- Konu Sahibi DreamLover
- #1.221
kızlar çok kötüyüm ellerim halen titriyor nefret ediyorum kendimden ben çok kötü bi anneyim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oy benim canım arkadaşım kocası gidiyormuş diye ruh halinide kimsesiz yapmışş..( biz neciyiz burda dana))
Cnm.. Allah hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin. uzağamı gidiyor cnm..
Zeynep'ide kocaman öpüyorum
size bakmak için berfeyle netin başına oturmuştum..yaramaz hemen sağa sola saldırdı..eline mikrofonu aldı..bende gördüğüm halde ellemedim onu..bi anda berfe hıh hıh demeye başladı..bi baktım nefes alamıyor..meğersem mikrofonun ucundaki pamukçuğu yutmuş..elimi küçük diline atıyorum bi türlü kusmuyor..o panikle banyo ya koştuk yüzüne su çarpıp ayaklarından baş aşağı sallandırdım..o sırada kustu ama halen nefesi zor alıyor..deken pamuğu çıkardı ağzından..burnundan bile kan geldi..şimdi neyseki iyi..ama ben nasıl böyle bi hata yaptım..ona bi şey olsa napardım..babamıza ne derdim..şu an bile ağlıyorum
zehracım allah kavuştursun canım..seni anlıyorum..benim kocişte bi günlüğünede olsa şehir dışına çıkınca..moralim bozuluyor..dünyada kimsem kalmamış gibi kendimi yanlız hissediyorum...
bu arda alişim de pek bi yakışıklı olmuş annesi...
ne diyon delüüü garuu burdayımmm nette sorun vardı sürekli bağlantıcnm inşallah kış gelmeden görüşürüz önümüzdeki günlerde
bu ekin danasından da bi ses çıkmadı daha güya gelip bende kalacaktı bi gece
bu arada söylemeden edemeyeceğim bu münün bi gözleri var anlatılamayacak kadar güzel, içinde kayboluyosun resmen yemyeşil, fıstık gibi hatun
zeynebin resimlerini daha önce eklemiştim, şimdide ekleyeceğim bir kaç tane ama site çok yavaş, sinir oluyorum, bekleyemiyorum, iptal ediyorum bende
akşam hazır yaaşpasta ve kuru pasta aldım cnm ya, aniden haber verdikleri için kendim yapamadım
size bakmak için berfeyle netin başına oturmuştum..yaramaz hemen sağa sola saldırdı..eline mikrofonu aldı..bende gördüğüm halde ellemedim onu..bi anda berfe hıh hıh demeye başladı..bi baktım nefes alamıyor..meğersem mikrofonun ucundaki pamukçuğu yutmuş..elimi küçük diline atıyorum bi türlü kusmuyor..o panikle banyo ya koştuk yüzüne su çarpıp ayaklarından baş aşağı sallandırdım..o sırada kustu ama halen nefesi zor alıyor..deken pamuğu çıkardı ağzından..burnundan bile kan geldi..şimdi neyseki iyi..ama ben nasıl böyle bi hata yaptım..ona bi şey olsa napardım..babamıza ne derdim..şu an bile ağlıyorum