Bebeklerimiz ve Biz

Mirror um hoşgeldin cnaımın içi
egem nasıl oldu..
Canın Cimeli ( şifreli sigara) istiyorsa gel bir nescafe yapalım..

Mevcan canım çok ince bir eşin var mış o çiçeği bende çok seveyim küpelidir onun ismi morla kırmızı
arası birşey içinden tomurcukları çıkıyor dokununca hemen kapanıyor( sanırım öyleydi)
ne güzel...

Ms. eda söyle o TEZ e yüklesin resimleri gelmiyim oraya :)

nan mavice danası recimemi başladınkafamçokkarıştı
hadi hayırlısı olsun sırnaşık şey
ben 96 kilodan 66 kiloya düştüm:Saruboceq:
bu arada ege hastalandıktan beri 1 kilo vermiş nan üzüntü bana yaramıyorsositososito

evet yewrümmm... başladım ya danayım tabi tam dana...:dance:
hoşgeldin canım benim nasılsın egem nasıl oldu
inşallah biraz daha iidir kuzun öpüyom bebeğüm senüüü Şeniz

Niye gelme diyon kız adama...dışardamı kalsın...
bak sonra çok üzülürsün..
bilmiyorum ne yaptığını ama seni üzdümü bebeeem

Mirror um hoşgeldin cnaımın içi
egem nasıl oldu..
Canın Cimeli ( şifreli sigara) istiyorsa gel bir nescafe yapalım..

Mevcan canım çok ince bir eşin var mış o çiçeği bende çok seveyim küpelidir onun ismi morla kırmızı
arası birşey içinden tomurcukları çıkıyor dokununca hemen kapanıyor( sanırım öyleydi)
ne güzel...

Ms. eda söyle o TEZ e yüklesin resimleri gelmiyim oraya :)

canım egenin ishali var hala:1no2:
ama atel falan yok birazdan yine doktora götürecez serum yolunu aldıracağız.
ah ya keşke gelebilsem şöyle cigara yanında nescefeeeeeeeeeeeeeeee süper olurdı:sm_cool:

evet yewrümmm... başladım ya danayım tabi tam dana...:dance:
hoşgeldin canım benim nasılsın egem nasıl oldu
inşallah biraz daha iidir kuzun öpüyom bebeğüm senüüü Şeniz

hadi haylrısı verüsün canım kiloları inangidiyor yavaşyavaş zaten:sm_cool:
ege eh işte kötünün iyisi uyuyor kalkınca götürecez doktoraaaaaaaaa
bende seni öpüyorumŞeniz

geçmiş olsun tatlımmmm:çok üzgünüm:
inşallah güzel haberlerini alırız kuzumun.. sağlık diliyorum meleğine:Saruboceq:

Tabiki bu p.tesi tartılmıyacaksınız anacım
haftaya olsun...artık ölcülerinize alın insan inceldikce motive oluyor
kendimden biliyom bacimmm...
soror mirror a hatta gir bak denizin siteye ne kadar iriydim 12 kilo verdim 3 ayda spor ve diyet le
her akşam işten gelirdim ve 5 km yürür 1 saatte aletlerle çalışırdım..
hiçbirşey kolay değil birşeyleri başarmak istiyorsan çok çalışıp çok özen göstermek gerekiyor..
hiçbirşey havadab löp diye gelmiyor...

Sizde bu motive oldukdan sonra başaramayacağınız şey yok diye inanıyorum ben..
göreyim sizi fıstık anneler...

