• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

Selam şekerler....
Dün acayip yoğun bir gündü. Sabahdan spora gittim. Saat 1 de geldim. Birşeyler atıştırdım kuzuyu yedirdim ordan eski oturduğum yerdeki kuaförüme gittik. Saçlarımı boyattırdım, kestirdim, kaş falan derken kuzumunda önlerinden biraz kestirdim. Oradan babanneme uğradım yengem ve kuzenimde geldiler ufak bir kahve keyfi yapıp tuttuk evimizin yolunu... Geldiğimde saat 8 di. Biz yemeğimizi kayınvalidemlerde yedik. Evimize çıkıp kocişime yemek yaptım. Gece nasıl yattığımı bilemedim. Tabi sabah kalktığımda heryerim ağrıyordu. Neyse bugün biraz hafiler heralde yarın tekrar var.

Betülcüm Allah kolaylık versin. Zeynebi aklı eriyor artık. ınşallah fazla zorlanmadan atlatırsınız bu süreci...

Nimetcim hakkında hayırlısı olsun... Nasipde varsa olur Allahın izniyle....

Yelizcim haftasonu yoğun geçmiş. Anneciğim kardeşin gelmişler ne güzel... Denizimin ağzı kulaklarındadır kesin....
Storlarınıda güle güle kullan...

arkadaslar 13 günlük bebeğin yutkunma sesı bızım gıbımı olmalı yoksa horoz sesıne benzer bı ses çıkarmasımı normaldır merak edıyorum.yardımlarınız ve cevaplarınız için teşekkürler şimdiden

günaydın hatunlar
bugün bende berra ya wc eğitimi vermeye başladım..daha hiç tutturamadık.zorlanıyoruz şimdilik...
betülcüm sizede allah kolaylık versin...
sevilcim spora başlamışsın.ne güzel...vücudun alıştıkça ağrılarında azalır canım...

günaydın hatunlar
bugün bende berra ya wc eğitimi vermeye başladım..daha hiç tutturamadık.zorlanıyoruz şimdilik...
betülcüm sizede allah kolaylık versin...
sevilcim spora başlamışsın.ne güzel...vücudun alıştıkça ağrılarında azalır canım...

Saol canım bende öyle düşünüyorum...
Allah kolaylık versin. İnşallah fazla zorlanmadan atlatırsınz bu süreci... Tek sihirli cümle sabır.....

Herkeslere selam,

Yoğundum bugün acak gelebildim. Nasılsınız bakalım keyifler nasıl.? Bizler iyiyiz şükür, yok bi yaramazlık. Yağmur yağdı yağacak, eve gitmeden yakalanmasak bari :/

Nimicim boşver canım hayırlısı olsun , şartlarını kabul ederlerse ne ala :)

Sevilim haftabaşında leyleği havada gördün , gerisi gelir artık :) ılk başlarda ağrır ama 1-2 gün sonra geçer kilo vermek için herşeye katlanılır :) Çok teşekkür ederim canım saol. Valla Sanırım önümüzdeki haftasonuda ben karşıda olucam aynı grup ve diğerleriyle :) ıyiki geniş bi aileyiz :).

Betülcüm&Semihacım Wc eğitimine başlamışsınız, bol sans ve bol sabır diliyorum. Azmin elinden bişey kurtulmaz hadi bakalım , göreyim kuzuların başarılarını :).

nilsavas , yavrunu allah bağışlasın, benim kızımda anormal bi ses yoktu istersen dr unuza bi sorun. yanlış yönlendirmek istemem.Sewgiler.

iyi akşamlar kızlar.elk yoktu tüm gün bizde dışardaydık full.
betül ve semiham çiş olayına girişmiş.of of allah yardımıcınız olsun kızlar.bol bol sabır diliyorum size.sakın başlayıp bırakmayın 3 5 gün ev batar ama zamanla alışıyor çocuklar.sabırlı olun yeter.

günaydın kızlar
bol şans mevcan
başarılar dilerim.
biz sabah çok erken kalktık...
wc eğitimine devam ediyoruz:):):)

tünaydınlar
semihacım kolay gelsin bizde devam ediyoruz gece açmadım daha ama bu cuma açıcam ya bizim kızın uykusu çok hafif zaten kesin gece kaldırdım mı sabaha kadar otururuz artık:(
canan kolay gelsin canım
umarım herkes iyidir

SELAMLAR KIZLAR.
Semiha ve Betül kolaylıklar diliyorum kızlar.. zor bir süreçç bol sabır diliyorum. ksıa zamanda öğrenir kuzucuklar inş.

Mevcan sanada bol şans cnm.. keyifli sürüşler ..

