• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

günaydınn canlarımm
kimse uğramamış günlerdir, neler yaptınız haftasonunuz nasıl geçti, kuzular nasıll bi ses verin heleeeeeeee ordamısınızzz

biz çok iyiyiz herşey yolunda çok şükür
az sonra zeynebi uyutacağım, kahvaltımızı yaptık evi toparladım azcık
emri hazırlayacağım bi yandan da

tünaydın kızlar....
herkese güzel bir hafta diliyorum..
sekreter yok koşturmaktan yoruldum vallahi..
hafta sonumuz güzeldi bizim..
cumartesi yıllardır görmediğim bi arkadaşım geldi eşi ve kızıyla..
ruzişimle yaşıt kızı..
oynadılar bol bol...
pazarda kaynanmlarla kahvaltı keyfi yaptık..
hava çok kötü hiç dışarı çıkamıyoruz..
bu hafta da böyle bulutlu-soğuk ve yağışlıymış...
sağlığımız yerinde çok şükür...

bakıyorum herkesin keyifler yerinde..
zehracım daha öncede tebrik etmiştim şimdi yine edeyim..
tebrikler canım benim
..şimdi sırea ehliyette..
ama sen onu da halledersin eminim...
resimlerde süperdi valla...
bu arada gittiğiniz evde çok güzelmiş..
öyle mobilyalar senin eve çok güzel olur ya...

Herkese merhaba çok yoğunum arada okuyup çıkıyorum

herkesin keyifleri yerindedir umarım biz kuzumla iyiyiz çok şükür.

hafta sonu kızkardeşim bekarken çalıştığı yere tekrar başlayınca annemlere uğradı yakın olduğu için apar topar karar verip soluğu akşam onlarda aldık annem ben dilek kardeşim kuzum da bizimle baraber osmangaziye gittik eşimde iş çıkışı geldi güzel geçti eğlendik dünde trenle pendiğe geldik civile uğradım kuzuma şampuan tişört ve kolzet adaptörü aldım wc eğitimine evde kalınca başlayacağım çünkü kuzumda heveslendi elinde gezdiriyor sürekli adaptörü anne çiş yapacam diye söyüyor cimcimem inş. kolay bir süreç olur bizim için bakalım

regl dönemim başıomda felaket ağrıyor bu arada dileğinde renkli doopleri var bugün bakalım nasıl sonuçlanacak

Selam kızlar...
Haftasonum süperdi. Cuma akşamdan anneme geçtim. Misafirler vardı eğlenceliydi zevkli geçti. En çok da ırem sultana yaradı abiler ablalar el üstünde taşıdılar.... Tabi birde bana Batu paşamı bol bol sevdim kokladım.

Zehracım Allah kabul etsin... Rabbim tekrarlarınıda gösterir inşallah...

Elifcim sizinde haftasonu güzel geçmiş. ınsan sevdiği, uzun süredir görmediklerini çok özlüyor dimi??? Ruzişim içinde iyi olmuş yeni bir arkadaş edinmiş kendine...

Kadişcim sizinde dolu doluymuş. Kuzum iyi günlerde kullansın cicilerini...
Dileğinde iyi haberlerini alırsınız inşallah....

zehram tebrik ederim canım seni ne mutlu sana
elifcim haftsonunuz güzel geçmiş ne güzel
sevilim tüm aile birarada ne kadar güzel allah hep böyle güzel günler göstersin inşallah
bizde c.tesi evdeydik temizlik yaptım tümgün.ablam geldi akşam çok da iyi oldu özlemişim çok tuvalet eğitimimizde fena sayılmaz ablamın ve annemin çok yardımları oluyor yoksa evde olmadan asla altından kalkılabilcek birşey değilmiş.
pazar sabah da dersaneye gittim öğlen gelip aldılar emirgana gittik beraber hava çok soğuktu ama hepimize iyi geldi açık hava.zeynep hariç öksürük başladı hafiften.
umarım hepimiz güzel bir hafta geçiririz

sevilim tüm aile birarada ne kadar güzel allah hep böyle güzel günler göstersin inşallah
bizde c.tesi evdeydik temizlik yaptım tümgün.ablam geldi akşam çok da iyi oldu özlemişim çok tuvalet eğitimimizde fena sayılmaz ablamın ve annemin çok yardımları oluyor yoksa evde olmadan asla altından kalkılabilcek birşey değilmiş.
pazar sabah da dersaneye gittim öğlen gelip aldılar emirgana gittik beraber hava çok soğuktu ama hepimize iyi geldi açık hava.zeynep hariç öksürük başladı hafiften.

