özümcüm hayırlısı olsun canım, bende seninle bir heyacanlandım, bir kadının en güzel en özel zamanları bence
yelizcim yaları büyüdükçe doğumgünleri daha zevkli bir hal alacak eminim, bizmki pasta gördüğü yerde mum diktrp iyiki doğdun diyip üflüyor, bu sene bizimde nihayet ramazana denk gelmicek 2 senedir hep erteliyorduk , bu sene daha zevkli olucak eminim. birde denizin doğumgününn yaza gelemsi çok güzel bnce, insanın imkanı olsa dışarda açık bi mekanda kutlar düşünsene, meksikaların yaptığı gibi pinata yapılır, çocuklar istedikleir gibi koşar eğlenir . süper olurdu
oof oof kızlar bu arada, elektrik faturasını ödedik sanıyoruz meğersem ödememişiz bi baktım lektirkler kesildi, kapıyı açtım baktım kesmişler bizimkini hemen ödedim tabi nevrim döndü bir an, arkasından da alt komşu gelmezmi, pimaşlar değişmişti daha dün yerleştirdim herşeyi yeniden kızın odası göçmüştü, komşu geldi bütün tvanlarıbu sefer ıslanmış oofff şimdi dha büyük iş çıktı , ustalar gelcek gene , bugün ters bir günüm galiba