra bunu hergün yapıp iç.birde bebeğinin en ufak bi ağlamasında bile göğsünü hemen ağzına ver.

saolun kızlarr sol göğsümüde alıo artık bebeğim sütüm var cnm ama bebeğim geçen ay 750 gr almış doktor pek beğenmedi eğer mama verirse die sordum biberonu inş gerek kalmaz istemiyorum mama vermek bennnn

bugün doktora gittik kızlar...
2. ay 6110 gr olmuş 59 cm boyumuz var. 1 ayda 1.500 gr almışız..
sadece anne sütü bu arada...

maşallah gelincikcimm yaramış sütün kuzuna...

gelincik özel olarak yediğin bişi vrmı cnm baya kilo almış kızın maşallah bende o kadar alsın istiyorumm geçen ay 750 gr almışş

bizde bugün kontrole gittik benide listeye eklermisiniz.kızımın doğum kilosu 3000 gr. 1. ay 4250 gr. 2. ay 5400 gr.boyuda 57 cm. emziriyorum ve mama veriyorum.doğum tarihi 14 temmuz ismide duru.

kızlar beni de ekleyin...burak 08.07.2008...3kg 50 cm doğdu,şimdi 5300 gr 56 cm...anne sütüyle besleniyor

meraba kızlar maşallah bebişlere ya büyümüşler hepsi tü tü tü tüüüüüüüü maşallah hepimizinkini allahım nazarlardan korusun..:nazar::nazar::nazar::nazar:

benide eklermisiniz listeye:utangac::utangac:
doğum kilosu :3300 gr 49 cm
1. ay :4850 gr 55 cm
2. ay:6200 gr 59 cm sadece anne sütüyle besleniyoruz.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

maşallah kızlar bebişlere....

Oh oh maşallah bebişlere... Benim kızım 52 günlükken 4550 gr ve 55 cm olmuştu. Doğum kilosu 3360 boyu 49 cm idi. Ama tabi kızım ameliyatı nedeniyle arkadaşlarından 2 hafta kadar geriden gidiyor. Ameliyattan sonra 3090'a inmişti kilosu. Buna rağmen fena sayılmayız sanırım.

Oh oh maşallah bebişlere... Benim kızım 52 günlükken 4550 gr ve 55 cm olmuştu. Doğum kilosu 3360 boyu 49 cm idi. Ama tabi kızım ameliyatı nedeniyle arkadaşlarından 2 hafta kadar geriden gidiyor. Ameliyattan sonra 3090'a inmişti kilosu. Buna rağmen fena sayılmayız sanırım.

maşallah bebeklerimizin hepsine...neyi var kızın prensesininn..geçmiş olsun ...
çok çok geçmiş olsun inşallah..allah sağlık sihhat versinn..
a.s.

benim pıtırcıgımda 5,350 grm kızlar sadece anne süttü allah nazarlardan korusun inş. 6 ayına kadar en azından hic bişi vermeden emzirebileyim

kızlar maşallah bebişlerinize hepsi güzel kilo almış.en kötüsüde benim kızım sanırım dogdugunda hastaydı kusuyordu onun için kilo alamadı yeni yeni kendine geliyor 3500 dogdu 52boyuda.1 aylıkkende 4000kilo boyuda 54 oldu bakalım iki aylık aşıya gittigimizde doktor ne dicek,ben çok üzülüyorum hala zayıf.senağlama.bu arada sadece anne sütü veriyorum belkide sütüm yaramıyor

kızlar maşallah bebişlerinize hepsi güzel kilo almış.en kötüsüde benim kızım sanırım dogdugunda hastaydı kusuyordu onun için kilo alamadı yeni yeni kendine geliyor 3500 dogdu 52boyuda.1 aylıkkende 4000kilo boyuda 54 oldu bakalım iki aylık aşıya gittigimizde doktor ne dicek,ben çok üzülüyorum hala zayıf.senağlama.bu arada sadece anne sütü veriyorum belkide sütüm yaramıyor

aaa şekerim bozma moralini sütüm yaramıyor diyede düşünme. gittiği yere kadar anne sütü. kilosu az diyede üzülme hiç. o daha ne kilolar alıcak annesiii. bu daha başlangıç. sen iyi besle sadece. ben mesela saatimiz vardır 2 saati asla geçirmem fazlasınıda sağarım onuda içer sende böyle yap ver memeyi emsin dursun kuzucuğun. bak gör nasıl kilo alıcakkk öpüldün..:1hug::1hug::1hug:.

sagol canım benimki idrar enfeksiyonu geçirdi dogumdan hemen sonra kız çocuklarında olurmuş oglumda hiç yaşamamıştım oda kusturuyordu ama fışkırtarak şimdi iyi inşallah toparlar en kısa zamanda

arzu cum benim kızımda idrar yolu enf.dan kilo alamadı gecen ay sadece 300 gr aldı
şimdi antibiyotik kullandık geçti kusması içinde gavisacon kullanıoz toparlandı biraz...olsun bu ay alırlar kilo nolcak cnm...

Back