• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

canan geçmiş olsun kayınpederine ben atlamışım...
kardeşimede evet gidip görmek nasip oldu ...nasıl olsa yeğen çokmuş sende dert etme kendine...bazen planlanan gibi gitmiyor işte

kızlar selaaaaam, sabah sabah size ilk günaydın benden! Mert bey artık kontrolü ele geçirmeye alıştığından bilgisayarın efendisi olarak da kendini görüyor, o yüzden o uyanıkken başına geçmiyorum, uyurken de genelde okulda oluyorum. Ama bu dönem rahatım bu günüm boş.
Size bi haberim var! Artık kuzuma kardeş yaşı geldi diye konuşup karar almıştık eşimle, dün test yaptım, çift çizgiyi gördüüüüüüümmmm! Aslında kararımız da yeniydi ve ben yaza ya da kışa bekliyodum hamişliği, bu kadar çabuk olunca şoke oldum resmen!

günaydınlarrrrrrr herkeseler iyidir umarım

elifcim yeni arabanız hayırlı olsun kazasız belasız yolculuklar dilerim

betüşüm hafta sonu gezinmişsiniz ama trafik olayı kötü olmuş

zeybennepcim yengeciğine geçmiş olsun sağlıkla kucağına alır inş. bebeişini

zehram nargile keyfi yapmışsınız kocişle maşallah ne güzel demek zeyno kapris yapıyor hee cadııı

yelizcim allah ödeme kolaylığı versin varmış bayağıda bitmesine sen nasılsın deno nasıl,,

canacım kayınpederine geçmiş olsun

semihacım kardeşini görmüşsün hayırlı teskereler versin rabbim sanada gemiş olsun

nimocum evde inşaat zor yaa allah kolaylık versin canım melek hedayeleri görünce ne sevimiştir. demek kociş 2 bebişi istiyor heee hayırlısı olsun

sevilim uğramamış galiba nasıl durumlar canım iremin inadı sürüyormu hala wc konusunda

kızlar selaaaaam, sabah sabah size ilk günaydın benden! Mert bey artık kontrolü ele geçirmeye alıştığından bilgisayarın efendisi olarak da kendini görüyor, o yüzden o uyanıkken başına geçmiyorum, uyurken de genelde okulda oluyorum. Ama bu dönem rahatım bu günüm boş.
Size bi haberim var! Artık kuzuma kardeş yaşı geldi diye konuşup karar almıştık eşimle, dün test yaptım, çift çizgiyi gördüüüüüüümmmm! Aslında kararımız da yeniydi ve ben yaza ya da kışa bekliyodum hamişliği, bu kadar çabuk olunca şoke oldum resmen!

günaydın özümcüm uzun süredir yoktun senin adına sevindim canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim :Saruboceq:

bizde dün doktor kontrolündeydik kızlarr kuzumun burun akıntısı var hala ilaçlara devam ediyoruz hala

ama başka bir sorun daha var yezdada sabun yemek kremi emme kum yeme gibi birtakım bişeyler başladı sizikilerdede varmı bilmiyorum ama bu durumu anlatoınca doktor kan testi yapalım dedi hemogram demir çinko vs gibi 5 tahlil 2 tüp kan verdik kuzum bayağı ağladı kan alınırken ama sonra hep kolunu gösterdi :) acıyor diye perşembe günü sonuçları alıcam bakalım ne çıkıcak

bizde dün doktor kontrolündeydik kızlarr kuzumun burun akıntısı var hala ilaçlara devam ediyoruz hala

ama başka bir sorun daha var yezdada sabun yemek kremi emme kum yeme gibi birtakım bişeyler başladı sizikilerdede varmı bilmiyorum ama bu durumu anlatoınca doktor kan testi yapalım dedi hemogram demir çinko vs gibi 5 tahlil 2 tüp kan verdik kuzum bayağı ağladı kan alınırken ama sonra hep kolunu gösterdi :) acıyor diye perşembe günü sonuçları alıcam bakalım ne çıkıcak

geçmiş olsun kadiscim, inşallah bişey çıkmaz.

günaydınlar
semihacım ne güzel kardeşini görmüşsün Allah sağlıkla kavuştursun kardeşine.
mevcan geçmiş olsun canım
kadism sizede çok geçmiş olsun kum yemeyi duymuştum daha önce kan tahliline bakıyorlarmış.inşallah temiz çıkar sonuçları belki demir takviyesi falan yaparsınız.içini ferah tut sen
özüm çok sevindim adınıza Allah sağlıkla kavuştursun kuzuna
böyle kardeş haberleri okudukça özeniyorum valla ama bizim için biraz daha vakit var.

