• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

özüm tebrik ederim canım.
ekin nazım hoşgeldin bu arada geçmiş olsun.neyseki halletmişsiniz bankanın eline düşmeye gör valla.

ekinim hoşgeldin canım
gerçekten bankaların eline düşmeye gör,çok dikkatli olmak lazım mevzu banka ve kredi kartı olunca.
neyse geçmiş olsun diyeyim atlatmışsınız.
canan zor zamanlar gerçekten bizimkide uçağa bineceğim die tutturuo ara ara:)
sevilim gelmiş hoşgelmiş keyfiniz bol olsun cnmm

Zeynepcim çok çok geçmiş olsun , 10 dediğin 10 bin liramı. Şok durumdayım. Bankalar o kadar tilkiki inan peşini bırakmıyacaksın bende 2-3 ay önce kredili bi hesabımı ve aynı bankadan onlan kredi kartımı iptal ettirdim, internet bankacılığından baktığımda sıfır görünüyor, belli bi aradan sonra hesabımın kapanmadığını farkettim, aradım kapatmamışsınız hesabımı diye, 0,32 kuruş borcunuz var dedi, ee nasıl olur sizin bana söylediğiniz hesap ekstremde gördüğüm tutarı yatırdım halen eksik olması imkansız, yok bir sürü laf kalabalığı yaptı ve yine kendilerini haklı çıkardılar. Bende çok sinirlendim ağzıma geleni söyledim ve kapadım.50 kuruş yatırdım, aradan bi kaç gün geçti, halen kapanmadı aradım, yıllık hesap işletim ücreti adı altında kesmişler , ancak ayın birinde yatırırsanız kesilmez dediler, sonuçmu ayın birini bekliyorum bakalım o zaman ne diyecekler. Bende peşlerini düşüp takip etmesem kim bilir yıllar sonra benim karşıma ne kadar borç çıkarıcaklar.Yani bankalara söyleyecek çok söz var ama burası yeri değil, allah kimseyi muhtaç etmesin.

Sizede çok ama çok geçmiş olsun başınızı gözünüzün sadakası olsun. ne diyelim.

Son düzenleme:
Ekincim valla merak etmiştim ama aklıma hiç böyle birşey gelmemişti kızlardan fırsat bulamadığını düşünmüştüm hep:(

Ne diyelim çok ama çok geçmiş olsun en önemliside sağlık olsun....
Gerçekden insanın harcamadığı, karşılığında hiç bir şey almadığı şey için para ödemesi çok koyuyor. Bankalar böyle durumlarıda hiç kaçırmıyor. ıstediklerinde nerde olursan ol bulurlar ama istemediklerinde bulma gereği bile duymazlar.

Ezgim içinde ayrıca üzüldüm... Ah bu çocuklar herşeyin farkındalar. Allah dan öğretmeni hemen farketmişde önleminizi alabilmişsiniz.

Rabbim tekrarlarını yaşatmaz inşallah....

Canancım Allah yardımcın olsun canım...
Arada böyle geliyor zillilere bazen ırem'de de oluyor böyle durumlar. Aklına ne geliyorsa istiyor özelliklede olmazları:(
ınşallah kısa sürede eski sakin günlerinize geri dönersiniz. Kuzularıda bahar çarptı sanırım:)))

Herkese merhaba

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler bende birşey çıkmamasını umut ediyorum.

canancım inş. en kısa süerede geçer bazen ne istediklerini bilmiyo bu cadılar yezdada oluyor böle zamanla sabrı taşıyor insanın ama yapazak birşeyde yopk katlanıcaz

sevilim hafta sonu gezmelerini yapmışsın irem nasıl sen nasılsın

ekinnazım canım şaşırarak okudum vallahi dudak uçaklatır bu rakam hay allah ekstra olmuş size başınız gözünüz sadakası olsun banka varya eline düşmeye gör bunların benimde kapattığım bir hesabım vardı acaba varmıdır böle borcum gözüm korktu

ezgide farketmiş demek yavrum sıkıntısınızı farketmişki üzülmüştür. neyseki öğretmeni anlamış durgunluğunuda erkenden size sölemiş.

ben kaçar paydos ediyorum kızlar bugün eşimin doğum günü dikele süpriz doğum günü pastası yapıcaz gişderkende hediye bakıcam ne alsam bilmiyorum :?

herkese iyi akşamlar

slm kızlar
hava çok güzel bugün.
bizde berrayla dışarı attık kendimizi...
yeni aldığım kahvaltı takımının çaydanlığında sorun vardı.aradılarda onu almaya gittik...2 saate yakın gezdik.berra terlik istiyordu kendine ona bir terlik birde pijama takımı alıp geldik.şimdi çorbasını içip uyudu...

ekinnazım çok üzüldüm başınıza gelenlere...bankayla uğraşmak zor iş...şükürki halletmişsiniz...

canancım berfe 2 yaş sendromunu dolu dolu yaşıyor galiba...

kadis eşinin doğum günü kutlu olsun

özüm senide tebrik ederim.hayırlı olsun...

