• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

selam kızlarr nasılsınız
betülcüm gecen zor geçmiş
gece 2miydi 3 miydi uyandı, yatapından yanıma geldi yok elini ver yok karnımı ov yok kaşı yok ben babama gitcemm, baba beni al sabah ezanı okunuyordu uyuduğumuzda , hadi hasta diye fazla zorlamak istemiyorum ama çıldırıyorum bazen
napcaz bakalım

dün dedesi geldi biraz oynadılar , tutturma huyu başladı iyice , olmuyorki, dede kal, ben babaanneme gitcem, beni bırakma , her gün her saatte ben brilikte olmak istemiyorum, hergün hergünde onlar bizde biz onlarda olmuyorki , her seferinde annemide al gel,hadi anne gelin, benimde kendime göre işim gücüm oluyo , bişey değil alınacakalr gelin bizi istemiyo diye, her seferind ekalın diyorum ama bu sefer eşim ne bu yaa hergün hergün diyo , ne yapacağımı şaşırdım. hafatsonuna doğru kuzenim geldi izne askerden , kız biraz toparlanırsa oraya gidicem hava değişimi olur 2 gün kalırım herhalde
denizcim gidiyor anneanneyle hee, sizde karıkoca biraz vakit geçirirsiniz yelzicim
kadşim ortaklık bozuluyor hee, hakkınızda hayırlısı hayatım, inşallah sizi çok etkilemez

Aynen öyle kadis herkes evini istiyor, bende onu istiyorum.

Nimicim seninde gecelerin zor geçiyor bu aralar , allah bolbol sabır versin cnm. Evet gidicek meleğim, hava değişikliği iyi gelir kuzuma.

Selam kızlar...
Bu sabah erken kalkınca koyuldum işlere çok şükür bir oturma odası kaldı. Küçük hanım yatana kadar burda ikamet ettiği için hiç girmedim rahatı kaçmasın diye ama şimdide hiç içimden gelmiyor:(

Nimetcim Allah kolaylık versin. Bu zillinin gece düzeni bir otursaydı hayırlısıyla...
Ay o takılma huyu bizimkinde de çok var. Sinir oluyorum sinirrrrrr
Birde oto b.. kapıyı çalıyorlar ya iflit oluyorum. Biliyorlar onun huyunu yarım saat çığlık çığlığa ağlayarak başımın etini yiyor.
Hasanım geldi herhalde... Çok ama çok selam söyle "Sevil kek yapacakdı ama kız durmamış" de o anlar....

Yelizcim kuzuya hava değişimi veriyorsun demek. Bir hava değişimide bana lazım laf aramızda:)

Betüşüm, Kadişim Allah yardımcınız olsun. Büyüdüler artık yanında yatması çok zorluyor insanı. ınşallah tez zamanda kendi yataklarına dönüş yaparlar.....

tünaydın kızlar.hava mükemmel saatelerdir parktaydık kuzuyla.keyifler yerindedir umarım.berfe bugün sabah 6 da kalktı mahvoldum uykusuzluktan..

slm hanımlar
bugün havayı güzel buldum başladım temizliğe
cam perde halı koltuk derken bu saat oldu.berrayla yürüyüşe çıkmayı düşünürken hava kapandı ve yağmaya başladı.

Selam Canancım...
Aksine ıstanbul'da da kasvetli ve yağmurlu bir hava var. Sabah kalktığımda süper bir güneş vardı dedim kuzuyu alır çıkarım ama herde:((( 12 olmadan kapkara oldu.

ya hava kapadı tam dedim
markete gideyim , hazır mantılardan alayım ana yağmur yağıyr, mecburen bakındım bakındım ne yapsam diye kıymalı pide yapmaya karar verdim, hamurunu mayaldım , içide hazır bi açıp fırına atması var

söylerim sevilcim hasana ,daha görüşemedik msn den konuştuk bi, inşallah gidicem 15 gün kalcak
sonra erzincan 62 gn sonrada yuvasında sağ salim inaşllah

selamlar kızlar...
oo bu ne yaa.. herkes nerde yahu....
giremiyorum ama çok bişide kaçırmamışım ....
neyse zaten bundan sonra daha sık katılırım aranıza inş..

Görümcem barıştı kızlar eşiyle evine geri döndü.. çok kararlıydı ama enişte bey ikna etmeyi başardı.. hayırlısını diliyorum hakkında..herşey yavaş yavaş yoluna giriyor gibi.

