Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin cansınn..arkadaşlar yazacaktır ama ben cam rende ile rendelenmiş elmanın suyuyla başladım...biz sadece anne siütü alıyoruz ama içine bazen mandalinada sıkıyorum..şimdi posasıyla yemeğe başladı..diğer hafta başı havuç haşlayacağım bakalım..dr mız henüz bir şey demedi başla diye ama ben dil gelişminin en yüksek olduğu bu ayda dilini kullanmasını öğrensin istedimm..sevgiler..
geçmiş olsun canımm...gaz sancısı çok ağlatıyor maleseff..iyiki götürmüşsünüz içiniz rahatlamıştır..öle olduğunda karnına sıcak su torbası varsa bebekler için olandan onunla sıcak su koy yada havluyu ütüleyip sıcaCIK ayaklarına ve göbişine koyuverr...sevgiler..
masallah kuzulara..
ebtunecim ii haberlerle gel ins.
efe 5 ay 1 haftalik
70 cm
9 kg.
çıtır pıtır bir kız olcak kız çocuğu toplu olsa nolurr...bizim gibi ilerde kemikleri iri olur kg versede hep kilolu görünürr..bırak kalsın çıtı pıtı...
benim kiz bu ay sadece 200 gram almis boy da 2 cm yani 62.5 cm
ve 6kilo 150 gram bas cevresi 41.5 dedi ama doktor endiselenmiyorum dedi normal dedi daha 4 bucuk aylik normal cok iyi dedi bence diye, sevindim sukur, ama boy biraz kucuk gibi geldi bana neyse saglikli olsun da insallah benim gibi kucuk olmaz insallah