Bebeklerimiz ve Biz

oy benim canım arkadaşım kocası gidiyormuş diye ruh halinide kimsesiz yapmışş..( biz neciyiz burda dana))
Cnm.. Allah hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin. uzağamı gidiyor cnm..

Zeynep'ide kocaman öpüyorum

saol hayatım,a.s.
izmire gidiyo cnm yaa:a015:
ne biliyim kendimi yapayanlız hissediyorum eşimin yokluğunda
onu çok seviyorum, böyle şehir dışına çıkınca çok korkuyorum, bişey olacak diye:çok üzgünüm:

albinamın incisi hayırlı olsun cnm benim:nazar:, bak boşuna dert ettin bide kendine

size bakmak için berfeyle netin başına oturmuştum..yaramaz hemen sağa sola saldırdı..eline mikrofonu aldı..bende gördüğüm halde ellemedim onu..bi anda berfe hıh hıh demeye başladı..bi baktım nefes alamıyor..meğersem mikrofonun ucundaki pamukçuğu yutmuş..elimi küçük diline atıyorum bi türlü kusmuyor..o panikle banyo ya koştuk yüzüne su çarpıp ayaklarından baş aşağı sallandırdım..o sırada kustu ama halen nefesi zor alıyor..deken pamuğu çıkardı ağzından..burnundan bile kan geldi..şimdi neyseki iyi..ama ben nasıl böyle bi hata yaptım..ona bi şey olsa napardım..babamıza ne derdim..şu an bile ağlıyorum

size bakmak için berfeyle netin başına oturmuştum..yaramaz hemen sağa sola saldırdı..eline mikrofonu aldı..bende gördüğüm halde ellemedim onu..bi anda berfe hıh hıh demeye başladı..bi baktım nefes alamıyor..meğersem mikrofonun ucundaki pamukçuğu yutmuş..elimi küçük diline atıyorum bi türlü kusmuyor..o panikle banyo ya koştuk yüzüne su çarpıp ayaklarından baş aşağı sallandırdım..o sırada kustu ama halen nefesi zor alıyor..deken pamuğu çıkardı ağzından..burnundan bile kan geldi..şimdi neyseki iyi..ama ben nasıl böyle bi hata yaptım..ona bi şey olsa napardım..babamıza ne derdim..şu an bile ağlıyorum

Ahh ya çok geçmiş olsun, sakin olmaya çalış biraz üzüntünü, paniğini tahmin edebiliyorum. Şükürler olsun birşey olmamış, sakin ol ki o da sakinleşsin. Bir duş aldır hem sakinleşir hemde uyur annesi

yüzü mosmor keslip bide burnu kanayınca mahvoldum ben..neyse şimdi sıtandarta bindi berfe hanım..ama o korkuyu anlatamam..allahım sen koru meleklerimizi...

valla kızlar inanın halen ellerim titriyor...neyseki hemen uyudu yavrum..uyanınca kendine gelir...yaramazlar işte ne görseler ağızlarına alıyolar..aman ha kızlar çok dikkatli olun..gözünüz hep bebişlerinizin üstünde olsun..benim gibi boş bulunmayın...

zehracım allah kavuştursun canım..seni anlıyorum..benim kocişte bi günlüğünede olsa şehir dışına çıkınca..moralim bozuluyor..dünyada kimsem kalmamış gibi kendimi yanlız hissediyorum...
bu arda alişim de pek bi yakışıklı olmuş annesi...

zehracım allah kavuştursun canım..seni anlıyorum..benim kocişte bi günlüğünede olsa şehir dışına çıkınca..moralim bozuluyor..dünyada kimsem kalmamış gibi kendimi yanlız hissediyorum...
bu arda alişim de pek bi yakışıklı olmuş annesi...

teşekkür ederim canım benimŞeniz
sen nasıl oldun daha sakinsin dimi, berfem yüreğine indirecekmiş az kalsın, Allahım korusun bebişlerimizisenağlama

hemde ne indirmek canım..ellerim halen titriyor geçmedi daha..daha öncede boğazında yemek felan takılır kusardı ama hiç böyle olmamışıtı..yüzü morarınca korktum ben..bide göz göre izin verdim o mikrofonu almasına..hadi eline verdin..ucundaki pamukçuğu çıkarsana..ah ah salak kafa işte..neyse ki şimdi daha iyiyim..valla uyuyor ama gidip gidip öpüyorum kuzumu..allahım sen büyüksün ona bi şey olmasına izin vermedin ya...

cnm inşallah kış gelmeden görüşürüz önümüzdeki günlerde
bu ekin danasından da bi ses çıkmadı daha güya gelip bende kalacaktı bi gece
bu arada söylemeden edemeyeceğim bu münün bi gözleri var anlatılamayacak kadar güzel, içinde kayboluyosun resmen yemyeşil, fıstık gibi hatun

zeynebin resimlerini daha önce eklemiştim, şimdide ekleyeceğim bir kaç tane ama site çok yavaş, sinir oluyorum, bekleyemiyorum, iptal ediyorum bende

akşam hazır yaaşpasta ve kuru pasta aldım cnm ya, aniden haber verdikleri için kendim yapamadım
ne diyon delüüü garuu burdayımmm nette sorun vardı sürekli bağlantı
kesiliyor neyseki sonunda düzeldi.kızz delüü kısmet olursa gelecemm inşallah
birazda ablama bağlı canım inşallah rahatsızlığı tetiklemez.kalmaya gelemessem bile
oturmaya gelicem delüü.müü garusunun gözleri güzel demekk ama malesef fotolarda göremedik canımm.
allah kavuştursun canım eşin izmire gidiyormuş
üzme kendini canım.gerçi bende hiç ayrı kalmaya alışkın değilim
çok zoruma gider ağlarım eşim gelene kadarr

canım benim nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum
çok geçmiş olsun.neyseki çabuk farketmişsin .anam bizim cadılarda ne görseler ğzına sokuyorlar kaşla göz arasında.kendini suçlama canımm

selam garularrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mevcan mirror dream mavice zeynep soytarı ayşegülcüm ms eda unuttuğum varsa kusura bakmayın hepinize iyi bir hafta sonu diliyorum kızlarrrrrrrrrrrr

bir aksilik çıkmassa bizde yarın istanbula gidiyoruz kızlar
15 gün yokum yani.gerçi ordandan girerimm.çocuklardan fırsat kalırsa

mev*canım tatlım çok geçmiş olsun allah korumuş meleğini.... yavum oda ne kadar korkmuştur.. yaramazlar işte ne zaman ne yapacakları belli olmuyor allah beterinden korusun hepimizin yavrularını canım benim tekrar geçmiş olsun....:çok üzgünüm:

zehracım allah kavuştursun bebeğüm... evet onlar olmadan olmuyor en uzun ayrılığınız bu olsun sanırım sende benim gibi bayan evhammısın benim aşkitomda şehir dışına çıktımı kafama saçmasapan bir sürü düşünce doluyor...zeynebide senide çok öpüyorum iyi hafta sonları tatlım:1hug:

saolun kızlar..valla bunları zaptetmek bi sorun haline geldi..hele benim yaramaz bir saniye poposunu yere koymuyor..kucağımda bile elli şekil dieştiriyor...

Back