Gerçekden hava süperdi bugün iyi yapmışsınız Semihacım...
Sarı papatya terliklerini ve pijamasını sende kahvaltı setini iyi günlerde güle güle kullan....
ıremde şu parmak arası terliklere takmış durumda ne zaman biryere girsek gidip buluyor. Ayağını acıtır diye almak istemiyorum ama onun fendi beni yenecek galiba:)))

kızlar selaaaaam, sabah sabah size ilk günaydın benden! Mert bey artık kontrolü ele geçirmeye alıştığından bilgisayarın efendisi olarak da kendini görüyor, o yüzden o uyanıkken başına geçmiyorum, uyurken de genelde okulda oluyorum. Ama bu dönem rahatım bu günüm boş.
Size bi haberim var! Artık kuzuma kardeş yaşı geldi diye konuşup karar almıştık eşimle, dün test yaptım, çift çizgiyi gördüüüüüüümmmm! Aslında kararımız da yeniydi ve ben yaza ya da kışa bekliyodum hamişliği, bu kadar çabuk olunca şoke oldum resmen!

fatmacım harika bii haberrr, tebrik ediyorum sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürüz inşallah cnmm mertide öpüyorum

bizde dün doktor kontrolündeydik kızlarr kuzumun burun akıntısı var hala ilaçlara devam ediyoruz hala

ama başka bir sorun daha var yezdada sabun yemek kremi emme kum yeme gibi birtakım bişeyler başladı sizikilerdede varmı bilmiyorum ama bu durumu anlatoınca doktor kan testi yapalım dedi hemogram demir çinko vs gibi 5 tahlil 2 tüp kan verdik kuzum bayağı ağladı kan alınırken ama sonra hep kolunu gösterdi :) acıyor diye perşembe günü sonuçları alıcam bakalım ne çıkıcak

geçmiş olsun cnmm inşallah sonuçlar iyi çıkarr

oof oof kızlar bu arada, elektrik faturasını ödedik sanıyoruz meğersem ödememişiz bi baktım lektirkler kesildi, kapıyı açtım baktım kesmişler bizimkini hemen ödedim tabi nevrim döndü bir an, arkasından da alt komşu gelmezmi, pimaşlar değişmişti daha dün yerleştirdim herşeyi yeniden kızın odası göçmüştü, komşu geldi bütün tvanlarıbu sefer ıslanmış oofff şimdi dha büyük iş çıktı , ustalar gelcek gene , bugün ters bir günüm galiba

cnm ya kolay gelsin , allah yardımcın olsun dünürümm
selam kızlar uzun aradan sonra yine aranızdayım
hepinizi çok çok özledim
birtakım sorunlar vardı o yüzden takılamadım
ama arada okuyordum

çok kısa anlatayım bizim yıllar önce kullandığımız kredi kartı vardı
buraya taşınırken hepsini iptal ettirmiştik
ama birtanesinde ödenecek çok az miktar kalmış
bizde buraya tanınınca bize ulaşamamışlar
taki eşim maaşını malum bankadan almaya başlayana kadar
o az miktar 10 felan olmuş biz resmen şok olduk çok üzüldük kimsye bişi söyleyemedik
kendimiz halletmeye çalıştık 1 ay onla uğraştık.her akşam ne yapsak ne etsek diye düşündük
bu arada çocuklarıda ihmal etmişiz farkında değiliz ezginin öğretmeni çağırdı ezgi
çok durgun okulda derslere katılmıyor bir sorunmu var dedi
allaha şükür eşimle sorunumuz yok dedim ama böyle bir durum var dedim demek ki ezgide farkına varmış
yavrum daha sonra ezgiyle konuştu öğretmeni biz evde konuştuk anlattık durumu
yavrum anlamaya çalıştı anlar gibi davrandı
kendi sorunumuzu unuttuk çocuklarla ilgilenmeye başladık sırf ezgi için faceye bile üye oldum
şu bahçe oyunu varya onu istiyordu orda oyalandık beraber şimdi kendine geldi yavrum dersleride düzeldi allaha şükür
neyse bankadan sıkıştırıyorlar ödeme için son çare kayınpederimi aradık kızdı bayağı neden dikkatsiz davrandınız diye yazık değilmi bu kadar para boşa ödenecek diye güzel fırçamızı yedik
hakkettik gerççi ama olana çare yok malesef
babası yolladı parayı birazda biz ekledik öylelikle kapattık
ama hala üzülüyorum boşu boşuna o kadar para ödedik
kayınpederimi zor durumda bıraktık biz sıkıntıya girdik çocuklar desen ayrı
yinede sağlık olsun diyoruz bunada şükür.

