- Konu Sahibi DreamLover
- #4.021
çokom ii akşamlar kıss senin şu çizelgedeki fotosu varya ardanın bayılıyom ben ona çok sempatik ve şeker görünüyor allah bağışalsın maşallah meleğine

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çokom ii akşamlar kıss senin şu çizelgedeki fotosu varya ardanın bayılıyom ben ona çok sempatik ve şeker görünüyor allah bağışalsın maşallah meleğine![]()
Hadi gözün aydin şekerim
bencede kolay gelsin cnm hoş başina gelecekleri sen bizden daha iyi bilirsin ama
onlardan gelecek hep güzellikler olsun..
öpüyorum biciriğimi..
Bicir bicir maşallah bir konuşturmadi anasiyla bugün cimcime bidi bidi bidi konuştu durdu fonda... :))))
kızlar zeynep şu an itibariyle yürüyooooooooooooooooooo:teytey::sm_cool::sm_cool::dance:hihoyyythihoyyyt
kızlar zeynep şu an itibariyle yürüyooooooooooooooooooo:teytey::sm_cool::sm_cool::dance:hihoyyythihoyyyt
selamlar kızlar uzun zaman aradan sonra zehracım hayırlı olsun ne güzel erkenden yürümüş..
ben sana misafirlere yapacaklarını yazayım bebişim bu konuda üzerime yoktur..
-lazanya
-z.yağlı barbunya
-rus salatası
-kıymalı söğürme antep usulüdür
-kızartma
-biber dolması
-tavuk sarma
-pilav
-yeşil salata
-köfte ve kanat ızgara
-sarmada var..
bunlar ortaya şimdi bir çorba birde taze fasülya yapın mı kıymalı daha ne olsun bebem afiyet olsun..