BİRİCİK KIZIM BENİM;daha yeni evlenmiştık babanla.başımızı sokacagımız biR evimiz bıle yoktu.babaannenlerde kalıyorduk.sen butun tedbırlerıme ragmen gelmek ıstemiştın bu dunyaya.varlıgını ogrendıgımde cok sevinmiştim.mutlulukla babana soylemiştim.baban daha vaktının oldugunu soylemişti.senin için herseye karsı cıktım ve seni bu dunyaya getırmeye karar vermiştım.tek başıma bıle kalsamda razıydım.sonrasında baban da bazı seylerın farkına varmış ve bızım yanımızda olmayı secmiştı.basımızı sokacak bır ev bulmustuk once.anneannenler sonuna kadar destek olmustu bize.ve senın karnımdakı son aylarına kadar herseyımızı tamamlamaya calıstık.sen sıcak bır evde gözlerini açasın dıye.sana bır suru ufacık ufacık ciciler almıstık .her gun bakardık onlara defalarca babanla.glmeni sabırsızlıkla beklerdık
karnımdaki son aylarında babanı işyeri adaya gondermişti seninle yalnız basımıza kaldık.canım teyzen de basımızdan hiç ayrılmazdı bize bişey olacak dıye.ve bir akşam baban adadan cıkageldibizi ozlemişti.sen heyecanla o akşam dogmaya karar vermiştinbabandaki o telaşı hiç unutamıyorum geldıgı gıbı surprız yapınca sen babana ,babanın eli ayagı birbirine dolaşmıştı.teyzenle babana gulmekten sana olan sancımı bıle hıssetmıyordum sanki.ve sonrasında kalabalık bi şekıldeikimizi hastaneye goturmüşlerdi.ama cok korkutmustun beni bılıyormusun meleğim.sonrasında dogmustun.minicik kıpkırmızı bi şeydin.seni ılk kucagıma aldıgımda agladım sana sarıla sarıla agladım.senden baska hersey yalan gelldi bana o zaman bırıcıgım.parcamdın benim o kadar tuhaf oldu ki içimzamanı gelmiştı artık evımize gıtmemımızın.senin evimizi gormenın.hepberaber gıttık eve anneannenler teyzenler ve baban. aglıyordun teyzecıgının kucagında hastaneden cıkarken eve kadar aglamıstın.evimize gırdıgınde hemen susmus o yumuk yumuk gozlerınle bakınıyordun.o kadar masumdunki.melektin.o anı hiç unatamıyorum bırtanem akşamları baban ben teyzen yatagının dıbınde uyurduk ya aglarsan dıye.daha bır kımıldanmanla hepımız ayaklanır seni susturmaya calısırdık.o gozyasların suzulmesin diye böyle dünyaya geldin işte bebegım
sımdı tam üç yasındasın.cok güzel bır cici kız oldun bebegim.bıcır bıcırsın canımın parcası.ama bazen yaramazlıklarından canını acıtıyorsun ve benım içimden bır can kopuyor sankı o an.içim yanıyor bebegım senin canın acıdıkca.oturup aglıyoruz beraber.ben senınle buyuyorum tatlım.senınle sevınıyor senınle üzüluyorum bunu bil bırtanem.senın için canımı feda ederim gerekirse.hiç birsekildede yalnız bırakmam seni bebegım tanrı bızı ayırmadıkca
SENİ DUNYALARA DEGISMEM CANIM KIZIM.SEN BENIM İÇİN HERSEYE DEGERSİN
SENİ COK SEVIYORUM BIRTANEM AKLININ ALAMAYACAGI KADAR COK SEVIYORUM