• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

çokom ii akşamlar kıss senin şu çizelgedeki fotosu varya ardanın bayılıyom ben ona çok sempatik ve şeker görünüyor allah bağışalsın maşallah meleğine:nazar:

Hadi gözün aydin şekerim
bencede kolay gelsin cnm hoş başina gelecekleri sen bizden daha iyi bilirsin ama
onlardan gelecek hep güzellikler olsun..
öpüyorum biciriğimi..
Bicir bicir maşallah bir konuşturmadi anasiyla bugün cimcime bidi bidi bidi konuştu durdu fonda... :))))

çokom ii akşamlar kıss senin şu çizelgedeki fotosu varya ardanın bayılıyom ben ona çok sempatik ve şeker görünüyor allah bağışalsın maşallah meleğine:nazar:

sağolasın canım benimm, onlar gözümüzün nuru başımızın tacı, senin danan da pek yahuşukluuuuu:asigim:, allah nazarlardan korusun hepsiniiii:nazar:

Hadi gözün aydin şekerim
bencede kolay gelsin cnm hoş başina gelecekleri sen bizden daha iyi bilirsin ama
onlardan gelecek hep güzellikler olsun..
öpüyorum biciriğimi..
Bicir bicir maşallah bir konuşturmadi anasiyla bugün cimcime bidi bidi bidi konuştu durdu fonda... :))))

gelinim öyledir, çok sever konuşmayı bidi bidi:smiley-cool:, bir aloo deyişi var, bir ömre bedell:asigim:
ne zmandır duymuyorum sesini, kontör alayım da arayım ben güzeller güzelinihihoyyyt

hadi kıslar size ii gecelr sizlere ve meleklerinize çok uykum varmirmirmirmir yarın görüşürüzzzzzz hoççakalaınnnnnmirmirmirmir

kızlar zeynep şu an itibariyle yürüyooooooooooooooooooo:teytey::sm_cool::sm_cool::dance:hihoyyythihoyyyt

gözün aydın canımmmmmmmmmmmmhihoyyythihoyyyt
artık bundan sonra çok işin var bebeğümm koşturur durursun arkasından
gerçi o günleri daha öncedende yaşadığın içün iyi bilirsin canım
her ne olursa olsun yürümesi çok mutlu ediyor insanıı:lepi:

dilek10vd9.jpg

GÜZEL HAFTA SONU DİLYORUM ARKADAŞLAR

gızlarr hepinize günaydınlarr iyi bir hafta sonu diliyorummmmhihoyyythihoyyyt

7 den beri ayaktayız işlerimi yaptım 11 de toplantımız var
kocişte evde yok nazı napsam bilmiyorum götürsem okulda rahat durmaz en iyisi üst komşuma bırakayım ezgide evde nasılsa
hepinizi öpüyorumm canlarımmmmmmmŞenizŞenizŞeniz

günaydın kızlar..............
mutlu güzel bir hafta sonu diliyorum herkese....

zeynep yürüyormuş...
hadi gözünüz aydın dreamcım..ne mutlu bak..kızına tembel diyen annesini utandırdı kuzucuk....
eee ne diyoruz darısı bizim başımıza..öp yerime bıcırığı annesi

günaydın kızlarrrra.s.
iyi haftasonları diliyorum hepinize canlarımŞeniz
zeynebimiz yürüdü çok şükür, yaşını karşıladı yaniigamyoncuiremsu
haftaya bugün doğumgünü allah kısmet ederse:sm_cool:
sülale boyu iftar ve doğumgünü birarada düşünüyorum:lepi:
ama ne yaparım yemeğe; nasıl yaparım onu düşünüyorum dünden beri kara kara inanın:uhm:
artık haftaya cumaya kadar düşünür dururum
bugünden 1 tenecere zeytinyağlı yaprak sarması yaparız annemle, gelinimizle, iftardan sonra, deepfreeze koyarım, bi gün önceden de pişiririrm
bugün kardeşime gidiyorum iftara zaten, orda hallederiz akşam otururkensırnaşık şey

darısı diğer tüm yürümeyi bekleyen bebişlerimize inşallah, sırası gelen yürüyooo canlarımgamyoncuiremsu
geç olsun güç olmasın demişler yaa ne kadar doğruuu:ecrin_bebek:

selamlar kızlar uzun zaman aradan sonra zehracım hayırlı olsun ne güzel erkenden yürümüş..
ben sana misafirlere yapacaklarını yazayım bebişim bu konuda üzerime yoktur..
-lazanya
-z.yağlı barbunya
-rus salatası
-kıymalı söğürme antep usulüdür
-kızartma
-biber dolması
-tavuk sarma
-pilav
-yeşil salata
-köfte ve kanat ızgara
-sarmada var..
bunlar ortaya şimdi bir çorba birde taze fasülye yaptın mı kıymalı daha ne olsun bebem afiyet olsun..

Son düzenleme:
herkese günaydın kızlar nasılsınız bakalım herkese güzelliklerle dolu mutlu bir haftasonu diliyorum...

bu gün yoğun bir gün şimdilik sakiniz ama az sonra eşim gelecek ben doğruuuu pazara sonra oradan dönünce hep birlikte çarşıya

sositosositoalışveriş zamanısositososito

hadi bakalım sonram görüşürüzzzz

zehram bu kadar dert etme canım sen becerikli hatunsun ne yapacağını bilirsin şimdiden kolay gelsin yewrümmm:lepi:

selamlar kızlar uzun zaman aradan sonra zehracım hayırlı olsun ne güzel erkenden yürümüş..
ben sana misafirlere yapacaklarını yazayım bebişim bu konuda üzerime yoktur..
-lazanya
-z.yağlı barbunya
-rus salatası
-kıymalı söğürme antep usulüdür
-kızartma
-biber dolması
-tavuk sarma
-pilav
-yeşil salata
-köfte ve kanat ızgara
-sarmada var..
bunlar ortaya şimdi bir çorba birde taze fasülya yapın mı kıymalı daha ne olsun bebem afiyet olsun..

datlum bukadar şeyi oruçlu oruçlu kim yiyecek kıs iftarda su içmekten yemek yiyemiyokki... kaydirigubbakcemile3

işte canım çok kalabalık olacağı için herkes bir kaşık alır doyar dedim..
bu arada çeşit aklında bulunsun diye çok yazdım..

sağolun kızlar, elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıcam, ama stres oluyo işte insan

arzucum hoşgeldin, uzun bi aradan sonra, yağızın nasıl, sen nasılsın

Back
X