- Konu Sahibi DreamLover
-
- #1.181
nan mavice danası recimemi başladınkafamçokkarıştı
hadi hayırlısı olsun sırnaşık şey
ben 96 kilodan 66 kiloya düştüm:Saruboceq:
bu arada ege hastalandıktan beri 1 kilo vermiş nan üzüntü bana yaramıyorsositososito
Mirror um hoşgeldin cnaımın içi
egem nasıl oldu..
Canın Cimeli ( şifreli sigara) istiyorsa gel bir nescafe yapalım..
Mevcan canım çok ince bir eşin var mış o çiçeği bende çok seveyim küpelidir onun ismi morla kırmızı
arası birşey içinden tomurcukları çıkıyor dokununca hemen kapanıyor( sanırım öyleydi)
ne güzel...
Ms. eda söyle o TEZ e yüklesin resimleri gelmiyim oraya :)
Niye gelme diyon kız adama...dışardamı kalsın...
bak sonra çok üzülürsün..
bilmiyorum ne yaptığını ama seni üzdümü bebeeem
evet yewrümmm... başladım ya danayım tabi tam dana...:dance:
hoşgeldin canım benim nasılsın egem nasıl oldu
inşallah biraz daha iidir kuzun öpüyom bebeğüm senüüü Şeniz
nan mavice danası recimemi başladınkafamçokkarıştı
hadi hayırlısı olsun sırnaşık şey
ben 96 kilodan 66 kiloya düştüm:Saruboceq:
bu arada ege hastalandıktan beri 1 kilo vermiş nan üzüntü bana yaramıyorsositososito
Sen öyle diyorsan öyledir mirror um...Sen yapacağını bilirsin
Berfinsena negüzel şeyler yazmışsın öyle ya çok duygulandırdın beni..çok teşekkür ederim
benim sıpalar yüzünden yürüyemem ama kocişim saolsun latterel steper almıştı bana onunla çalışacağım ama yürüyüşün yerini hiç birşey tutmuyor çok rahatlıordum ben yürüyüş yaparken kafam dağılıyordu.... ama ne yapalım koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derlermiş bizde öle yapacağız...saol yeliz kuzu destek için...seviyom kıs hepinizi..Şeniz[/QUOTE
bende yürüyüş bandında yürüyorum açık hava gibi olmuyo ciğerlerine temiz havayı çekerek sabah sabah yürümek gibisi varmı kocişime bi gaz versem sabahları beraber yürürdük dimi ama :jeyyar:sositosositoŞeniz
haydi kızlar kim tutar bizi:lepi::enbuyukkk:
oh oh berfincim ne güzel..hadin birbirimize burdan gaz verek..sende yaz kilonu bakalım bir ay sonra neler yapmışız..öpüldünüz kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?