Amin canım Allah razı olsun...
Bende ablam ve annemle yazlıkda başlamıştım wc eğitimine dediğin gibi birilerinden destekle daha kolay oluyor.
Bizde pazar gidecektik Emirgan'a ama hava serin olduğu için cesaret edemedik. Gitseydik belki karşılaşırdık. İnşallah 23 Nisan da hava güzel olursa gitmeyi planlıyoruz.

Cümleten selaaaaaaaaam

Nasılsınız bakalım, bomba gibi bi haftasonundan sonra ayaklarım geri geri giderek işe geldim.
Cuma akşamı anneciğime geçtik, pazar akşamı sekizde eve geldik, çoook güzel bi haftasonu geçirdik.

Herkesin haftasonu güzel geçmiş bakıyorumda, ne güzel.

Hepinizi tek tek öpüyorum, sevgilerimi yolluyorum , işler beni bekler, yeliz kaçar. :)

selam güzel anneler..
benimde haftasonum sizler gibi çok yoğun ve güzel geçti.pazar maorlimi bozan bi şeyler olsada gelen gidden saolsun keyfimi yerine getirdi.

cumartesi direksiyon sınavım var.adam gibi derse başlıyorum.bana şans dileyin lütfen..

tünaydın kızlar....
herkese güzel bir hafta diliyorum..
sekreter yok koşturmaktan yoruldum vallahi..
hafta sonumuz güzeldi bizim..
cumartesi yıllardır görmediğim bi arkadaşım geldi eşi ve kızıyla..
ruzişimle yaşıt kızı..
oynadılar bol bol...
pazarda kaynanmlarla kahvaltı keyfi yaptık..
hava çok kötü hiç dışarı çıkamıyoruz..
bu hafta da böyle bulutlu-soğuk ve yağışlıymış...
sağlığımız yerinde çok şükür...

bakıyorum herkesin keyifler yerinde..
zehracım daha öncede tebrik etmiştim şimdi yine edeyim..
tebrikler canım benim
..şimdi sırea ehliyette..
ama sen onu da halledersin eminim...
resimlerde süperdi valla...
bu arada gittiğiniz evde çok güzelmiş..
öyle mobilyalar senin eve çok güzel olur ya...

elifcim teşekkür ederim cnmmm, dediğin gibi haklısın ama bi 1 sene daha değiştirmeyelim diyoruz kredimiz bitsin sıfırdan yapıcaz herşeyi, eşime kalsa o çok hevesli ama ben istemiyorum o kadar borcu altına girmeyelim kredi borcumuz bitmeden
ehliyet olayıda olcak inşallah bana göre bi araba bakıyo şimdi eşim aldığında başlayacak beni çalıştırmaya:))

Selam kızlar...
Haftasonum süperdi. Cuma akşamdan anneme geçtim. Misafirler vardı eğlenceliydi zevkli geçti. En çok da İrem sultana yaradı abiler ablalar el üstünde taşıdılar.... Tabi birde bana Batu paşamı bol bol sevdim kokladım.

Zehracım Allah kabul etsin... Rabbim tekrarlarınıda gösterir inşallah...

Elifcim sizinde haftasonu güzel geçmiş. İnsan sevdiği, uzun süredir görmediklerini çok özlüyor dimi??? Ruzişim içinde iyi olmuş yeni bir arkadaş edinmiş kendine...

Kadişcim sizinde dolu doluymuş. Kuzum iyi günlerde kullansın cicilerini...
Dileğinde iyi haberlerini alırsınız inşallah....

saol bitanemmmm aminnnn
bi buluşma yaparsak aramızda da okururuz bi yasini şerif:)) belki
haftasonunuz güzel geçmiş ne güzelll

saol bitanem benimmmm, görüşemedik ne zamandır
gözün aydın ablanda gelmiş ne güzel, çok yardımları olur sana ne güzelzemuszemus

Cümleten selaaaaaaaaam

Nasılsınız bakalım, bomba gibi bi haftasonundan sonra ayaklarım geri geri giderek işe geldim.
Cuma akşamı anneciğime geçtik, pazar akşamı sekizde eve geldik, çoook güzel bi haftasonu geçirdik.

Herkesin haftasonu güzel geçmiş bakıyorumda, ne güzel.

