• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

Ya semiha bilmiyorum, dün akşam Ata yı görünce 2. çocuk muhabbeti oldu, ben istemiyorum dedim eşim çok bozuldu.Onun üstüne bu şakayı yapınca sen biliyordun dün nabzımı yokladın dedi, :) önce eğlendim ama benimle ciddi ciddi konuşup plan yapmaya başlayınca üzüldüm, çok sevindi çünkü hemen benimsedi. Benim testlerimde duruyor, iyi fikir ama üzülmeye başladım. Belkide oda beni şakalıyordur kim bilir :)

şakanın üstüne şakalanırsan bak işte buna daha çok gülerim:):):)

tünaydın kızlar.berfem çok kötü grip oldu.salya sümük perişan kuzum.ağzına bi lokma sürmüyor.anne ben hasta oldum doktoya götür şuyup versin bana diyor.

geçmiş olsun canım ya...

Canancım çok geçmiş olsun canım ya kıyamam evde doğal yollarlan tedavi etmeye çalış soğuk algınlığı içinde şuruba başlamışsındır büyük ihtimalle.

saolun kızlar ya.calpol ile peditus verdim ateşi düştü ama gripi felaket biraz dışarı çıkardım havada güzel temiz hava iyidir diye.umarım kolay atlatırız..[/B]

mevcım çok geçmiş olsun perfeye, umarım ilerlemeden atlatır

nmetim saçların gayet güzel duruyo, gözün alışmadığı için tuhaf geliyo sana şimdi
iş görüşmende başarılar cnm benimmmm

yelizcim nasılda oturtmuşsun şakayı cukk diyee
dün nabız istemem derken bugün hamileyim diyerek
bakalım akşama nasıl tepkiler alıcaksın
bende yapmak isterdim ama yeni temizlendim

Günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım

kaçgündür uğrayamıyorum herkesin keyfi yerindedir umarım

yelizcim gözünüz aydın görümcen gelmiş ata bebekle güzel ve eğlenceleri günler sizin olsun inşallah
denizde dörtkçşe he eee sevini,yorlar tabi onlarda ne güzel

nimocum saçların güzel olmuş facede gördüm bacım güle güle kullan

sevilim demek uyku düzeni bozuldu kuzunun he yavaş yavaş düzene girer inş.

zehracım kaynanan gitti demek zeyneple zor oluyormu peki kurs inş. olmuyordur

zeynebbenpcim sağol canım teşekkürler

semihacım sen nasılsın berra nasıl

canancım berfeye geçmiş olsun acil şifalar

eee elif yokmu uğramamış galiba

bende dün kuzunun tahlil sonuçlarını aldım kansızlık var dedi doktoru demiridi düşük o yüzden toprağa vb. şeylere yöneliyor dedi yeme gereği duyuyormuş
supravit iştahsızlığı içim ferra sanol kan ve demir ve çinko eksikliği için verdi kullanıcaz bir kaç ay allah başka dert vermesin bakalım ne olcak inş. faydasını görürüz ilaçların

günaydın canlar..
çok canım sıkkın bugün...
dün kaynanam ruzenin saçlarını kesmiş...
hemde ne kesme...
çocuğumu mahvetmiş ya...
ağzıma geleni saydım valla..
düşündükçe sinirlerim oynuyor yemin ederim...
o ne oluyor da krışıyor anlamıyorum...

hasta bebeişler var sanırım..
çok çok geçmiş olsun kızlar..
azcık işlere bakayım da kafam dağılsın bari

günaydınlar

çok gerilere bakamadım hasta bebişlere geçmiş olsun diorum
arada girip okuyorum ama yoğunluktan yazamıyorum ya da tam yazayım diorum biri geliyor tepeme sayfayı kapatıp çıkıyorum
kadisim geçmiş olsun geçer birkaç aya ilaçları kullandığınızda içini ferah tut sen elifçim bende şaşırdım ve de sinir oldum sana sormadan hemde kendi nasıl keser neyse bozmamaya çalış moralini sen tepkini belli etmişsin yapmaz bi daha kuzunun saçlarıda uzar kısa zamanda

kadişcim inşallah birkaç aya toparlar yezdam , sıkma canını erken farkına vadınız allahtan

