Bebeklerimiz ve Biz

bakıııııınnnn erkekim ilk traşını oldu, berberden gelmiş hali :)))))))

s7302417mc6.jpg

Hoşgeldin ayşegülcüm biz iyiyiz sen nasılsın..

Ben kaçar kızlar hepinize güzel bir haftasonu diliyorum
çoooooooooooooooook öpüyorum

Dream Aşkitom teşekkür ederim canım yorumu için ( sitedeki)
En kısa zamanda görürşürüz inş.( laf aramızda şu kocişi bir kandıra bilsem uça uça gelicen ben senden
çok istiyorum inan bana)
Misafir geliyormuş neler yaptın bakayım maydonozlu börekler içli köfteler :)
Zeynom nasıl de bakayım...koymadınmı tatail resimlerini..

cnm inşallah kış gelmeden görüşürüz önümüzdeki günlerde
bu ekin danasından da bi ses çıkmadı daha güya gelip bende kalacaktı bi gece
bu arada söylemeden edemeyeceğim bu münün bi gözleri var anlatılamayacak kadar güzel, içinde kayboluyosun resmen yemyeşil, fıstık gibi hatun

zeynebin resimlerini daha önce eklemiştim, şimdide ekleyeceğim bir kaç tane ama site çok yavaş, sinir oluyorum, bekleyemiyorum, iptal ediyorum bende

akşam hazır yaaşpasta ve kuru pasta aldım cnm ya, aniden haber verdikleri için kendim yapamadım

valla ayşegülcüm iyiyiz ama benim kociş bugün iş için şehir dışına gidecek, ona üzülüyorum biraz

çocuklar iyiler
zeynep biraz üzüyo beni, uykusunda bile emmek istiyo hep, ağzından çıkardığım an ağlıyo, uyanıyo, elleriyle memeyi ağzına sokmaya çalışıyo

valla ayşegülcüm iyiyiz ama benim kociş bugün iş için şehir dışına gidecek, ona üzülüyorum biraz

çocuklar iyiler
zeynep biraz üzüyo beni, uykusunda bile emmek istiyo hep, ağzından çıkardığım an ağlıyo, uyanıyo, elleriyle memeyi ağzına sokmaya çalışıyo

Allah kavuştursun canım sağ salim gidip gelir inşallah:delphin:

bak sen zeynoma benim oğlanda meme delisiydi artık pek emmek istemiyor, yalancı emzik emiyormu zeynep? benimkide ona çok düştü uyurken arıyor mutlakagamyoncuiremsu

çocuklar iyiler

oy benim canım arkadaşım kocası gidiyormuş diye ruh halinide kimsesiz yapmışş..( biz neciyiz burda dana))
Cnm.. Allah hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin. uzağamı gidiyor cnm..

Zeynep'ide kocaman öpüyorum

Back