Hepinizi tek tek öpüyorum, sevgilerimi yolluyorum , işler beni bekler, yeliz kaçar. :)

bizde seni öpüyoruz yelizcim denomuda ısırrr yerime

selam güzel anneler..
benimde haftasonum sizler gibi çok yoğun ve güzel geçti.pazar maorlimi bozan bi şeyler olsada gelen gidden saolsun keyfimi yerine getirdi.

cumartesi direksiyon sınavım var.adam gibi derse başlıyorum.bana şans dileyin lütfen..

hayırdır mevcan ne oldu moralini bozan?
iyi şanslar cnm sen yaparsın eminim

Günaydın güzeller

Şahane bi gün diliyorum, Nasılsınız keyifler nasıl bakalım?

Zehracım tebrik ederim seni, allah kabul etsin cnm.

Canancım booool şans.

günaydınlar
biz iyiyiz çok şükür,tuvalet eğitimi tam gaz devam ediyoruz bol fireyle:)
öğlen en yakın arkdaşımlardan biri gelecek buraya uzun süredir görmemiştim iyi gelecek.
herkese güzel bir gün diliyorum

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
saol yelizcimmmm, amin cnmmmm

kolay gelsin betüşümm, tıkmak, bıkmak yokk asla pes etme 1 ayda sürse 3 ayda sürse bu iş olcak:))

semiha nasıl gidiyor acaba , durumlar ne:ecrin_bebek:

herkese merhabalar nasılsınız bakalım

ben ve kuzum iyiyiz bir yaramazlık yok iştahı bir düzeliyor bir bozuluyor bölece devam ediyoruz.

zehracım kuran bitti galiba tören yapılmış tebrikler canım yüzünün akıyla bitirdin bu arada fotolar çok hoş çok güzel inanılmaz yakışmış sana türban

yelizcim sende gezmiş tozmuş eğlenmişsin hafta sonu ne güzel keyifler yerinde maşallah

betülcüm tam gaz devam demek wc eğitimine allah utandırmasın inş. bende evde kalınca başlıycam

sevilim sende hafta sonu annendeymişsin eğlenmişsiniz batuyuda koklamışsın bol bol

canancım kolay gelsin şansın açık olsun canım

ekinnaz nimo semiha ve zeybennep uğramamışlar

kadişim hoşgeldinn cnm, görüşemedik uzun zamandırrr

cnm kurs bitmedi sadece sırayla kurdela töreni yapılyor ben 3. oldum:hooray:
kurs mayıs sonunda biticek
demek beğendin resimlerimi çok teşekkür ederim cnm benimmm
ben bile açık halimi unuttum sanki hep kapalıydım:)):icecream:

Selam şekerler....

Bizde sabah klasik kahvaltı, yatak topla, evi toparla derken bu saati ettik. Bu kız normal insan gibi kahvaltı etmeye nezaman başlayacak bilmiyorum.
Birde bu aralar çok komik birşey çıkardı. ıstediği birşeyi yapmadığımızda eski türk filmlerindeki gibi yatağa yüz üstü yatıp ağlamaya başlıyor. Bazen gerçek bazen numaradan arada birde bakıyor yanına geliyormuyuz diye gelmiyorsak dahada çok bağırarak ağlamaya başlıyor:)

Canancım şimdiden bol şans....

slm kızlar
geçmişe bakamadım fazla.size danışmak istediğim bir konu var.
berra hanımın wc eğitimiyle ilgili.
biliyorsunuz geçen hafta pazartesi başlamıştım eğitime.hiç firemiz olmadı çiş olayında.hatta ben ona sormuıyorum çişin varmı diye kendisi bana söylüyor geldiğinde gidip yapıyoruz oturağına.ama asıl sorun kakamız.
oturağına sadece 2 günü yanlışlıkla yaptı bir daha hep altına yaptı.onda bile çok korktu yaparken...
ikincisi ise berra oturağı dışında hiç bir yere yapmıyor çişini.dışarıya çıktığımızda tuvaleti geldiğinde bana söylemesini istiyorum altınıda yinede bağlıyorum ama 5 saatte olsa çişini tutuyor ne başka tuvalete nede bezine yapıyor.ne yapabilirim ki.kaçamaksız çiş sorunumuzu çözdüğüme seviniyorum ama bunun yanında kaka ve tuvalet sorununu çözemiyorum...

semiha iki konuda da birebir aynı durumdayız canım bu kadar olur ben yazacaktım şimdi:))bende akıl istiyorum tecrübelilerden napcağımı şaşırdım çünkü

Back