bayağı kısa oldu heee
hepinizi çok çok öpüyorum

biz de seni özledik ekinimm
merak edip durduk,
ne biçim iş yaa durup dururken dünya para ödemişsiniz, çok geçmiş olsun cnmmm
bugün gördüm face üyeliğini şaşırdım zaten bu kız girmezdi diye demek ezgi için açtın

tünaydın kızlar berfe delirmiş benide delirtmiş durumda.şaşırdım kaldım ne yapacağımı dünden beri başımın ağrısı geçmedi.durmadan ağlıyor durmadan bağırıyor.saçma sapan şeyler istiyor.uçağa binecekmiş,niye yağmur yağmış park çamur olmuş salıncaklar ıslanmış daha neler neler çıldırdım..

mevcancım hepimizde oluyo aynı durumlar
ama farkettim ki sürekli alttan alıp yumuşak davranmak niirilenip kızmaktan çok daha fazla işe yarıyor
zeynep çok hassas bi kız oldu kesinlikle sesimi yükseltemiyorum çünkü ağlamaktan krize giriyo resmen çok içerleniyoo
hemen küsüp kesinlikle konuşmuyo uzun süre de
aynı babası:)

slm kızlar
hava çok güzel bugün.
bizde berrayla dışarı attık kendimizi...
yeni aldığım kahvaltı takımının çaydanlığında sorun vardı.aradılarda onu almaya gittik...2 saate yakın gezdik.berra terlik istiyordu kendine ona bir terlik birde pijama takımı alıp geldik.şimdi çorbasını içip uyudu...

cnm ne güzel yapmışsınız bu güzel havada gezmişsiniz ana kız
pijaması terlikleride hayırlı olsunn
kardeşinin yemin töreni ne duygu dolu geçmiştir eminim
bende kütahya ya gitmiştim kardeşimin yemin törenine insan nasıl gururlanıyor değil mi cnmm, gözyaşları sell oluyosenağlama

Son düzenleme:
sevilcim seni gördüm aşağıda
iyi akşamlar cnmmm nasılsınız
irem nasıl
sizde gezdiniz mi iremle, hava çok güzel oldu öğlenden sonra
kurs çıkışı zeynep çok direndi eve girmemek için ama evde işlerim vardı götüremedim parka
zaten parka bi girdik mi çıkamaıyoruz inmek istemiyo salıncaktan

Günaydınnnnn

Güzel bir gün diliyorum herkese, Biz iyiyiz, kuzucuğumun azıcık öksürüğü dışında.Bugün küçük görümcem geliyor izmir den hatta inmiştir uçağı, minik atamızla beraber bir ay burdalar.

Öpüyorum hepinizi bugün ay sonu,işlerimi toparlamam lazım uğrarım yine.

günaydın canlar...
gününüz güzel olsun...

kuzucum ve ben iyiyiz çok şükür...
yuvarlanıp gidiyoruz işte...

cancağzım gözün aydın bacım...
artık bol bol gezersiniz :)

Selam kızlar...
Yelizcim gözünüz aydın özelliklede kayınvalidenin...Denizinde ağzı kulaklarındadır eminim.

Yok Zehrcım dün biz evdeydik. ıçim gitti aslında ama kuzunun banyo günüydü. Yıkadım yatırdım.
Zaten bu saatlerin alınması ile berbat olan uyku düzenimiz daha da kötü oldu. Sabah ne kadar geç kalksada (11,30 bile olsa) mutlaka öğlen uyuyor. Ben uyutmuyorum o bir yolunu bulup kuytu bir köşede sızıp kalıyor. Az uyusa neyse ama bıraksam 3 saat uyuyacak. En kısa sürede yoluna koyarız inşallah...
Zeynep yanında olduğuna göre kayınvalideni yolculadın herhalde... Kurs bitane kadar kalsaydı senin için iyi olurdu. Ne diyelim Allah kavuştursun.

Son düzenleme:
slm kızlarrrr, arkadaşıma kahvaltıya gittik, ordan dönüşte emiri okula bıraktım

zeynebi uyuttum, uyanınca kursa beraber gidicez
önümüzde ki hafta da kurdela törenim olucak inşallah:))
şimdiden heyecanlanıyorum

evet sevilvim kayınvalidem gitti cnm 3 hafta oluyo nerdeyse
olsun ilk günler zorlandım ama şimdi bu şekilde bi düzen oturttum herşey yolunda yani
14.30 gibi zeynep uyanıyo, uyandığında gidiyorum, sıra hemen bana geliyo, okuyorum, tenefüsümüzü yapıyoruz biraz daha ders 16.30 gibi dönüyoruz
zeynep te diğer çocuklarla oynuyor, o da istiyo gitmeyei neyseki:)

yelizcim demek görümcen geliyo , kayınvalidenlerde kalıcak sanırım
gözün aydın diyorum, deniz de kuzeniyle vakit geçirir
sende yoğunmuşsun kolay gelsin diyorum

Back