Bebeklerimiz ve Biz

zeybennep caım geçmiş olsun dün de çağan yataktan düştü akşam üstü şekerlemesi yapıyordu sessiz sedasız uyanmış ve sanırım emekleyerek çakıldı gümm diye bir sesle eşimve ben çığlığına koştuk sanırım anlını çarpmış hafif kızarıktı düştüğü yer yumuşakta olsa hem canı yandı hem korktu kuzum çok ağladı içini çeke çeke çok tehlikeli oluyorlar artk bir saniye gözünden ayırmaya gelmiyor allah beterinden korusun yavrularımızı tekrar geçmiş olsun canım öpüyorum albinayı:nazar:Şeniz

sağol mavicem..
söylediklerine katılıyorum cnm.
bazen kucağıma alıyorum 1 dk. tutamıyorum.
kıpır kıpır..
şimdi heryere tutunarak kalkıyor.
karıştırmağı yer yok.
bazen bir kayboluyor gözden, çağırıyorum sesde vermiyor. ödüm ağzımda arıyorum..
bir bakıyorum ya masa altında, yada başka bir yaramazlıla meşgul.
beni görünce çığlık atmayıda ihmal etmiyor..
Valla çok zor. Hayırlısıyla bir büyütsek varya..

kızlar kaynatmışsınız gene, fazla giremiyorum, misafirim var, akşama da çaya eltimler geliyo, hazırlık yapıcam şimdi, hepinizi çok öpüyor, hasata kuzulara geçmiş olsun diyorum

yaaaaaaaaaaaaaaa
şu elma sirkesi olayını bilen yokmu ya yelize yazdım ses yok
zayıflamak istiyorum destek bekliyorummmmmmmmmmmmmm
takviye kuvvet lütfen
bilenler şu bilmeyene anlatınnnnnnnnnnnnnn
lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:Saruboceq:

Selam kızlar
kuzum yolda vakit geçmek bilmiyor
birde size bakayım dedim

mavice cim
Elma sirkesini sabah öğlen akşam aç karna yemeklerden yarım saat önce
1 tatlı kaşığı atıyorum ağzıma ardından 1 bardak ılık su içiyorum...
umarım idealine ulaşırsın cnm benim çok az kaldı göbek var denebilir...
bu sabah yine 2 sene evvelki kotuma girdim..ki kot kumaşa göre daha sert bilirsiniz..!
onun için bırakmayı düşünmüyor...
sandolozun işe yaradığını söyleyemem bıraktım sayılır onu ama elma sirkesi
nurhan damcıoğlununda dediği gibi süperrrr süüpper süpperrrrr :)

Dream Aşkitom teşekkür ederim canım yorumu için ( sitedeki)
En kısa zamanda görürşürüz inş.( laf aramızda şu kocişi bir kandıra bilsem uça uça gelicen ben senden
çok istiyorum inan bana)
Misafir geliyormuş neler yaptın bakayım maydonozlu börekler içli köfteler :)
Zeynom nasıl de bakayım...koymadınmı tatail resimlerini..

Selam kızlar
kuzum yolda vakit geçmek bilmiyor
birde size bakayım dedim

mavice cim
Elma sirkesini sabah öğlen akşam aç karna yemeklerden yarım saat önce
1 tatlı kaşığı atıyorum ağzıma ardından 1 bardak ılık su içiyorum...
umarım idealine ulaşırsın cnm benim çok az kaldı göbek var denebilir...
bu sabah yine 2 sene evvelki kotuma girdim..ki kot kumaşa göre daha sert bilirsiniz..!
onun için bırakmayı düşünmüyor...
sandolozun işe yaradığını söyleyemem bıraktım sayılır onu ama elma sirkesi
nurhan damcıoğlununda dediği gibi süperrrr süüpper süpperrrrr :)

