• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi BEBEKLERİMİZİN boy ve kilolarını paylaşalım...

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
burda da soyunduruyorlar tartmak icin ve boyunu olcerken,en son doktorda bakiyor vucuduna soyunmus halde kontrolden cikarken giydiriyorum....o yonden tam kilosunu ogrenniyorum...

hoşgeldin cansınn..arkadaşlar yazacaktır ama ben cam rende ile rendelenmiş elmanın suyuyla başladım...biz sadece anne siütü alıyoruz ama içine bazen mandalinada sıkıyorum..şimdi posasıyla yemeğe başladı..diğer hafta başı havuç haşlayacağım bakalım..dr mız henüz bir şey demedi başla diye ama ben dil gelişminin en yüksek olduğu bu ayda dilini kullanmasını öğrensin istedimm..sevgiler..

teşekkürler teknolog :teytey: dün elma suyu verdikş annemler biraz sevmiş gibi ,dr umuz 6 ayımızda başlarız ek gıdalara dedi ama şimdi meyvesuyuyla başla dedi şu an herşey normal dedi.ben çalıştığım için ( sütümde az olduğu için işyerinde sağıyorum gece emzziriyorum ) hem süt hem mama verebiliyorum...dün gece bizi çok korkuttu çok ağladı gece apar topar hast.ye gittik biraz kolik va ondan ağlıyor dedi hamdolsun şimdi iyi

geçmiş olsun canımm...gaz sancısı çok ağlatıyor maleseff..iyiki götürmüşsünüz içiniz rahatlamıştır..öle olduğunda karnına sıcak su torbası varsa bebekler için olandan onunla sıcak su koy yada havluyu ütüleyip sıcaCIK ayaklarına ve göbişine koyuverr...sevgiler..

geçmiş olsun canımm...gaz sancısı çok ağlatıyor maleseff..iyiki götürmüşsünüz içiniz rahatlamıştır..öle olduğunda karnına sıcak su torbası varsa bebekler için olandan onunla sıcak su koy yada havluyu ütüleyip sıcaCIK ayaklarına ve göbişine koyuverr...sevgiler..

evet haklsıın canım normalde yaparım ama o an ne olduysa inan aklıma bişey gelmedi o ağladıkça içim koptu elim ağım birbirine dolaştı ne yapacağımı şaşırdım çok sağol teşekkürler :dance:

kızlar benim oğlan acayip pişik oldu,onun için krem yazdırmaya gittik bugün sağlık ocağına...gitmişken hemen tarttırdım ben de oğluşu
kilo:8.750(kıyafetleri ile)
boy:67
baş:45 cm çıktı...
yalnız torbalarında şişlik var dedi,pzt günü çocuk cerrahisine randevu aldık bakalım oraya götürücez,merak ettim balkalım ne diyecekler,bi de sünnet etmesinler benim oğluşu?

hakkaten askito m yaaa,ben de benimki tombik mi acaba diye merak ediyodum,efeyi duyunca rahatladım..MAŞALLAH bebişlerimizin hepsine

çıtır pıtır bir kız olcak kız çocuğu toplu olsa nolurr...bizim gibi ilerde kemikleri iri olur kg versede hep kilolu görünürr..bırak kalsın çıtı pıtı...

Askito ,ebtuna.bosnıke maşallah beişlere ..bizde bugün öksürüğü nedenıyle doktora gıttık kontrolleride yapıldı..

Yiğti eren 4 ay 3 haftalık
boyu:71 cm
kilosu:8610 gr sadece bezi vardı üzerinde..anne sütü ile peslenıyoruz.. çok acıkta meyve sularından içiyoruzz.

çıtır pıtır bir kız olcak kız çocuğu toplu olsa nolurr...bizim gibi ilerde kemikleri iri olur kg versede hep kilolu görünürr..bırak kalsın çıtı pıtı...

beni teselli etmek için diyorsunsenağlamacanı sagolsun ne yapıyım zaten mama istemiyor çıldırıyor verince milupanın gecesini almıştım degiştiriyim bari sevmedi yutmuyor nasıl büyüyecekse:çok üzgünüm:

benim kiz bu ay sadece 200 gram almis boy da 2 cm yani 62.5 cm
ve 6kilo 150 gram bas cevresi 41.5 dedi ama doktor endiselenmiyorum dedi normal dedi daha 4 bucuk aylik normal cok iyi dedi bence diye, sevindim sukur, ama boy biraz kucuk gibi geldi bana neyse saglikli olsun da insallah benim gibi kucuk olmaz insallah

rose masallah canim .. anasi gibi uzun boylu olacak eren.

perihan olsun canim . sagligi ii olsunda kücük büyük ne farkeder.

benim kiz bu ay sadece 200 gram almis boy da 2 cm yani 62.5 cm
ve 6kilo 150 gram bas cevresi 41.5 dedi ama doktor endiselenmiyorum dedi normal dedi daha 4 bucuk aylik normal cok iyi dedi bence diye, sevindim sukur, ama boy biraz kucuk gibi geldi bana neyse saglikli olsun da insallah benim gibi kucuk olmaz insallah

perihan içime su serptin canumm bende zayıf diye üzülüyordum ela'ya demekki bizim gibi olanlarda var

Back