- 14 Mart 2008
- 1.898
- 5
- Konu Sahibi EU1
CANIM MELEĞİME;
Yavrum annesin bi tanesi seni ilk hissettiğim
andan bu zamana kadar yaşadığım mutluluğu tarif etmem imkansız.
seni hiç görmeden sana hiç dokunmadan kokunu içime çekmeden bile
seni o kadar çok sevdimki canımdan bile çoookkkkkkkkk..................
babanla her akşam hayaller kuruyoruz. bazen baban elini karnıma koyduğunda
sen hiç ses çıkarmıyosun o zaman bu kız babasını hiç sevmiyo diye nazlanmaya başlıyo hemen
sende üzüldüğünü anlıyosun ki hemen ard arda tekmeler atıyosun babana tabi babanında hemen
yüzünde güller açıyoo...
yaklaşık 8 aydır 3 kişilik aile olarak yaşıyoruz dünyamızda sen bizimle her yerde varsın.
herşeyim seninle dolu. yediğim yemekleri bile sana göre seçiyorum. nefret ettiğim sütü
şimdi günde 1 litre içiyorum. sırf sen seviyosun diye. ama artık bende seviyorum. inşallah
seni oralarda iyi besiyorumdur kızım.. gerçi buluşmamıza az kaldı. 1,5 ay kadar........
inşallah seni görebilirim. tek dileğim bu eğer seni göremezsem ve tanıyamazsam bilki seni çok seviyorum.
zaten biliyorum ki baban sana hiç bi zaman benim yokluğumu aratmıcak.
şimdiden babana herşeyi öğrettim. senin canını hiç yakmadan nasıl bezliyeceğini,
gözlerini yakmadan nasıl banyo yaptıracağını, yiyeceğin tüm yiyecekleri şimdiden öğrendi.......
o yüzden gözüm arkada değil. sana çok uzakta bile olsam her zaman kalbimin senin için çarptığını unutma kızım....
seni ne olursa olsun
herşeyden çok seven
ve daima nerde olursa olsun sevicek olan ANNEN
Yavrum annesin bi tanesi seni ilk hissettiğim
andan bu zamana kadar yaşadığım mutluluğu tarif etmem imkansız.
seni hiç görmeden sana hiç dokunmadan kokunu içime çekmeden bile
seni o kadar çok sevdimki canımdan bile çoookkkkkkkkk..................
babanla her akşam hayaller kuruyoruz. bazen baban elini karnıma koyduğunda
sen hiç ses çıkarmıyosun o zaman bu kız babasını hiç sevmiyo diye nazlanmaya başlıyo hemen
sende üzüldüğünü anlıyosun ki hemen ard arda tekmeler atıyosun babana tabi babanında hemen
yüzünde güller açıyoo...
yaklaşık 8 aydır 3 kişilik aile olarak yaşıyoruz dünyamızda sen bizimle her yerde varsın.
herşeyim seninle dolu. yediğim yemekleri bile sana göre seçiyorum. nefret ettiğim sütü
şimdi günde 1 litre içiyorum. sırf sen seviyosun diye. ama artık bende seviyorum. inşallah
seni oralarda iyi besiyorumdur kızım.. gerçi buluşmamıza az kaldı. 1,5 ay kadar........
inşallah seni görebilirim. tek dileğim bu eğer seni göremezsem ve tanıyamazsam bilki seni çok seviyorum.
zaten biliyorum ki baban sana hiç bi zaman benim yokluğumu aratmıcak.
şimdiden babana herşeyi öğrettim. senin canını hiç yakmadan nasıl bezliyeceğini,
gözlerini yakmadan nasıl banyo yaptıracağını, yiyeceğin tüm yiyecekleri şimdiden öğrendi.......
o yüzden gözüm arkada değil. sana çok uzakta bile olsam her zaman kalbimin senin için çarptığını unutma kızım....
seni ne olursa olsun
herşeyden çok seven
ve daima nerde olursa olsun sevicek olan ANNEN