Günaydın kızlarrr

Fatma'cım çok güzel bi haber bu, çok sevindim, sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. Zamanlama güzel bence çok sıcaklarda hafif atlatıcaksın.

Direk haberi duyunca konuya kaldım.

Herkez iyimi,? Biz iyiyiz öpüyorum.

özümcüm çok sevindim sağlıkla al kucağına, çok güzel zamanlama, eee doktor kontrolü ne zaman?
güldende yakında kucağına alacak galiba, begüm kocaman fıstık yaptı bile, eeeee yok mu kızlar başkaaaaa

kadişcim yezdamıza geçmiş olsun, kan tahlilleride inşallah güzel çıkar, benim bildiğim kum gibi şeyler yemek demir eksikliği sebebiyle olur, ama inşallah yoktur

ayrıca bi hatırlatma arkadaşlar kum havuzunda falan oynuyor ya çocuklar, benim arkadaşımın kızı burdan parazit kapmıştı. bilginiz olaa

günaydınlar

özüm çok sevindim adınıza Allah sağlıkla kavuştursun kuzuna
böyle kardeş haberleri okudukça özeniyorum valla ama bizim için biraz daha vakit var.

Günaydın kızlarrr

Fatma'cım çok güzel bi haber bu, çok sevindim, sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. Zamanlama güzel bence çok sıcaklarda hafif atlatıcaksın.

Direk haberi duyunca konuya kaldım.

Herkez iyimi,? Biz iyiyiz öpüyorum.

özümcüm çok sevindim sağlıkla al kucağına, çok güzel zamanlama, eee doktor kontrolü ne zaman?
güldende yakında kucağına alacak galiba, begüm kocaman fıstık yaptı bile, eeeee yok mu kızlar başkaaaaa
kızlar çok teşekkürler. Dün 2 tane test yaptım, silik çıktı, şimdi forumları okuyodum, silik çıkıp gebeliğin olmadığı yazılar okudum, bi test daha yapıp doktora öyle gidicem. Randevumu aldım, haftaya Salı gidicem. Testte sonuç hemen belli oldu, silik olsa da, Mert'de de böyle olmuştu.
Zamanlama süper, izin açısından da güzel olacak.
gülden'i de face'de görüyorum gün sayıyo, 1-1,5 ay var sanırım.

özümcüm hayırlısı olsun canım, bende seninle bir heyacanlandım, bir kadının en güzel en özel zamanları bence

yelizcim yaları büyüdükçe doğumgünleri daha zevkli bir hal alacak eminim, bizmki pasta gördüğü yerde mum diktrp iyiki doğdun diyip üflüyor, bu sene bizimde nihayet ramazana denk gelmicek 2 senedir hep erteliyorduk , bu sene daha zevkli olucak eminim. birde denizin doğumgününn yaza gelemsi çok güzel bnce, insanın imkanı olsa dışarda açık bi mekanda kutlar düşünsene, meksikaların yaptığı gibi pinata yapılır, çocuklar istedikleir gibi koşar eğlenir . süper olurdu

oof oof kızlar bu arada, elektrik faturasını ödedik sanıyoruz meğersem ödememişiz bi baktım lektirkler kesildi, kapıyı açtım baktım kesmişler bizimkini hemen ödedim tabi nevrim döndü bir an, arkasından da alt komşu gelmezmi, pimaşlar değişmişti daha dün yerleştirdim herşeyi yeniden kızın odası göçmüştü, komşu geldi bütün tvanlarıbu sefer ıslanmış oofff şimdi dha büyük iş çıktı , ustalar gelcek gene , bugün ters bir günüm galiba

off zor iş nimet ya şu evde inşaat işleri,kolay gelsin canım sana.
ne güzel doğumgünü olacak yelizcim bizde hep aile arasında yaptık bu sene belki kreşte olur kuzum o vakit yaşıtlarıyla yaparız

Kesinlikle öyle nimicim,betüşüm bizim orada çok güzel bi tesis var hep bahsettiğim ormanımız. Daha ileriki zamanlarda arkadaş çevresi genişlediğinde şöyle 5-6 yaşlarında orada yapmayı düşünüyorum.Çok güzel olur akşam üzeri mangallar yanar, mekan süslenir vs :) Kısmet.