yelizim canım süpersin ya çok teşekkür ederim Şenizçağandan önce 21 kilo vermiştim 6 öğün yiyereka.s ama bu kez nedense kendimde o gücü hissedemiyorum :1no2:sanki birşeyler yani destek arıyorum.:Saruboceq:.. ne bileim işe yaramasa bile motive eder yani en azından yemeklerden önce içtiğimde diyette olduğumu hatırlatır kilo vermem gerektiğini... bugün 01,08,2008 bir ay sonra sonucu buradan yazacağım bu da motivasyon için ayrı bir yol.... bekleyin beni mağazalar ben geliyorummmmmmmmmmmmm:sm_cool:

merhaba kızlar artık hiç gremiyorum defneden dolayı cok haşır neşir bu aralar dişler sıralandı bende agrılar sormayın bugun cadıya bikini aldık halasıyla cok cici oldu poposu cok hoş bir duygu ya annne olmak almak bakmak alllah isteyen herkese versin bu arada hasta olan bebişlere allah tez zamanda şifa versin bu sıcakta cekilmiyor vallla kızlar burdan okudum sandoloz sakızını aldım yeşil cay aldım sirke aldım bakalım biraz olsun kilolar gidecekmi yapmadıgım bişey kalmadı yapıştı kaldılar bende aslında hiçde sevmeyiz birbirimizi ama bakalım başarılı olucakmıyım başka zayıflama yolu bilen varsa nolur yazın yemedende verilmiyor en son endokrine gitmeye karar verdim diyetisyende kar etmedi bana veremedimkadın güldü artık napcaz neşe diyor valla bilsem ben yaparım dedik halimize güldükoy oy

zehram hoş geldin herkes tatil yaptı biz daha denize ayak sokamadık valla beyaz beyaz dolaşıyoruz ortalarda bakalım babamız 10 cıkıcaz diyor iş yogunlugundan ciddiye almıyoruz balkona havuz aldım kızımı yaglıyıp oraya koyuyorum bir egleniyor sormayın iyide oyalanıyor cadı işine gelince iyi oynuyor sokaktan kimi bulsak oyun için eve alıyoruz yuvaya döndük resmen böyle giderse kesin yuva acmak istiyorum allahın izniyle tam 18 aylık oldu bu aylara yakın arkadaşlar egitime başladınızmı defneye renkleri şekilleri organları ögrettim gibi ama cok inatcı işine gelenden daha kolay ögreniyor geliştirici kitaplarada başladık bakalım gerci bunlar bilgisayar gibiler maşalllah ama yinede destek verelim diyorum degişik bişeyler yapan arkadaşlar varsa paylaşalımmı bazen yetemiyorum sıkılıyor cadı kızım..

iyi geceler kizlar
ms eda ile buluştuk bugun
coştuk walla
mis gözlemeli kahwaltı sonrası bi ikea yaptık
sonra ewde akşam yemeği sonrasi ugurladık
guzel bir gunud
sizler nasılsınız?

kilolari dert etmmeyim gider hepsi

Morning Morning Bayanlarrrr
Herkese iyi haftasonları
iyi bir gün diliyorum..

a.s.

Kuzucum geldi dün öptük koklaştık ama doyamadım uykusu gelmiştim..
artık bugün yerim herhalde
ben çıkarken baba kıs koyun koyuna uyuyorlardı... :)

Herkese günaydın, güzel haftasonları
Geçmişi okumadım, umarım herkes özelliklede bebişler iyidir. Biz iyiyiz şükürler olsun,

iyi geceler kizlar
ms eda ile buluştuk bugun
coştuk walla
mis gözlemeli kahwaltı sonrası bi ikea yaptık
sonra ewde akşam yemeği sonrasi ugurladık
guzel bir gunud
sizler nasılsınız?

kilolari dert etmmeyim gider hepsi

Evet güzel bir gündü gerçekten ( bu arada fırın kapları çok güzelmiş yaw iyi ki almışız), inşallah bursa'ya iadeyi ziyarete geliriz.

Morning Morning Bayanlarrrr
Herkese iyi haftasonları
iyi bir gün diliyorum..

a.s.