Biz iyiyiz çok şükür..
tek sıkıntı Albina babannesinden çok yüz ubluyor. hiç sözümü dinlemiyor. hayır dediğim bir şey için ağlıyarak babannesine gidiyor anlatıyor... Babanneside yapıyor.. Bende deliye dönüyorum.. yok o çocukmuş anlatmaya değermiymiş . sanki benim kalbim taştan..dün sabah balkonu yıkadım. Albinanın bebek arabasıda balkondaydı. onuda yıkıyayım dedim. baya kirlenmişti..Albinada uzun zamandır binmediği için heveslendi..neyse balkonda dün akşama kadar oynadı arabasıyla.. bugün hava yağmurlu ve soğuk olduğu için balkona çıkarmadım.. sabah illa çıkıp arabasına binmek istedi yine.. k.walidemde sağolsun arabayı içeri sokalım dedi.. ben hayır dedim. bu sefer Albinaya içeri alalımmı kızım diyinxce Albina tabi dünden razı. soktuk mnecbur arabayı içeri .. ama ben gördükçe cinlerim tepemde.. bana iş çıkardın anne dedi. daha yeni sildim halıları yine silecem dedim. dün yıkadınya arabayı ben baktım teklerlekleri temiz diyor.. gelde deli olma yaa.. sanki ben bilmiyorum temiz olup olmadığını. off çok sinirlendim .. ne çok yazdım..

dün akşamda babası Albinaya cayu peluş bebek almış..
çok sevindi küçük hanım.. uyku arkadaşı oldu kayusu..
onla uyuyor artık:))

iyi akşamlar kızlar.ilk dersim süper geçti hiç heyecan yapmadım.hocam bu şekilde bile sınavı çok rahat geçersin tebrikler valla dedi.acaip gaza geldim:))yarın yine dersim var sabırsızlanıyorum.

Cümleten Selammmmmm

nasılsınız bakalım? Buralar artık pek sessiz kimsecikler gelmiyor, oysaki önceden ilk uğranılan sayfaydı.

Neyse uğrayanlara bakalım,

Canancım ilk diraksiyon dersinin iyi geçmesine sevindim, stresini atmışsındır artık.

Betülcüm & Semihacım, Umarım eğitim güzel ve kaçamaksız devam ediyordur :nazar:

Zeynepcim, ne yazıkki babane veya ananeyle beraber büyüyen çocuklarda bu çok oluyor. Sen istediğin kadar söyle sewgili büyüklerimiz kendi bildiklerini okuyor. ınan Miniğine laf anlatmak- sözünü dinletmek büyüğünden daha kolaydır. Cayusunuda güle güle kullansın fıstık.

Biz iyiyiz çok şükür bir yaramazlık , bu akşam işlerimizi halletmemiz lazım, yarın akşam ananeye gidicez. Bu arada geçenlerde puzzle lardan konuşurken "Aaa benim bir puzzle ım vardı " oldum. Eşim çerçeveletmiş dün , akşamına astık holümüzün duvarına :))

Selam şekerler...
Dün sporuma gittim. Babamız evde olduğu içim rahat etti. Geldim çayı demlemişler kahvaltımızı ettik. Baba kız biraz kestirdiler bende evi topladım. Saat 4 gibi babası söz verdiği için AVM gezmeye çıktık. Kendime bir kot, kızımada yazlık kot kapri, badi, meraklı minik dergisini ve kayu cd si aldık. Gezindik, kuzuyu gondolo ve uçağa bindirdik karnımızı doyurduk ve evimide döndük.

Canancın ilk sefer korktuğun gibi olmamış. ınşallah diğerleride böyle sitressiz ve başarılı geçer....

Zeynepcim malesef büyükler böyle yapıyorlar. Kıyamıyorlar torunlarına bilseler nekadar yanlış olduğunu yapmazlar ama nerdeeee????

Betülcüm inşallah geceleride gündüzleri gibi rahat ve sıkıntısız olur.

Semihacım sizinki nasıl gidiyor varmı kaçaklar????

Yelizcim ucunda anneye gidiş olunca o işler acayip zevkle yapılır. Şimdiden iyi eğlenceler...

Ooooh dolu dizgin bi gün olmuş sewilim, ne kadar güzel. Cicilerinizi güle güle iyi günlerde kullanın canımcım. Umarım spordan sonra güzel bi salata yemişsindir avm de :)

Aynen öyle sewilim :)

Ya kısamıyorum ben kendimi...
Kısıtladığımda aç kurt gibi herşeye saldırıyorum, birde çok mutsuz oluyorum. Böyle azaltarak idare edeceğim. ışe yarar umarım...

Bendede öyle oluyor ne zaman diyetteyim desem daha çok yemeye başlıyorum, yemediğimdede aynen senin gibi birden herşeye saldırıyorum, yavaş yavaş kasmadan yapmak lazım. Akşamlara dikkat et o bile yeter. Akşam 7 den sonra acıkırsan sadece meyve ye oda elma olabilir , kalorisi düşük yani. Bol bol su iç, spordan önce çok içme ama içtiğin suyu yakarsın.

Bende öyle yapıyorum şekercim.
Sabah kahvaltılarını hafiflettim. Tereyağ, kaymak, reçel olmazsa olmazlarımdı. Onları kaldırdım öğlen aburcubur çok yiyordu onlarıda kestim. Akşamları salata ağırlıklı yiyorum. Birtek akşam yemekden sonra çay içiyorum yanındaki atıştırmalıkları kalırırsam tam olacak.... 1 ay önce 57,5 dum. Spora başladığımda yani pzt tartıldım 56,6 ya düşmüşüm. Hedefim 53 onu görürsem yeter bana...

Back