Yapma yaa yinemi iş çıktı hay allah. İnşallah çok kırma dökme işi olmaz. Kolaylıklar diliyorum cnm.

Son düzenleme:
Selam kızlar...
Dün babamız izinliydi dışarı çıkacaktık ama hava hem soğuk hem yağmurluydu. Bizde bütün gün yattık keyif yaptık.

Kadişcim geçmiş olsun kuzuya... Umarım tahlilerde önemli birşey çıkmaz.

Haftasonu gezilmiş tozulmuş... Biz klasik cumartesi pazar gezintimizi ve annane ziyaretimizi yaptık.

Elifcim hayırlı olsun yeni arabanız. Hayırlısı ile kazasız belasız iyi günlerde kullanırsınız inşallah...

Nimetcim kolay gelsin. Ev içinde inşaat çok zor olur. Umarım fazla kırıp dökme işi çıkmaz.

Zehracım kızlara katılıyorum. Senin o güzel balkonunun keyfi çok başka hele birde nargile ve çay olunca tam olur.

Özüncüm hayırlı olsun yeni bebiş. Sağlıkla iyi günlerde kucağına alırsın inşlaah...

Atladığım varsa affola...

selam kızlar uzun aradan sonra yine aranızdayım
hepinizi çok çok özledim
birtakım sorunlar vardı o yüzden takılamadım
ama arada okuyordum

çok kısa anlatayım bizim yıllar önce kullandığımız kredi kartı vardı
buraya taşınırken hepsini iptal ettirmiştik
ama birtanesinde ödenecek çok az miktar kalmış
bizde buraya tanınınca bize ulaşamamışlar
taki eşim maaşını malum bankadan almaya başlayana kadar
o az miktar 10 felan olmuş biz resmen şok olduk çok üzüldük kimsye bişi söyleyemedik
kendimiz halletmeye çalıştık 1 ay onla uğraştık.her akşam ne yapsak ne etsek diye düşündük
bu arada çocuklarıda ihmal etmişiz farkında değiliz ezginin öğretmeni çağırdı ezgi
çok durgun okulda derslere katılmıyor bir sorunmu var dedi
allaha şükür eşimle sorunumuz yok dedim ama böyle bir durum var dedim demek ki ezgide farkına varmış
yavrum daha sonra ezgiyle konuştu öğretmeni biz evde konuştuk anlattık durumu
yavrum anlamaya çalıştı anlar gibi davrandı
kendi sorunumuzu unuttuk çocuklarla ilgilenmeye başladık sırf ezgi için faceye bile üye oldum
şu bahçe oyunu varya onu istiyordu orda oyalandık beraber şimdi kendine geldi yavrum dersleride düzeldi allaha şükür
neyse bankadan sıkıştırıyorlar ödeme için son çare kayınpederimi aradık kızdı bayağı neden dikkatsiz davrandınız diye yazık değilmi bu kadar para boşa ödenecek diye güzel fırçamızı yedik
hakkettik gerççi ama olana çare yok malesef
babası yolladı parayı birazda biz ekledik öylelikle kapattık
ama hala üzülüyorum boşu boşuna o kadar para ödedik
kayınpederimi zor durumda bıraktık biz sıkıntıya girdik çocuklar desen ayrı
yinede sağlık olsun diyoruz bunada şükür.

bayağı kısa oldu heee
hepinizi çok çok öpüyorum

tünaydın kızlar berfe delirmiş benide delirtmiş durumda.şaşırdım kaldım ne yapacağımı dünden beri başımın ağrısı geçmedi.durmadan ağlıyor durmadan bağırıyor.saçma sapan şeyler istiyor.uçağa binecekmiş,niye yağmur yağmış park çamur olmuş salıncaklar ıslanmış daha neler neler çıldırdım..

Back