• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

Teşekkür ederim kızlar, sağolun. Evet K.walidemde kalıcak zehra. Deniz'i hiç sormayın bugün için giyineceklerini dün geceden hazırladı. Ata diye aklı çıkıyor, pcde gördüğünde bile eriyor. Gelmeden planlar yaptı, Ata geldin onu parka götürcem, markete götürcem arabasına koyup gezdircem, biberonuyla mama vericem, koynumda uyutucam, vsvs. :) Şimdi dört köşe haliyle.

Bu saatler bizimde düzenimizi şaşırttı. Yatmak istemiyor, sabahda uykulu gidiyor.

evet yaa saatler ileri alınıca hepimizin düzeni bozuldu
saat 8 de kaldırıp 12 ye doğru uyutuyodum
şimdi uykusu gelmiyo 12 de uyumazsa da huzursuz oluyo, kursta durmuyo, eve geli gelmez uyuyakalıyo
bu seferde tüm gece bizimle oturmak istiyo
o yüzden sabah bi yataktan kaldırışım var kendine gelemiyo minik cadı
türlü şaklabanlıklar yapıyorum erken kaldırabilmek için

Neyse bize has bir durum olmadığına sevindim. 1 haftaya kadar düzenlerini oturturlar inşalah...

Ah bu kuzular bayılıyorlar bebeklere dimi Yelizcim....
ıremde öyle Batu diyor başka birşey söylemiyor. Eltiminki daha küçük olduğu için onunla fazla ilgilenmiyor ama yakında onuda dilinden düşürmez herhalde... Ve en önemliside kendiside kardeş istiyormuş bizde Batu alalım diyor:))))

TÜNAYDIN CANLAR..

Özümm tebrik ederim arkadaşım.. çok güzel bir haber bu. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm..

Zeynepçim bahsetiğin rakamı görünce şoke oldum.. kaç yılda bu kadar faiz işlemişki.. bankaların eline düşmeye gör.. tavuk gibi yolarlar adamı valla.çocuklarda etkilenmiş çok üzüldüm cnm...Neyseki halletmişsiniz cnm.. Başınızın gözünüzün sadakası olsun....

Kadiş cim geçmiş olsun Yezda'ya.. bahsettiğin şeyleri yeme isteği genelde demir eksikliğinden oluyor diye biliyorum..benim büyük abimde küçükkken kömür ve toprak yiyormuş... ilaç tedavisiyle atlatmış tabi.. inş. temiz çıkar sonuçlarınız ..acil şifalar cnm..

Yeliz'cim Denonun ağzı kulaklarında demek.. yavrum yaa.. nasılda sevinirmiş.. öpüyorum kocaman..
doğum günüde yaklaşıyor..dünyaya gelen ne çabuk büyüyor değilmi..

Zehracım sen nasılsın cnm.. kurdela töreni ne oluyor cnm. bitiyormu yani kurs..
maşşallah cnm sana. iki çocukla başarıyla götürüyorsun kursunu...

Semihacım Berra güle güle kullansın aldıklarınızı..
ahh bi pijama takımıda benim almam lazım en acilinden..:))

nimicim sanada kolay gelsin cnm.. evde tadilat işi çok zor oluyor gerçekten.. Allah kolaylık versin cnm..

tünaydın kızlar..
keyifler iyidir umarım.
benimde görümcem gelicek bugün aksilik olmazsa hem hastaneye hem babasını ziyarete bide bebişimiz var efe 5 aylık berfenin aşkı oda..
dünden beri bağırıyor efe geliyoooo diye.onu emzircekmiş,altını deiştirecekmiş,beşikte sallayacakmış,parka götürecekmiş daha neler neler.
ne zaman büyüdülerde bebek sevmeye başladı bunlar ya..

selamlar kızlar, dün sabah erkenden usta geldi kırdı döktü, açık halde bırakıp gitti, birdaha kaçak olursa üdahale etmek için 2-3 gün daha beklicek öyle, eşimd eusta olcak diye işe gitmemişti, madem öyle dedim öğledne sonra kızı babasına bırakıp kuaföre gittim, uzun zamandır bi değişiklik istiyordum. ben fazla bi değiilik istemiyordum , bu kadar açık olmasınıda beklemiyordum ama oldu işte sarı sarı saçlarrrrrrrrrrr, neyse eşim çok beğendi, çok yakışmış hakketen deyip durdu, artık moralim bozulmasın diyemi dedi pek anlamadım
saçlar yalnız oreali yiince süpürge gibi oldu, sürekli fön çekmek lazım. bird ebakım yapmam lazımmm, adama da dedin bak ben fazla makyaj yapmam , fazla uğraşamam ona göre yap neyse artık oldu
dün akşam bi uyuma krizi yaşandı bizde 2 saat uğraştım ve nerdeyse insanlıktan çıkıyordum eşim meleği nasıl benden aldığını bilememiş adamcağız, su boğazımda kaldı diyo , babayla uyudumu hayır uyumadı, baktım tıpış tıpış yanımda anne beni al diye sonra sızdı kaldı saat 1.5 da

