• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi BEBEKLERİMİZİN boy ve kilolarını paylaşalım...

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Aa süper yaptim sonunda u2rem cim çook teşekkür ederim dediğin gibi tarihleri de siraladim...ilgin için ayrica teşekkür ederim...yeni birşey öğrendim aferin bana...

roseşah çook teşekkür ederim canım benide eklediğin için bu arada bende sadece ANNE SÜTÜ veriyorum

:nazar:
KIZIMIN ADI : ELiF SENA
DOĞUM : 3850 / 56 CM
1. AY SONU : 4930 / 58 CM
2. AY SONU : 6200 / 63 CM
BESLENME ŞEKLİ : ANNE SÜTÜ

EKLERSENİZ SEVİNİRİM

maşallah senacecimm ......

maşallah senaceciğim kızına senınde benım gıbı sütün yarıyo heralde bakalım bızımkı 2.ay kontrollerınde kaç çıkacakk...alah nazarlardan korusun yavrunu çok güzel bı bebek..

bebekklodx0.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
kızımın adı şevval ecrin
dogum kilosu ve boyu 3400gr-50cm
1. ay kilosu 4250 gr-56cm
2. ay kilosu 5000gr-61cm
bu arada 12 haziranda doduk teyzeleri bizide eklermisiniza.s.a.s.a.s.

isim: merve
dogum kilosu: 3kg380 51 cm
1: ay 4kg320 boy: 57
dogum tarihi: 29 temmuz
beslenme: anne sutu

Canim benim bebegimde 2. ay 4980gr boyunu ölcmedi bu kontrolde cok kilo alamamisiz bu ay insallah daha iyi olacak :))
Masallah bebislerinize kizlar hizla büyüyorlarrrrrrrrrr

KIZIMIN ADI : ELiF SENA
DOĞUM : 3850 / 56 CM
1. AY SONU : 4930 / 58 CM
2. AY SONU : 6200 / 63 CM
BESLENME ŞEKLİ : ANNE SÜTÜ

EKLERSENİZ SEVİNİRİM

maşallah kızışına manken olcak büyüyünce a.s. uzun boyuyla...allah nazarlardan saklasın...BİZİM ANNESÜTÜ YAZILMIŞTI TEKRAR SİLİNMİŞ...

arkadaşlar, liste çok güzel bir fikir...alev de yapacağını yapmış, ellerine sağlık, çok da güzel olmuş.
benim Lidya'mın ayrıntıları şöyle:
doğumgünü: 15 temmuz
kilo boy:3000gr 50 cm.
1. ayın sonunda 4350gr 55 cm...
bu ay nasıl olacak bakalım
beslenme sadece anne sütü:)
eklerseniz sevinirim...öpüldünüz:)

selamm.
anne adı:çiğdem
bebeğin adı:elif azra
doğum tarihi:26 temmuz
doğum kilosu:3230
boy:50
1.ay kilosu:4300
1.ayboy:53
şu an itibariyle 44 günlük:5200
beslenme şekli:anne sütü.
eklermisiniz bizideee.

slm kızlar ne güzel şeyler yapıyosunuz görmeyeli maaşallah , elinize sağlık..

febi - merve miraç - anne sütü - 29 temmuz- 48 cm / 3380 gr - 55 cm / 4670gr

yanlız 40 günlükken gittim ben doktora 1 aylıkkeni bilmiyorum ..

kızlar bende anne sütü veriyorum bazı günler çok huzursuz oluyo o zaman 2-3 ölçü mamada veriyorum...doktorum günde 2 bibeberon(bi biberonda 90 cc) verebilirsin dedi..buarada bugün sağlık ocağına gittik ece naz hanım 5600 olmuş 2 ay 10 günlük...

maşallah bebişlere kızlarr bebekelriniz biberonla mama verince memeyi alıyor değilmii nasıl biberonla veriyosunuz kaşık biberon falan warmış kullanan varmıı

Canim benim bebegimde 2. ay 4980gr boyunu ölcmedi bu kontrolde cok kilo alamamisiz bu ay insallah daha iyi olacak :))
Masallah bebislerinize kizlar hizla büyüyorlarrrrrrrrrr

cnm bu ay ne kadar almış bebeğin doktor mama falan önerdimii acaba bizimki 750 gr almış 1.5 ylık doktor bu ay mama vermiyorum dedii çokmu az sizce aldığı kiloo ben vermek istemiyorum mama off inş bu ay güzel kilo alır bebeğim

Back