Kuzucum geldi dün öptük koklaştık ama doyamadım uykusu gelmiştim..
artık bugün yerim herhalde
ben çıkarken baba kıs koyun koyuna uyuyorlardı... :)

gözün aydın canım benim en uzun ayrılığınız bu olsun güzel neşeli şen şakrak ve güzel haberlerle dolu bir haftasonu diliyorum kimleremi diliyorum başta yeliz sen olmak üzere
jege hanuma
ms eda hanuma
ekinnaz hanuma
zehra hanuma
mirror hanuma
nimet hanuma
tatarım hanuma
çoko hanuma
t&s kılıc hanuma
berfina sena hanuma
saranur hanuma
neşeyilmaz hanuma
başka kimse kaldımı bilmem varsa yine eklerim herkese güzel bir hafta sonu
not: bugün diyete başladım ama niye bilmem pek bi mutlu pek bi enerjikim hadi bakalım hayırlısı sanırım bu kez yeterli gazı verebildim kendime..:lepi:.
not2: jege hanum tuzun kuru tabi pikinileri giymiş ablası gibi dolaşsam bende kuzumun yanında senin gibi takmayın kıslar derdim cadı seni:oklava:

Son düzenleme:
gözün aydın canım benim en uzun ayrılığınız bu olsun güzel neşeli şen şakrak ve güzel haberlerle dolu bir haftasonu diliyorum kimleremi diliyorum başta yeliz sen olmak üzere
jege hanuma
ms eda hanuma
ekinnaz hanuma
zehra hanuma
mirror hanuma
nimet hanuma
tatarım hanuma
çoko hanuma
t&s kılıc hanuma
berfina sena hanuma
saranur hanuma
neşeyilmaz hanuma
başka kimse kaldımı bilmem varsa yine eklerim herkese güzel bir hafta sonu
not: bugün diyete başladım ama niye bilmem pek bi mutlu pek bi enerjikim hadi bakalım hayırlısı sanırım bu kez yeterli gazı verebildim kendime..:lepi:.
not2: jege hanum tuzun kuru tabi pikinileri giymiş ablası gibi dolaşsam bende kuzumun yanında senin gibi takmayın kıslar derdim cadı seni:oklava:

canım benim güzel dileklerin için sağol sanada ailen ve sevdiklerinle güzel bir haftasonu diliyorum a.s.
bütün güzel annecik hatunlara güzel bir haftasonu diliyorum a.s.

Teşekkürler mavice,
Elma sirkesini bende kullandım, mucize bekleme çokta kasma kendini. Yediklerini aynen ye ama porsiyonlarını küçült bence en güzel diet. Hadi bakalım güzell haberlerini bekliyorum (bende 3-5 kio versem o da güzel olur yani).

Mavice çok saol bebeem mesajlarından moral enerji fışkırıyor resmen süpersin...
önce sen kafada bitirdin bu işi cnm arabaya taş sen bu yola baş koydun yürü be kim tutar seni
En çıtır anne ünvanını alırsın bizim topikden böyle giderse....

Eda bacım sanada iyi haftasonları...demek alışveriş yaptınız ikea dan ne güzel çocuklar püsette
gözümde canlandı..:) hani fotolar bakiim.. ?

Berfin cim sanada günaydın iyi haftasonları....

Teşekkürler mavice,
Elma sirkesini bende kullandım, mucize bekleme çokta kasma kendini. Yediklerini aynen ye ama porsiyonlarını küçült bence en güzel diet. Hadi bakalım güzell haberlerini bekliyorum (bende 3-5 kio versem o da güzel olur yani).

canım benim zaten dengeli beslenmeden birşey olmayacağını bende biliyorum ama motive olmak için birşeylere ihtiyacım var niye bilmem bu sefer kendimde o gücü bir türlü bulamadım ama şimdi kendimi hazır hissediyorum.. üç beş kilo fazlan var demek benimkini yazmayayım en iyisi izmir buluşma fotolarında ben varım merak edersen bakablirsin:utangac: neyse az kaldı kurtulacağım... psikolojik olarakta zor günler geçirdim hem doğum öncesi hem sonrası sanırım bu isteksizliğimde bunnuda büyük katkısı var... ama neyse toparlanıyorum yavaş yavaş... eski günlere az kaldı insşallahh... öpüyorum tatlımŞeniz

Back