• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

Ayy sewilim, sen sadece şu atıştırmalıkları kaldır yeter çok fazlan yokki hayatım. Zaten harekette kattın olaya, tamamdır. 1 aya kalmaz verirsin istediği kiloyu yeliz dedi dersin :)

selam hatunlarrr, napıyınız*
ya kilo verme olayına gimeyin yaa psikolojim bozuluoooo, eskiden mele uyuyunca leslieyle yürüyordum, şimdi kpss çalışıyorum, leslie yattı yaa, bide bi abur cubur isteği bu aralar, dondurmaya dadanma durumu, zaten daha reglde olamadım delircem dombili dombili dolaşıyomm

melek tavuk yiyemiyordu ağzında büyütüyordu her seferinde nette bi site buldum, hiiç aklıma gelmemişti köfte olarak yapmak, cahilizz tabeeee, oh içinede sebzee koydumm, mis giib oldu ben bile hüplettim, melekde anne negüzel kokuyo diyip hüpletincee, bende bi zafer edası, bi hava, bi neşee, oley modundaa dolaştım , arkasından meraklı minik dergimizi inceleidk, biraz suluboya yaptık işteee

slm kızlar
yeliz anne yolcususun ne güzel

sevil boyun kaç anacım senin kilon çok normal geldide.

nimetcim ne güzel berra da tavuk yemiyor.bende mi denesem ne:):):)

wc durumumuz ilk iki gün kaçamaksız gitmişti ama bugün kötüyüz nedense:(:(:( yapmak istemediğini söylüyor:(:(:(

Afiyet olsun meleğe, bende severim tavuk köftesini :) birde tavuğu şöyle dene deniz çok seviyor, Göğüsü ince dilimlet galete ununa bula ve kızar çok güzel oluyor.

kadis aşağıdasın gördüm seni.nasılsın.?

elifte uğramıyor kaç gündür?facede görüyorum ama

Semiha olur canım arada öyle alışacak, ucuna ufak süprizler koy sakız gibi. o zaman hevesle yapar. Kasmamak baskı yapmamak lazım.

semihacım öyle olur hiç kendine sıkma, 2 gün neki, oo hala bizde ara ara vukuat olmuyo değil, ödül koymuştuk biz ucuna , yelizde aynı şekilde yapıyordu. bizde ödül toyboxtu, hatta koca bi koli alınca eşimin gözleir pörtlemişti naaaptın diyeee, hoş bayramda da dağıtmıştım çocuklara :)

ilk günler iyi gidince kolay gelmişti ama bugün resmen sabrımı zorluyor

nimetcim bende kinder yumurta koydum ödülünü ama :):):)

günaydınlar efemmmm
herkese hayırlı cumalar
güzel bir gün diliyorum

Günaydınnn hayırlı cumalar olsun inşallaaaah.

Bizler iyiyiz keyifler yerinde , hem son iş günü olması sebebiyle, hemde anneme gidicek olmamanın sebebiyle çok muyluyum :). Akşam kuzumla beraber geçicektik ama halası götürdü şimdi ananede :)

Son düzenleme:
günaydınlar
bizde iyiyiz çok şükür tuvalet eğitimi fena değil ama gece açmadım henüz bu akşam onu da açıcam.
annem çok yoruldu bu süreçte rahatsızlıkları da varya ablam geliyor yarın 1 hafta hem annecim hem ablacım yanımda kalacaklar ne çok yordum insanları allah hepsinden razı olsun ne diyim ne yapsam ödeyemem haklarını.bu son haftamız zeyno geçecek artık kayınvalideye hem kadın tutmamıza hemde kreşe vermemize yanaşmıyor kendisininde hala ağrıları var nasıl tek başına bakacak bilemiyorum
işyeri yoğun biraz boş bulduğum aralarda ders çalışmaya çalışıyorum dersanede 4 hafta kaldı bitmesine bitsin artık sıkıldım valla.
kadis zehra elif ekin nerelerdeler acaba
yelizcim annesine geçecekmiş ne güzel
nimetçim uygulayacağım tarifini çok güzele benziyor
sehihacım bizde aynıyız canım ya.bizimde ödülümüz süt dilimi:)

kulaklrım çınladı geldim...
naber canlar...
bizde keyifler yerinde çok şükür...
kuzucumla iyiyiz...
işlerim yoğun..bi de emniyetle falan uğraştım..ruhsat ehliyet derken..çok şüjkür işlerim bitti...
pazartesi hem ruhsatımı hem ehliyetimi alacağım artık...

bu aralar inanılşmaz yoğun şirketin işleri..artık yaz geliyo...şantiyelerimizde yoğunlaşmaya başladı.ihalelerde çoğaldı..
yeni eleman aldığımız halde henüz işlere yetişemiyoruz...
bakıyorum keyifler yerinde..
semiha ve betülcüm allah kolaylık versişn canlarım...
çok zor dimi bu wc wğitimi...
benim görümcem çok kolay alıştırmıştı ardayı...
ben de mayıs gibi başlamayı düşünüyorum...
bakalım hayırlısı...

yelizcim süper geçecek hafta sonun belli.
beimki nasıl geçer bilmem...
benim yerime de eğlen tatlım...

Selam şekerler hepinize hayırlı cumalar...
Bizde de keyifler yerinde çok şükür. Bende akşam üzeri anneme geçeceğim yarın kardeşimin çocuğunu görmeye halamlar ve babannem ve yengem gelecek hem onları görür hemde anacığıma yardım ederim.

Betülcüm gözün aydın canım ablacığın geliyormuş. Sıkma canını aile olmak böyle birşey... Rabbim hiçbirini başımızdan eksik etmesin. ınşallah babanneylede sıkıntısız rahat günler geçirirsiniz.

sağol sevilim ne güzel söylemişsin aile olmak böyle birşey diye..çok hoşuma gitti.
sende yiğenini göreceksin ne güzel kokla doya doya minik kuzunun.minik bebek mi özledim ne:))

selamlar kızlar..
Hayırlı cumalar herbirinize...
Yeliz cim hafta sonu annanneye gidiliyor demek ohh süper.. keyifli hasta sonları cnm..
Sevilciğim sende anneciğine gidiyormuşsun.. yiğeninide göreceksin. sana keyifli hafta sonlar cnm..
Betülcüm ne güzel bak ablanda geliyor..eminimki onlar senin durumunda olsa sende elinden geleni yapardın cnm.. sevilciğim güzel söylemiş. Aileden önde kimse yok malesef..

Elif sen de yoğunmuşsun kolaylılar cnm. ehliyetinide alıyormuşsun. ömür boyu Kazasız, belasız keyifli sürüşler cnm...

zehra ve kadiş uğramıyor günlerdir... herşey yolundadır inş..

bizde bu sabah kuzyla biraz yürüyüşe çıktık..çıkmışken dergimizde aldık..
dönüştede parka uğradık biraz.. uyku vakti gelincede eve döndük. yoğurdunu yedi ve şimdi mışıl mışıl uyuyor kuzu...

güzel anneler nasılsınız bakalım.berfeden vakit pek bulamıyorum kk ya girince genelde diyet grubuma yazıp kaçıyorum.1 saattir parktayız kaka krizine girdi kızım koştur koştur eve geldik.şimdi yine parka gidiyoruz.

slm canlarımm
dün kuran kursunda hatim duam vardı ve kurdela törenim yapıldı
çok güzel bi gün, her şey istediğim gibi gitti, hiç heyecanlanmadan çok güzel okudum, namazla ilgili sohbet yaptım ve miraç şiirini okudum fon müziği ile tabi:))
hocam çok beğendi çok duygulandı

Back