Sağolun kızlarrr amin tabikide ama parasal mevzularıda geçtim huzur yok çalışamıyor insan gerçi huzuru bağlayanda pazar ama ehh işteee

nimocum pidemi dedin amanın çok ackmışım zaten gözümümn önünden geçti vallahi şöle bir ımmmh afiyetle yiyin bakalım elinden yemekte nasip olur inş.

sevilcim semihacım temizklikler yapılmış güle güle kirlensin hava kapalı incede giyindik inş. üşümeyiz

zeynepcim senin adına sevindim tabi görümcen içinde rabbim kimsenin yuvasını yıkmasın inş. mutluluıkları hiç bozulmaz mutlu olurlar

sen nasılsın albina nasıl

zeynepcim senin adına sevindim tabi görümcen içinde rabbim kimsenin yuvasını yıkmasın inş. mutluluıkları hiç bozulmaz mutlu olurlar

sen nasılsın albina nasıl

amin cnm öyle tabi..

biz iyiyiz çok şükür ..
Albinada iyi çok şükür..
hızla büyüyor.. bıcır bıcır çenesi hiç durmuyor artık..
sizler nasılsınız yezda sultan nasıl?
gerilere bakamadım herşey yolundadır inş.

amin cnm öyle tabi..

biz iyiyiz çok şükür ..
Albinada iyi çok şükür..
hızla büyüyor.. bıcır bıcır çenesi hiç durmuyor artık..
sizler nasılsınız yezda sultan nasıl?
gerilere bakamadım herşey yolundadır inş.

İyiyiz canım bir sorun yok çok şükür

kızlar şimdi zehrayla konuştum

aynen iletiyorum soraan sormayan merak eden etmeyen herkese selam yolluyormuş özlemiş hepinizi bilgisayar çökmüş en kısa sürede yaptıcakmış
en kısa zamanda toplanalım bir organizasyon yapalım diyor havalar ısınınca hakikatende yapalım topiktede pek sıcak muhabbet yok eskisi gibi toplanırsak şöle bir silkeniliriz sanki ozaman daha bi iyi olur

kadişim pideye koyulmuştum o yüzden geç oldu bitanem
kıymalı pide şekerim
4 bardak un 1 çay kaşığı tuz, 1 paket toz maya, 1 tatlı kaşığı şker bide ılık suyla yoğurdum , daha doğrusu benim robot yoğurdu

kıymalı harcınada, soğan biber kıyma, baharatlar, dometes varsa domates işte onuda robotta çektim
açtım kıymalı harcı koydum biraz pişcek üzeirnede kaşar ilave edicem bu kadar

o arada bide muzlu rulonun muhallebisini yaptım , onu biliyorsunuzdur herhalde
ben yarım ölçüden yaptım bide yağsız sütten hafif takılalım biraz :)
normalde
1 litre süt
10 yk şeker
3 kahve fincanı un
1 vanilya
250 g margarin, ben 1kaşık kullandım unu kavurmka için
4 adet muz
bid ekakolu bisküvi

unu yağla kaur sütü, şekeri vanilyayı ilave et muhallebiyi pişir
bi tepsiye su dök ıslnasın yani fazla suyu akıt muhallebiyi koy 2 saat dinlensin buzdolabında
sonra
bisküvileri parça pinçik et muhallebiyi şeritler halinde kes bisküvileride bi tepsiye dök yay , mulalebiyi üstüne koy arasına muz koy sarr
bu kaderrr

ya hava kapadı tam dedim
markete gideyim , hazır mantılardan alayım ana yağmur yağıyr, mecburen bakındım bakındım ne yapsam diye kıymalı pide yapmaya karar verdim, hamurunu mayaldım , içide hazır bi açıp fırına atması var

söylerim sevilcim hasana ,daha görüşemedik msn den konuştuk bi, inşallah gidicem 15 gün kalcak
sonra erzincan 62 gn sonrada yuvasında sağ salim inaşllah

off çok severim afiyet olsun cnmm..
ellerine sağlıkk

tünaydın güzel anneler.kayınvalidemgil geldi bana.anlıycanız akşama kadar iş güç.bi taraftan da ders.haftasonuda kursum var.

ben burdayım ama gideceğim..
kızlar geçtim sınavu direksiyon dersine gidiyorum..
hoca ilk kullanım için çok çok iyi olduğumu söyledi...

Back