Bebeklerimiz ve Biz

Berfinsena sitemize yaptığım yorumlar için çok teşekkür ederim.Çok kibarsın..
ama eylülsena ve deniz in buluşması iyi fikir evin altını üstüne getirirler.. :)

Mavice çok saol bebeem mesajlarından moral enerji fışkırıyor resmen süpersin...
önce sen kafada bitirdin bu işi cnm arabaya taş sen bu yola baş koydun yürü be kim tutar seni
En çıtır anne ünvanını alırsın bizim topikden böyle giderse....

Eda bacım sanada iyi haftasonları...demek alışveriş yaptınız ikea dan ne güzel çocuklar püsette
gözümde canlandı..:) hani fotolar bakiim.. ?

Berfin cim sanada günaydın iyi haftasonları....

Aynen gözünde canlandığı gibi canım, fotolar tenzilede :).

önce sen kafada bitirdin bu işi cnm arabaya taş sen bu yola baş koydun yürü be kim tutar seni

Eda bacım sanada iyi haftasonları...demek alışveriş yaptınız ikea dan ne güzel çocuklar püsette

yelizzz :)))))))))))))))
kıs nerede o günler ama iyi olacak bunu biliyorum bir kez yaptım yine yapabilirim.... heayyyttt behhhh he-women geliy çekılın yoldan:roflol::roflol::roflol:

gözün aydın canım benim en uzun ayrılığınız bu olsun güzel neşeli şen şakrak ve güzel haberlerle dolu bir haftasonu diliyorum kimleremi diliyorum başta yeliz sen olmak üzere
jege hanuma
ms eda hanuma
ekinnaz hanuma
zehra hanuma
mirror hanuma
nimet hanuma
tatarım hanuma
çoko hanuma
t&s kılıc hanuma
berfina sena hanuma
saranur hanuma
neşeyilmaz hanuma
başka kimse kaldımı bilmem varsa yine eklerim herkese güzel bir hafta sonu
not: bugün diyete başladım ama niye bilmem pek bi mutlu pek bi enerjikim hadi bakalım hayırlısı sanırım bu kez yeterli gazı verebildim kendime..:lepi:.
not2: jege hanum tuzun kuru tabi pikinileri giymiş ablası gibi dolaşsam bende kuzumun yanında senin gibi takmayın kıslar derdim cadı seni:oklava:

mavice bacım bugün itibariyle bende diyet olayına girdim..ilk işim elma sirkesini denemk..gerçi ben senin kadar enerjik deilim emme hayırlısı..
bak şimcik ben şu an 60 kiloyum allahın izniyle 55 olacam..sende yaz bakalım kilonu burdan haberleşek..

sanırım sersemlik bu olsa gerek..berfe bu gece nerdeyse hiç uyumadı..ağlamıyorda beni yanına al oynat diyor..gecenin 3 ünde halimi görecektiniz...yaww ide bu kız üstünü örtürmek istemiyor..üstünü örtünce uyanıyor..napcam ben bunu...

mavice bacım bugün itibariyle bende diyet olayına girdim..ilk işim elma sirkesini denemk..gerçi ben senin kadar enerjik deilim emme hayırlısı..
bak şimcik ben şu an 60 kiloyum allahın izniyle 55 olacam..sende yaz bakalım kilonu burdan haberleşek..

kıs ben 60 kilo olsam bir deri bir kemik kalırım be yaw ben hiç bir zaman( çocukluk hariç) baskülde 60 ı görmedim benim en zayıf zamanlarım bile 68 kiloydu ve 38 cbeden giiyordum kemik yapım çok kaba çokta kısa sayılmam galibe ondan yazsammı acaba kilomu:utangac: amaaaannnn ne olcek dinyadaki tek 87 kilo olan ben değilim herhalde napim doğumdan sonra böle oldu tamam kıs buradan yazışalım bende varim bebeğüm
bugün 02,08,2008
dünya tarihiyle günlerden cumartesi
kaptanın seyir defteri::1closedeyes:
bugün mev*can ve mavice karuları diyete başladı( mev*can karusu ne diyeti yapıyorsa:uhm:)
hadi bakem hayırlısı
öpüyorum seni ve kuzunu sanada mesajımda yazdığım gibi harika bir gün diliyorum.Şeniz

Son düzenleme:

çıtırım sanada iyi haftasonları ailenle tüm sevdiklerine iyi eğlenceler a.s.

kızlar dün kocişim bana bi çiçek almış..hayır hayır bi demet gül deil..bildiğiniz saksı çiçeği..şekilsiz çiçeksiz acaip bi şey...tabii görünce şok oldum o romantik adam gitti..yarine ormantik bi adam geldi diye..meğersem aldığın bu çiçek küsen bi çiçekmiş..yolda eşimin elinde olduğu için küsmüş..yere koyup biraz bekledik..yavaş yavaş bütün yaprakları açıldı..üzerin de de mor bi çiçek açıldı..o kadar hoşuma gittiki..dokununca çiçeğe hemen küsüp yapraklarını kapatıyor..eşim senin kadar narin bi çiçek seni düşünüp aldım dedi..çok hoşuma gitti..

