• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

iyi geceler hayatım yat bende kaçar zaken ardaya mama yapıp yatıcam öpülüdünüz iyi gecelerrrrr

iyi sabahlar kızlar bir taraftan son yudumlarımı alıp bir taraftan
okudum hasta olanlara acil şifalar diliyorum.
vakit bulamıyorum hiç bu günlerde sizlerle sohbet etmeye
ramazan nedeniyle ben mi çok yavaşladım bilmiyorum.
oğlumun ikinci incisinide geldi...
kızım el yazısı konusunda zorlanıyo tüm gün bir sayfa
anca yazabildi işim çok zor bu sene...
herkese güzel bir hafta diliyorum.

1012016221042vw7lf3.gif

.............GÜZEL VE SAĞLIKLI BİR HFTA DİLYORUM....

günaydın kızlar hepinize iyi haftalar gece yazılanlara baktımda dökülüyoruz galiba.benimde boğazlarım şişmiş yutkunurken çok ağrıyor.hasta olanlara geçmiş olsun.biz yine 7 de ayaktaydık...

Herkese günaydın güzel bir hafta diliyorum
hafta sonu kızım girip gibi demiştim tedavi etmeye çalıştım ama pek olumlu sayılmaz...
biraz öksürükde başladı ve gece hiç uyumadı. Sabahladık diyebilirim.Ve benim boğazlarımda
inanılmaz acıyor...

Son düzenleme:
günaydın kızlar..mutlu güzel bir hafta diliyorum herkese....
soytarım geçmiş olsun canımm.ruzede aynı hele bu aralar çok öksürüyor...
sabah peditus içirdim.aklıma başka bişey gelmedi..
sen ne gibi bi önlem almıştın canım

mavilim mirror um günaydın kızlar..teşekkür ederim.
mavilim bende peditus vermeye başladım c.tesinden beri+c plus veriyorum..
tamda grip aşısı vurucaktık ailecek artık iyileştikden sonra...

Burada bir satış temsilcimizin oğlu var 3,5 yaşında ve çok hastalanıyormuş...gitmediği dr göstermediği prof. kalmamış..en son çapa da bir tanıdığın vasıtasıyla uzman dr bulmuş..dr çeşitli kontrollerden sonra
bütün antibiyotik ve ilaçları kesiyorsunuz demiş iki tane bitkisel şurup vermiş..bağışıklı sistemini kuvvetlendiriyormuş...bunları hasta olsun olmasın 2 ay 3 ay kullanın demiş. kullanmışlar ve çocuk bir
daha hiç hasta olmamış...isimlerini banada getircek bende araştırmadan sonra denizin dr una sorucam...

ekinnaz,çokocum ,edacım çok geçmiş olsun hastaymışsınız aman dikkat edin kendinize.)):nazar:
yelizim geçmiş olsun denoda hastaymış canım sende aman dikkat edin evde bir zincir oluştumu hastalık zor gidiyor biliyorsun denize bol bol meyve ver bu aralar.:nazar:

günaydın kızlar..mutlu güzel bir hafta diliyorum herkese....
soytarım geçmiş olsun canımm.ruzede aynı hele bu aralar çok öksürüyor...
sabah peditus içirdim.aklıma başka bişey gelmedi..
sen ne gibi bi önlem almıştın canım

canım ruzeyede çok geçmiş olsun herkes hasta ya aman dikket grip aşılarını vurdurmak lazım bir an öncemirmirmirmir

evet ekinnaz ve çokoma bende geçmiş olsun diyorum...
soyatarıcım ilaçları öğrenince bizede bildir canım...

ben de peditusa devam edeyim bari..
acil işim çıktı kızlar...öpüyorum sizi çokkk

canım ruzeyede çok geçmiş olsun herkes hasta ya aman dikket grip aşılarını vurdurmak lazım bir an öncemirmirmirmir

bende anlamadım canım öksürüyor...bazen de hırıltı oluyor....
çok teşekkür ederim canım..10 gün sonra doktora gşidecektik zaten..sorayım girp aşılarını

soytarı ve mavili geçmiş olsun miniklere.
mücüm günaydın

teşekkürler cnnm

Mücüm semihacim teşekkürler..
Mavilim peditus a devam et cnm ...bende bildirirm sonuçlari isimleri bana bir gelsin..
Siz aşi vurdurmayi düşünüyormusun peki bebelerinize..?

Mücüm semihacim teşekkürler..
Mavilim peditus a devam et cnm ...bende bildirirm sonuçlari isimleri bana bir gelsin..
Siz aşi vurdurmayi düşünüyormusun peki bebelerinize..?

soytarı ben düne kadar vurdurmayı düşünüyordum.dün televizyonda hangi programdı hatırlamıyorum ama grip aşısı bağımlılık yapar diye konuştu.teredddütte kaldım.CADIARZU

günaydın kızlarrrrrrrr

sabahtan beri koşturmaktan helak oldum önce nazı dr götürdüm
ayak tırnağında sararma ve kalınlaşma oldu
büyük ihtimale mantar dedi hemde şaşırdı doktor bu yaştaki bebeklerde görülmez dedi
şimdilik sadece krem verdi fakülteye götürüp mamtar kültürü testi yaptırmam gerekiyormuş
zamanla diğer tırnaklarada sıçrar dedi çok üzüldüm yaa

bende muayne oldum idrar tahlili ve ultrasyon istedi sonuçları öğleden sonra alıcam
haberdar ederim sizleri

kızlar berra nın tablosuna gözüm iliştide.tablonun en başından başlamıştık.geçen sene bu zamanlar neydik şimdi ne olduk.film şeridi gibi geçti hayali ve engel olamadım aktı gözümden iki damla yaş

Back
X