elificm ne diyim bilmiyorum, sinirlenilmeyecek gibi değil, ne hakla, nasıl cesaretle, ya madem niyetin var bari al kuaföre götür, beslemeler gibi, töbe töbeee
çok da üzme kendini kökü onda elbet uzayacak saçları, ama ama dediğini duyar giibyim ama elde yapılacak bişey yok,neyse artık cesaret edemezler bi daha, battımı kızımın saçalrı onlara töbe töbeee

betülcüm ders çalışıyorum bende tarih, geometri, matemeatik çok zevkli geldi bana
2 şer konuyu hallettim bile
ama daha elim coğrafyayla vatandaşlığa ve türkçeye değmedi. melek uyuduğu zamanalrda aayy eski günlerdkei gibi silgi kalemm, özlemişim ya öğrenci olmayı

nimetim kolay gelsin canım sevindim keyifli gelmesine türkçe ve coğrafyayı halledersin zatende vatandaşlığa da bakarsın bi ara 9 soru ordan 3 soruda güncelden geliyor ama en önemlileri konuştuğumuz gibi tarih mat dır onları halletinmi sırtın yere gelmez:)))

Selam kızlar,

Dün herkes inanmıştı, küçük görümcem hemen bütün komşulara yaymış :) k.pederde dahil :) , goncam geldi salata yapıyodum elimden aldı ben yaparım hayatım sen yorulma felan,bi pofpoflar bi hizmetler bi hürmet bi hürmet sormayın :) ama oda ne zaman şaka olduğu söylicem diye renk vermemiş.:)

Elifcim bende çok üzüldüm ama yapacak bişey yok sen götürüp kuaförde düzelttirirsin canım ama hakkikatten ne cüretle bunu yaptı halen aklım almıyor. Olanın önüne geçilmiyor ne yazıkkı.

Son düzenleme:
Selam fıstıklar Herkese hayırlı cumalar....
Yoğun bir sabaha merhaba dedim. Evime çok yakın bir yerde belediyenin spor merkezi var orda pazartesi günü 2 aylık bir jimlastik kursu başlayacakmış. Bugün son gün olunca erkenden kalkıp sağlık raporumu aldım ordanda kaydımı yaptırdım. Eşim işe öğlen gideceği için rahar rahat gezindim acayip iyi geldi. Pazartesi çarşambaları 10-12 arası gideceğim. Zaten kilo vermek istiyordum buda üstüne çuk oturdu.
Gelir gelmez kahvaltımızı hazırladım, babamızı yolcu ettik sonrasında da kuzumla fatura yatırdık alışveriş yaptık.

Yelizcim şaka çok iyiymiş ama kociş yememiş sanırım.

Elifcim çok üzüldüm:( Hay Allah ya ne denirki kızlara sonuna kadar katılıyorum. Annesine sormadan böyle birşeye kalkışması hiç olmamış.
Haftasonu götür bir şekil verdir bari böyle gördükçe daha çok sinirlerin bozulur.

Canancım geçmiş olsun... ınşalah biran önce toparlar kuzun....

Kadişcim ilaçları kullanırsanız kısa sürede herşey düzene girer. Rabbim dermansız dert vermesin....

SELAMLAR KIZLAR..
cumanız müb. olsun..
bugün burdada hava çok güzel..
işlerimizi halledip kuzumla parka çıktık.. ordan bime uğradık ne var ne yok diye:)) 15 parçalık pazzlı gördüm. Albina alalım dedi aldık..sonra yolda kankam aradı. ist. pendiğe evli..annesine gelmiş.. ( annesinin evide annemlerin evinyle yanyana çocukluk aradaşım yani.) gelirmisin dedi.. tabi dedim ne demek..kuzuyla oraya gittik.. Albinam da baya yoruldu anne uykum geldi diye sayıklamaya başlayınca erken kalmak zorunda kaldım..bugün düzenimiz şaştı biraz..

aaa yelizcim ne hoş şaka yapmışsın..
ee şaka olduğunu söylemedinmi daha yani..
eşin inanmamış sanki hee..

Kadiş cim geçmiş olsun cnm. ilaçlarınızı düzenli kullandığınız takdirde normale döner cnm değerleri..
üzme kendini..Acil şifalar diliyorum.

Elif çim k.walidenin yaptığı gerçekten hiç hoş değil...
belki gün içinde saçları rahatsız ediyordur.. toplatmıyorsa Ruzecik dicem ama sana söyleyebilirsdi kestirin saçlarını diye.. neyse sen anladığım kadarıyla gerekeni söylemişsin. inş. birdaha olmaz..

Back