• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi BEBEKLERİMİZİN boy ve kilolarını paylaşalım...

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
kızlar doktordan geldik kızım badysi ve yeni beziyle 8550 çıktı doktor 8500 dür dedi.boyuda 69 cm.:nazar: kahvaltıya başlayabilirsiniz dedi.

maşallah bebişlereee
bizde bugün pnömokok için s.ocağına gittik aşımızı oldukk ama oğlum çok ağladı aşı olurken iğneyi batırırken değilde sıvıyı zerk ederken ağladı yaktı heralde
kıyafetleriyle ve yeni beziyle tartıldı 8 kilo 200gr 100 gram çıkardı 8 kilo 100 gr boyu 64.5
geçen ay kilosu 7 kilo 300dü nasıl sizce kilosu boyunu geçen ay stajer kızlar vardı onlar ölçtü 60cm dediler bu ay 64.5 ebeye sordum 60 cmdi diye onlar yanlış ölçmüştür dedi ama yinede çok uzun değil yaa oyüzden çok kilolu olmasını istemiyorum top gibi olur yoksaa

çok teşekkürler arkadaşlar hepimizin bebeğine maaşallah:nazar::nazar:.dünürüm çok iyi kilo aldırmışsın damadıma boyuda uzar merak etme canım birden boy atar o erkekler genelde öyle oluyor.

bugün sağlık ocağını aradım pnomokok aşısı gelmiş ama aşı zamanı geldiğinde ilave olarak pnomokokta yapılır dedi öyle arada gelince yapamayız dedi.birde 6 aylıktan büyüklere aşı yapılmıyor diye duymuştum onu sormayı unuttum.bi dahaki aşı zamanında 6 ayını doldurmuş olacak.2 güne istanbula gidiyoruz burda yaptırıp gitmek istemiştim.şimdi kafam karıştı yaa:uhm:

gümüşhaneli önceki pnömokokla aynı gündemi vuruldunuz bizim sağlık ocağı 26 ında kampanya bitiyor yarın gelin dedi 25 inde vurulmuştu aşıyı...birkaç gün öne alındı inşallah sakıncası yoktur...

Teknolog sağlık ocağındaki aşı kampanyası nasıl oluyor.daha buraya aşılarda gelmemiş.birde bir şey sorucam siz zehirli isal aşısını ne yapıyorsunuz.sanırım onu sağlık ocakları yapmıyor.

kızlar dün drda kızım 8.300 gr boy 68 çok uzun ve çok kilolu dedi boyu 7.5aylık çocuğun boyu gibi kiloda 8.5 9aylık bebek kilosunda dedi verme bişeyler sen buna diyor sadece yoğrt muhallebi ve sebze çorbası dedi geçen haftaki drmuzda başka şeyler demişti kahvaltı tarhana çorbası ver dedi bende çok tombik olmasını istemiyorum obez falan allah korusun kızımı ikisindede özele götürdüm bir drun dediği öbürünü tutmuyor biri kalbinde üfürüm var dedi diğri hiç bişeyi yok çok sağlılklı dedi.ayrıca sağlık ocağındaki kilo ve boy hep eksik çıkıyopr nedense özelliklede boy bana geçen hafte 64 dediler dünse 68 dedi drmuz.anla anlayabilirsen.

Ne güzel işte maşallah kilosuna biz kilo alsınlar istiyoruz sen ise kilolu diyorsun.bu arada işte ben bu yüzden sağlık ocaklarına güvenemiyorum çok kalabalık oluyormuş sürekli o yüzden bir şeyler eksik oluyor.

maşallah canımmm..ben dün yanlış yeremi yazmışımm....abowwww...neyse bizde dün aşı olduk...pnömokok....9000 kg geldi kıyafetlee 8700 dedi..boy 68 bir ayda sadece yarım cm uzamış yanlış ölçtü bencee...bişey vermeyin dedii ek gıda olarak..sağlık ocağı olduğu için pek güvenmiyorumm....ben elma ve mandalinayı geçtimm..şimdi çeyrek muz ve yarım mandalina suyunu karıştırp veriyorum..birde havuç haşladım verdim dün pek beğenmedi sıpa...muzu çok güzel yedi artık ağzını açıyor kaşık gelirken..yemek yeme olayını kavradı ..bizide gözlemliyorr yemek yerken..atılıyor sofrada her birşeylere..

gümüşhaneli önceki pnömokokla aynı gündemi vuruldunuz bizim sağlık ocağı 26 ında kampanya bitiyor yarın gelin dedi 25 inde vurulmuştu aşıyı...birkaç gün öne alındı inşallah sakıncası yoktur...

canım ben özelde hiç yaptırmadım bu ilk aşısı diğeri için daha gün vermedi ocağın 19unda birde 23ünde aşılarımız var ozaman pnömokok için gün verecek
sen merak etme onlar ayarlıyo hangi gün olduğunu
canım bi kaç günden bişey olmaz sen merak etmea.s.

çok teşekkürler arkadaşlar hepimizin bebeğine maaşallah:nazar::nazar:.dünürüm çok iyi kilo aldırmışsın damadıma boyuda uzar merak etme canım birden boy atar o erkekler genelde öyle oluyor.

teşekkürler dünür
duru hanım nasıllar yerime öp onu bide barışın yerinekaydirigubbakcemile3:roflol:

Back