Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar bizde bugün aşıya gittik .. 6160 gram ve 65 cm olmuşuz maşallah kızıma hem verem aşısı hem karma aşı oldu elifim..
rose canım ağızdan damla vermediler dimi sizede .. önceden poli (çocuk felci aşısını ) veriyolardı ..
bugün aşı olduk...mızmızzlandı....zor uyudu..kilosu..6 500...boyu 59cm ...sadece annne sütü...
Kizlar bebişim yine az kilo almiş.
5370gr olmuş.550gr almiş.mamada veriyordum ama almamiş yine kafayi yiyecem.canim çok skkin,ağlayacam şimdi nerdeyse.doktor mamayi ara ara değil sürekli ver ve 15 gün sonra tekrar getir,kilo kontrolü yapalim.yine azsa bazi tahliller yapacam dedi.inşallah normal çikar oğlumun kilosu.normalde şuan 6340gr olmasi gerekiyormuş.az buz değil,1kilo eksiğimiz var.
Bide bugün özel aşimiz vardi.rota virüs aşisiymiş(adi rotenx).ağizdan yapiliyomuş.eczaneye almaya gittik.ama alamadik.130ytlymiş.yoktu yanimizda o kadar.bide ona üzüldüm.
Bu arada saglık ocagında 6250 tarttılar ozelde doktor 6050 tarttı bu saglık ocagı işine de hiç guvenmiyorum ustelik kıyafetiyle tartıyolar..