- Konu Sahibi DreamLover
- #4.181
egede öksürüyor 2 haftadır az az sudafed veriyorum bende.birde benide taklit ediyor öksürüğümü gerçekmi yalanmı şaşıryorum:bbo:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın herkese denoya ve ruzyede geçmiş olsun
duygusal mı takılıyon semihacım
müüüüü bugün burdasın hata vermiyor galiba
benim bayaaa bir canım sıkıldı kızlar sabahtan müdürle tartıştık biraz sinirlerim bozuldu ağladım bende tüm arkadaşların içinde konuştu çünkü eve gelincde eşim niye ağladın diye kızdı offffff siz kendinizi tutabiliyor musunuz iş esnasında
ekinnazcım mantar bulaşıcı bir hastalıkdır ailede veya yakın çevrede varmı..?
Dr un dediği gibi tedavi edilmezse sıçraya bilir ikinizede çok geçmiş olsun cnm..acil şifarlar..
Semiha cım benimde beynim sulandı kime inanıp kime inanmıyacağımızı şaşırdım
programı izlemediğim için bir yorum yapamıcam ama en iyisi kendi bebeklerimizin dr unu dinlemek..
günaydın kızlar hepinize kocaman öpücükler.. mirrorcum çeşmede karşılaşamadık bebem..
nerdeydin sen hangi otelde balım..
günaydın herkese denoya ve ruzyede geçmiş olsun
duygusal mı takılıyon semihacım
müüüüü bugün burdasın hata vermiyor galiba
benim bayaaa bir canım sıkıldı kızlar sabahtan müdürle tartıştık biraz sinirlerim bozuldu ağladım bende tüm arkadaşların içinde konuştu çünkü eve gelincde eşim niye ağladın diye kızdı offffff siz kendinizi tutabiliyor musunuz iş esnasında
kızlar berra nın tablosuna gözüm iliştide.tablonun en başından başlamıştık.geçen sene bu zamanlar neydik şimdi ne olduk.film şeridi gibi geçti hayali ve engel olamadım aktı gözümden iki damla yaş
günaydın kızlarrrrrrrr
sabahtan beri koşturmaktan helak oldum önce nazı dr götürdüm
ayak tırnağında sararma ve kalınlaşma oldu
büyük ihtimale mantar dedi hemde şaşırdı doktor bu yaştaki bebeklerde görülmez dedi
şimdilik sadece krem verdi fakülteye götürüp mamtar kültürü testi yaptırmam gerekiyormuş
zamanla diğer tırnaklarada sıçrar dedi çok üzüldüm yaa
bende muayne oldum idrar tahlili ve ultrasyon istedi sonuçları öğleden sonra alıcam
haberdar ederim sizleri
valla bugün error falan yok şu takka oldu bakalım belli olmaz kız delüüü nazar etme ordan hemenkaydirigubbakcemile3
bende ilk yıllarımda ağlardımbişey olunca sonra kaşar oluyorsun ister istemez sakın ağlama ama bir daha canım ne olursa olsun heleki erkekler kadınların ağlamasını sadece zayıflık olarak görürüler.
nolduki olay neydi??
olay kısaca şöyle ben ilçede depo öğrt. olarak çalışıyorum halk eğitime görevlendirildim bir haftadırda çalışıyorum bugün 5 dk geç kaldım oda görev yerini ararken oldu neyse
herkesinde içinde niye geç kalıyorsun diye bir çıkıştı daha sonra bende görevlenirme yazım bile yok gelip çalışıyorum diyince iyice kızdı git evinde otur madem dedi bu yaniiiii aslında büyütülcek biey yok ama gücüne gidiyor insanın işte:çok üzgünüm:
valla bugün error falan yok şu takka oldu bakalım belli olmaz kız delüüü nazar etme ordan hemenkaydirigubbakcemile3
bende ilk yıllarımda ağlardımbişey olunca sonra kaşar oluyorsun ister istemez sakın ağlama ama bir daha canım ne olursa olsun heleki erkekler kadınların ağlamasını sadece zayıflık olarak görürüler.
nolduki olay neydi??
olay kısaca şöyle ben ilçede depo öğrt. olarak çalışıyorum halk eğitime görevlendirildim bir haftadırda çalışıyorum bugün 5 dk geç kaldım oda görev yerini ararken oldu neyse
herkesinde içinde niye geç kalıyorsun diye bir çıkıştı daha sonra bende görevlenirme yazım bile yok gelip çalışıyorum diyince iyice kızdı git evinde otur madem dedi bu yaniiiii aslında büyütülcek biey yok ama gücüne gidiyor insanın işte:çok üzgünüm:
canım yani adam haksız baştan ayağa ne güzellafını söylemişsin keşke ağlamasaydın takmasın sana şimdi bu .5 dakika için kimse kimseyi kırmaz üstelik bence hakkına girmiş mübarek ramazan günü Allah görüyor sen havale et yeter boşver üzme kendini.:teselli:
Bende geçen hafta tutamadim regl iyim diye bugün niyetim vardi
ama allah affetsin artik hiç iyi hissetmiyorum kendimi...
Mücüm senin ki çok ciddi dr ne diyorsa onu yap cnm allah korusun
çok geçmiş olsun üşütmekdenmi olmuş cnm[/QUOTE
canım ben 2 hafta önce hasatlanmıştım ya yani ramazanın ilk günü serum yemişdim belki hatırladın neyse boğaz enfeksiyonuydu sinüzit neyse bütün iltahap o bir hafta içinde ciğerleirma kamış va ciğerler berbat orucada başladım susuz kalınca iyice iltahapla birlikte daralma olmuş.2 haftadır zaten ilaç kullanıyorum iftarda ve sahurda antibiyotik vırt zırt bir sürü ilaç ama tık yok sabaha kadar öksürük bitmedi bugün doktor kesinlikle tutmayacaksın oruç dedi.çok sağol canım.canım valla sende dikkat et hiç normal havalar yok bende akşama artık oğlana tulum giydiricem yatarken uyku tulumu sanki hava iyimiş sıcakmış gibi ama bir bakmışsın oğlan buz üstünede açıyor tuluma başlamak şart bende yorganımı çıkarayım bari
soytarı ve müüüü geçmiş olsun canlarım
kızımı banyo yaptırdım uyutabilirsem bende yapıcamda
öğleden sonra arkadaşlara gidiyoz akşama iftardayız size iyi sohbetler by
hadi canım inşallah uyur ebrar sende dinlen ohh akşama iftar ne güzel neler neler vardır yemekklerde(aklım fikrim yemekte malumramazan)-tatlicadiarzu-