pazarteside iş görüşmesine gidicme bakalım hayırlısı diyorum artık

Nimicim güle güle kullan hayatım eminim yakışmıştır. Arada böyle radikal değişiklikler lazım...
ınşallah tekrardan sorun çıkmazda biran önce toparlanır evin...
Bu arada iş görüşmesi içinde hayırlısı olsun... ınşallah gönlüne göre bir yer olur.
Ah o uyumama krizi bizde de vardı. Saat 10 da yatağa girdik feryat figan babasına kaçtı. Kudrdu durdular yanıma bir geldiki kan ter içinde üstünü değiştirdim kucağımda 11:30 du sızdı kaldı. Ama ben öyle sinirlenmişimki sakinleşip uykuya geçmem saat 3'ü buldu.

Selam kızlar nasılsınız.?

Biz iyiyiz, bugün 1 nisan biliyorsunuz Eşimi, görümceleri , k.walidemi şakaladım. Hamileyim dedim hepsi inandı. ışin kötüsü eşim çok sevindim şimdiden planlar yapmaya başladı. Nasıl çıkıcam işin içinden bilmiyorum.
Akşama söylicem ama umarım kötü sonuçlanmaz :)

Nimicim saçlarınını güle güle kullan canım çok güzel olmuş ve yakışmış. ış görüşmesini içinde şimdiden bol şans :)

Dün akşam Ata bebeğimizi gördük nasıl güzel nasıl tatlı anlatamam, ama denizin kıskanlık hat saffada, kapıdan girdim ağzında atanın memesi elinde atanın biberonu :). Kucağıma alınca beni al diye tutturuyor, annecim sen merak etme ben kardeş yapmıcam dedim sana, kızdı ağlamaya başladı ben kardeş istiyorum diye :).

günaydın kızlar

nimetcim analı kızlı saçlarınızı çok beğendim.değişiklik iyi gelir sende alışırsın canım benim.
iş görüşmende hayırlı olsun istediğin gibi sonuçlanır inşallah

yeliz şakana çok güldüm ya.aynısını ben yapmıştım geçen sene.berra da yaptığım testi hala saklarım ben.eşimin bundan haberi yoktu.bende hamileyim dedim baştan inanmamıştı sonrasında testi göstermiştim şook olmuştu...akşamda şaka olduğunu söyleyince ikinci şoku yaşamıştı adamcağız:):):)

ay bu çocuklarda kardeş sevdası hat safhada galiba...

berra ben daha önce hamile bir arkadaşımı göstermiştim.bak işte karnında bebek var kardeş var falan diye.şimdi oyuncaklarını karnıma saklıyor.kardeş var orda diyor.hatta ne zaman geleceğini bile soruyor :):):)

yeliz şakana çok güldüm ya.aynısını ben yapmıştım geçen sene.berra da yaptığım testi hala saklarım ben.eşimin bundan haberi yoktu.bende hamileyim dedim baştan inanmamıştı sonrasında testi göstermiştim şook olmuştu...akşamda şaka olduğunu söyleyince ikinci şoku yaşamıştı adamcağız:):):)

Ya semiha bilmiyorum, dün akşam Ata yı görünce 2. çocuk muhabbeti oldu, ben istemiyorum dedim eşim çok bozuldu.Onun üstüne bu şakayı yapınca sen biliyordun dün nabzımı yokladın dedi, :) önce eğlendim ama benimle ciddi ciddi konuşup plan yapmaya başlayınca üzüldüm, çok sevindi çünkü hemen benimsedi. Benim testlerimde duruyor, iyi fikir ama üzülmeye başladım. Belkide oda beni şakalıyordur kim bilir :)

allah iyiliğini versin yelizcimmm, ay çok komikkkk bende mi yapsam acaba hıhoyytttt, şok yaşarr adamm yazık yaa, 40 yaşımdan beni kalpten öldüreceksin zaten diyoo

saolun kızlarrr , sarı sarıyım işsizliğimi almaya dışarıya çıktım herkes bana bakıyomuş gibi geldi,ben kendimi tuhaf görüyom yaa sanki herkes ıııyyyy diyormuş giib geliyor

Valla bilmiyorumda içten içe üzülmediğimi söyleyemem, uydum şiketteki kızların aklına, akşamda benim adamda kalpten gitmezse iyidir :)

Sana öyle geliyor canım, bende ilk röfle yaptırdığımda öyle zannediyordum :) gayet güzel olmuş.

tünaydın kızlar.berfem çok kötü grip oldu.salya sümük perişan kuzum.ağzına bi lokma sürmüyor.anne ben hasta oldum doktoya götür şuyup versin bana diyor.

kaç gündür belirtisi vardı gece fenalaştı sabaha kadar ne o uyudu ne biz.
yelizcim şakan çok hoş valla eşin inanmış gibi akşama çok üzülmese bari..

Back