Sen öyle diyorsan öyledir mirror um...Sen yapacağını bilirsin ;)

Berfinsena negüzel şeyler yazmışsın öyle ya çok duygulandırdın beni..çok teşekkür ederim;)

nan mavice danası recimemi başladınkafamçokkarıştı
hadi hayırlısı olsun sırnaşık şey
ben 96 kilodan 66 kiloya düştüm:Saruboceq:
bu arada ege hastalandıktan beri 1 kilo vermiş nan üzüntü bana yaramıyorsositososito

nasıl başardın bunu :1shok:yoksa sende yemek yese dahi kilo verenlerdenmisin:roflol: of ya dua ette bizde kurtulalım:Saruboceq:Şeniz

benim sıpalar yüzünden yürüyemem ama kocişim saolsun latterel steper almıştı bana onunla çalışacağım ama yürüyüşün yerini hiç birşey tutmuyor çok rahatlıordum ben yürüyüş yaparken kafam dağılıyordu.... ama ne yapalım koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derlermiş bizde öle yapacağız...saol yeliz kuzu destek için...seviyom kıs hepinizi..Şeniz

Sen öyle diyorsan öyledir mirror um...Sen yapacağını bilirsin ;)

Berfinsena negüzel şeyler yazmışsın öyle ya çok duygulandırdın beni..çok teşekkür ederim;)

canım benim layık olduğun şeyleri söyledim kalbinin güzelliği yüzüne yansımış:asigim: eeee her halükarda hakediyorsun sen ve denizim o sözleri :Saruboceq:Şeniz

sonra görüşürük kıslar az biraz iş yapem ben bugün pazara felan gidilecek artıkın otu çöpü doldururum evesırnaşık şey görüşürüz fıstıklarŞeniz:lepi:

benim sıpalar yüzünden yürüyemem ama kocişim saolsun latterel steper almıştı bana onunla çalışacağım ama yürüyüşün yerini hiç birşey tutmuyor çok rahatlıordum ben yürüyüş yaparken kafam dağılıyordu.... ama ne yapalım koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derlermiş bizde öle yapacağız...saol yeliz kuzu destek için...seviyom kıs hepinizi..Şeniz[/QUOTE

bende yürüyüş bandında yürüyorum açık hava gibi olmuyo ciğerlerine temiz havayı çekerek sabah sabah yürümek gibisi varmı kocişime bi gaz versem sabahları beraber yürürdük dimi ama :jeyyar:sositosositoŞeniz
haydi kızlar kim tutar bizi:lepi::enbuyukkk:

fıstıklar bende kaçar malum yarın pazar bizimki iş yaptırmaz bugünden yarına hazırlık yapayım mavicem bende akşama doğru gidicem otu sapı almaya hadi hepinizi öptüm Şeniz

canım benim yapabildiğin zamanlarda yap spor olayını sen yarakcaksın..
mesela benim evim 7.katta hiç asansör kullanmadım spor yaparken çıkarkende inerkende
aman inerken ne faydası olacak diyip binmedim asansöre haraket harakettir dedim yürüyerek indim..
eve geliş yollarımı uzattım.. vs vs... evde olsaydım daha hızlı verirdim ama çalıştığımız ve çalıştığımız
yerde oturduğumuz için pek bir hareket olmuyor..eminim deniz beni daha çok zayıflatırdı..
şimdi ondan k.walidem nasibine düşeni alıyor kadıncağız heray mim.1 kilo veriyor incecik kaldı :)

oh oh berfincim ne güzel..hadin birbirimize burdan gaz verek..sende yaz kilonu bakalım bir ay sonra neler yapmışız..öpüldünüz kızlar...

azıcık ucundan 71 kiloyum 56 kilo olmak istiyorum malum 1.60 boyum 56 olunca kurtarıyor son 4 yılda aldım kiloyu benim en çok kilom 52 olmuştur neyse inşallah yine çıtır halime dönerim öptüm canımŞeniz

Berfinsena yine utandırıyorsun beni ya görsen şimdi kızardım resmen..:) çok teşekkür ederim
cnm çok saol

Nedemek kızlar siz deyinki yeliz demorize olduk bizi motive et anında başlarım
çünkü anlıyorum bende geçtim o günlerden...
öpüyorum sizi sizde iyiki varsınız kk nın güzel ince düşünceli temiz kalpli anneleri

Back