kızlar selam,
hepinize iyi haftasonlarıa.s.
açım uykusuzum vede yorgunum ev ......oh götürüyor sankiiiiiiiikafamçokkarıştı
kalkıp bir sigara yakasım var:delphin:
çok garısı gelmiş sanırsam hoşgeldin nan ne tatildi o öyleeeeeeeeeeeeee:lepi:

eşin çok inceymiş canım sen bi de adama ortmantik diyip günahını almışın .... mutluluğunuz daim olsun canım haftasonuna ii bir giriş yapmışsınız... bunlarda bendena.s.

kız mavice bacım 60 kiloyum ama boyumda 1,60 kollarımı ve bacaklarımı bi görsen çöp..amma bende bi popo var ufff heç sorma derdim o....

kıs ben 60 kilo olsam bir deri bir kemik kalırım be yaw ben hiç bir zaman( çocukluk hariç) baskülde 60 ı görmedim benim en zayıf zamanlarım bile 68 kiloydu ve 38 cbeden giiyordum kemik yapım çok kaba çokta kısa sayılmam galibe ondan yazsammı acaba kilomu amaaaannnn ne olcek dinyadaki tek 87 kilo olan ben değilim herhalde napim doğumdan sonra böle oldu tamam kıs buradan yazışalım bende varim bebeğüm
bugün 02,08,2008
dünya tarihiyle günlerden cumartesi
kaptanın seyir defteri::1closedeyes:
bugün mev*can ve mavice karuları diyete başladı( mev*can karusu ne diyeti yapıyorsa:uhm:)
hadi bakem hayırlısı
öpüyorum seni ve kuzunu sanada mesajımda yazdığım gibi harika bir gün diliyorum.Şeniz

kız beni unuttunuz ben dün akşam elma sirkesi aldım bu sabah başladım 7. takımdayım ama olsun siz şeker annalerlede aynı yolda yürümek bana zevk verir
yani :mev*can ,mavice ve berfinsena 3 lüsü geliyor:içelim:

kız mavice bacım 60 kiloyum ama boyumda 1,60 kollarımı ve bacaklarımı bi görsen çöp..amma bende bi popo var ufff heç sorma derdim o....

hımm benim vücudun her yeri aynı alınca heryerimden verincede doğal olarak her yerimden veriyorum... bende 1.66 fena sayılmaz ama kemiklerimin maşallahı var babama çekmişim neyse bacu ikimizede kolay gelsin allah muaffak etsin insalllah allah utandırmasın allah razı olsun allah kazadan beladan korusun allah yawrunu sana bağışlasın....:uhm: kendimi cami önünde felan sandım herhaldekafamçokkarıştı:dance:

neyse bacım ben kaçtım berfe uyurken evde iki spor yapem:))) allahım sen mavice bacımla bana yardımcı ol da bir an önce 36 beden olak...

Hadi bakalım kızlar hayırlı uğurlu olsun
hafta hafta gelişmeleri her p.tesi yazıyorsunu
haftada birkez tartılıyorsunuz akşam 19,00 dan sonra meyve dışında bişey yemek yok
az ve öz yiyoruz ok..!

Hadi göreyim sizi..Yürüyün be Kim tutarr Güzel anneler...

oh oh berfincim ne güzel..hadin birbirimize burdan gaz verek..sende yaz kilonu bakalım bir ay sonra neler yapmışız..öpüldünüz kızlar...

nan mavice danası recimemi başladınkafamçokkarıştı
hadi hayırlısı olsun sırnaşık şey
ben 96 kilodan 66 kiloya düştüm:Saruboceq:
bu arada ege hastalandıktan beri 1 kilo vermiş nan üzüntü bana yaramıyorsositososito

Hadi bakalım kızlar hayırlı uğurlu olsun
hafta hafta gelişmeleri her p.tesi yazıyorsunu
haftada birkez tartılıyorsunuz akşam 19,00 dan sonra meyve dışında bişey yemek yok
az ve öz yiyoruz ok..!

Hadi göreyim sizi..Yürüyün be Kim tutarr Güzel anneler...

ver coşkuyu ver coşkuyu saolasın yelizcim bu tür durumlarda motivasyon çok önemli.. tamam o.k ben varım ama bu pazartesi olmaz haftaya pazaretsi tmm. a.s:enbuyukkk:

ben kaçıyorum kocam gelecekmiş aradı işegitmiştide:oklava:
dün gıcıkettü beniiiiiiiiiiiii hemen gardımı almam lazım:oklava: gelme dedim halbukiiiii delüyeeeeeeee:icecream:

Back