• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

Sevilim spora başlıcakmışsın, hadi bakalım bütün yağlar yakıla, yaza fit girile diyelim :)

Zeynepcim gezmişsiniz size güzel havayı fırsat bilip ne güzel, puzzlenızıda güle güle kullanın.

Yemedi goncam , şakam tutmadı kızlar , renk vermemiş gerçeği ne zaman söyliyeceğimi merak ettiği için. :)

kızlar Albina nerden gördüyse bu sabah ben, babası ve babannesiyle röpörtaj yaptı resmen.elini mikrofon tutar gibi yummuş.. benim ağzıma tutup anne konuş dedi. bende ne konuşayım dedim..
__ ımmm ben hangi yemekleri yiyom dedi.
bende saydım
___ hıı hıı ewet doğru dedi...
hadi hoşçakal diyip babasına gitti..
babasıda bilgisayardaydı
sen ne yapıyorsun diye sordu O nada, eşimde anlatı bişeyler..
sonra babannesine gitti ona ne sordu anlamadım..
koptuk eşimle ...:))

sevilcim spora başlıyormuşsun .. hadi kolay gelsin cnm..

bende 2 kilo vermişim kızlar..
göbiş eritmek için bildiğiniz etkili bir egzersiz varmı..

hayırlı cumalar herkese.
elifcim valla ben bile öfkelendim okuyunca sen tepki vermekte ne kadar haklısın canım.kökü onda uzar demekten başka yapacak yok canım.

kızlar bişi sorcam..
sizde farketmişsinizki sibel bayadır bu tpiğe uğramıyor..
bikaç gün önce 2007 aneleri topiğinde gördüm..
bizim topiğe uğramıyorsun artık dedim..
ben burda iyiyim oraya gelmem artık dedi...
atladığım bişi mi oldu acep merak ettim..

Maşallah maşallah yerim onu ben kim bilir hangi programda gördüde yazmış hemen hafızaya :)
sağolasın cnm..

hiç affetmiyorlar.. hemen alıyorlar hafızaya..
bu aralarda babasının söylediklerini tekrar eder oldu..
sıkı sıkı tembihliyorum kocişe aman ağzından çıkana dikkat et diye..sıkıldı kociş tambihlerimden:))

birde bişi yaparken gözüme bakıyor. eğer hayır annecim dediysem . şaka şaka - şaka yaptım diyor:)))

yavrum yaa içim gidiyor o zamanda ama taviz yok tabi..

oo kapanış benden olmuş..
açılışta benden olsun..
TÜ_NAY_DIN..
herkese keyifli hafta sonları....
hava güzel herkes gezmelerde sanırım..
benim de sabah uzun zamandır görmediğim iki arkadaşım geldi kahve içmeye..
şimdi uğurladım Onları..Albina da uyudu uyansın bizde güzel havanın tadını çıkarırız.:))

Sevilim spora başlıcakmışsın, hadi bakalım bütün yağlar yakıla, yaza fit girile diyelim :)

Yemedi goncam , şakam tutmadı kızlar , renk vermemiş gerçeği ne zaman söyliyeceğimi merak ettiği için. :)

Ay ne süper bir dilek böyle... İnşallah canım bu aralar kendimi çok ağırlaşmış, bakımsız ve paspal hissediyordum iyi gelecek bu değişiklik...

sevilcim spora başlıyormuşsun .. hadi kolay gelsin cnm..

bende 2 kilo vermişim kızlar..
göbiş eritmek için bildiğiniz etkili bir egzersiz varmı..

Saol canım..
Benimde derdim göbiş birazda sıkılaşmak istiyorum. Benim tek bildiğim mekik ama internetde araştırırsan daha uygun hareketler bulabilirsin.

Tünaydın kızlar...
Hava cidden süper ama ben bugün evi kaldırdım. Benim odanın ve İremin odasının camlarını sildim tülleri yıkanıyor. Anneciğimde yok bugün onada kaçamıyacağımız için işe kalkıştım. Akşam üstü eşim gelince alışverişe çıkacağız. Spora başlıyacağım için güzel bir eşofman takımı bakacağım.

iyi haftasonları güzel anneler.bizde grümcemlere geldi yarında kayınpederi ziyarete ordan gezmeye gidicez.kuzum düzeldi sayılır.hepinizi öpüyorum.

kızlar en güzel yürüyüş spor dur.tüm kasları çalıştırır.mekikde karnımız sıkılaştırır ama doğru çekilen mekik.yaz geldi herkes fit ola bakın bana daha çoook kilo vermem lazım:)))

günaydın kızlar

yoğun bir haftasonundan sonra yataktan kalkmak o kadar zorki:)):)
haftasonu sınavlarım vardı.pazar hem sabah hem öğleden sonra olunca git gellerler yordu beni.
berra da babasıyla vakit geçirdi.akşamda berrayı anneannesine bırakıp sinemaya gittik.sinema çıkışındada uzun zamandır yapmadığımız pub bar ziyaretimizi yaptık.eve geldik...berra yıda az önce getirdi annem :):):)

Selam kızlar güzel bomba gibi bir hafta diliyorum hepimiz için.

Keyifler yerindedir inşallah , bahar geldi güneş çiçekler böcekler hepsi insana enerji veriyor.

Biz iyiyiz çok şükür haftasonumuz yoğun geçti yine, annecim bana gelmişti cuma akşamı , c.tesi fix pazar turundan sonra akşama doğru k.walideme geçtik annem görümcemin bebeğini görmemişti. Kardeşim ve eşide geldi bebek görmeye akşam yemeğinden sonra bize geçtik gece 2 di gittiklerinde. Pazar günüde balkon camına ahşap stor taktık , pislenmişken balkonu ve camını temizledim. Böylece bi haftasonunuda bitirmiş olduk.

Zeynepcim inan bilmiyorum Sibelin artık neden uğramadığını.

Niminin iş görüşmesi vardı bugün yanlış hatırlamıyorsam. Umarım iyi geçer.

Selam semiha & canan , öpdüm sizleri.

off kızlar direksiyon dersleri başladı çarşamba kursa gidecem.şimdiden elim ayağım titriyor.karnım ağrımaya başladı bile.napcam ben ya..

selamlar hatunlarrr, bol güneşli neşeli bir hafat sizinle olsun
iş görüşmesinden geldim.
çok büyük bir yr değil, servisi yok, cumartesi çalışması var. tcrübem olarak onlara uydum ama maaş konusunda anlaşamadık. yönetecillerinizle görüşün , cumartesi çalışmam maaş konusunda biraz daha yukarı çıkarsanız olur dedim, onlarda üstlerle görüşelim dediler. bakalım hayırlısı

günaydınlar
umarım herkes iyidir.arada bakıyorum ama yazamıyorum pek.
biz iyiyiz çok şükür tuvalet eğitimi veriyoruz zeynoya zor işmiş meğer:)
nimetim hayırlısı olsun hakkında napıyorsun çalışabiliyormusun?
mevcan panik olmamaya çalış panik olunca inan çok kötü oluyor o kdar çok stop ettiriyorki insan ben hep kullananlara bakardım onlar yapıyorsa ben de yaparım diye:))
hepimize güzel birgün diliyoum
bu arada tubitakın meraklı minik dergisine abone oldumda geldi benim hoşuma gitti tabi kuzunun da tavsiye ederim

Back