• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

GÜNAYDIN KIZLAR
gece hiç uyumadık, melek öksürükle uyandı sabahı sabah ettik, bal limon, sevilimin çayını falan verdim, şurup içiridm ama melek feci öksürüyor
geniz akıntısı çok bu çocuğun yaa
geniz eti problem olcak başımıza galiba

nimetcim geçmiş olsun canım.
geniz akıntısından ben çok korkuyorum
berra yı hep bronşite çeviriyor
acil şifalar canım.

günaydınlar hayırlı cumalar
nimetim çok geçmiş olsun kuzuna umarım atlatırsınız biranönce.
sevilcim güle güle kullan dolabınızı
semiha sanada iyi gezmeler canım
yelizcim sizler nasılsınız

Günaydın hayırlı cumalar hepinize haftanın son iş günündeyiz yarın evdeyim çalışmıycam

nimocum geçmiş olsun canım acil şifalar

semihacım iyi gezmeler iyi oturmalar

betülcüm yelizcim sizler nasılsınız

elif nerelerde yaaa sesi çıkmıyor kaç gündür.

burdayım...buralardayım..

nimican geçmiş olsun balım...
hemen evde başlamışsın tedavine..
ilerlemeden geçer inşallah...

iyiyiz çok şükür...
yarın cam balkonum geliyor..
pazar günü artık rahatça oturabilirm demektir..
pazartesi size resimleri çeker gösteririm..
çok ahım şahım bi evim yok ama çok şükür seviyorum evimi...

kuzum iyi akşam günlerdir ilk defa biraz erken yattı da ben de dua falan okudum..
rabbim kabul etsin eksiksiz hepinize dua ettim...

Hayırlı cumalar kızlar....
Dün akşam ırem azdıda azdı. Eline ne geçirdiyse döküp durdu. Ben temizlerken yenisini döktü. Döktüğünün üstüne yatmış birde inat eder gibi başardım işte diyor. En son dökecek birşey bulamıyınca işemiş ordanda üstünü çıkartmış elinede kilodunu almış oynuyordu. Resmen delirdim beynim döndü. Soktum banyoya 11 di yatağa girdik uyuduğunda saat 1 di. Neden böyle oldu anlamıyorum. Tamam çok uslu bir çocuk değil ama bukadarı biraz fazla geliyor. Bir ara kalbimin sıkıştığı falan hissettim. Umarım geçici bir süreçtir. Böyle devam ederse akıl sağlığımı kaybetmekden korkuyorum.

tünaydın herkese hayırlı cumalr.ya bu cadılar anlaşamalımı benimkide dün gece kudurdu.bi bardak la salata tabağımı kırdı.bakk anne ben kırdım işte diyor.şimdi banyo krizi tuttu yıkıycam kuzuyu.

elifcim bu arada burdayken bi şey soracam.sizin direksiyon sınavı ne zaman.bide kurs ta direksiyon eğitimii aldınmı nasıl zormu.bizim kurs yazılı sınavdan sonra hemen verecekmiş direksiyonu.

sınavı 13 şuabtta olduk canım
1 martta açıklanacakmış.
açıklanır açıklanmaz arayacaklar gideceğim direksiyon dersine..
bizim kurs direksiyon dersinde çok iddialı bakalım garanti veriyor direksiyon sonavından geçmeeye.bu arada direksiyon sınavı 20 martta

sevilcim canım benim...
allh sabırlar versin...
bilirim biliriz ne zor zaman..allahım ya hayırlısı ile kazasız belasız atlatmak nasip etsin inşallah bu dönemi de...
onu yuyutunca iş yapma..bi kahve al da kafanı dinle azcık

hadi bakalım kolay gelsin sizlere sınava gireceklere.genelde direksiyon sınavında çok kasmıyorlar
birkaç derste halledersiniz bence.

saol betülcüm geçeriz inşallah...
ne var ne yok cnm nasıl oldu walide...

bu arada zehra nerelerde yine ...
modemi kaldırdı hiç gelemiyor artık galiba

iyi canım çok şükür hergeçen gün biraz daha toparlıyor maşallah diyeyim
annem ve babamla birlikteyiz iyiyiz çok şükür canım benim

sevilcim canım benim...
allh sabırlar versin...
bilirim biliriz ne zor zaman..allahım ya hayırlısı ile kazasız belasız atlatmak nasip etsin inşallah bu dönemi de...
onu yuyutunca iş yapma..bi kahve al da kafanı dinle azcık

Amin canım Amin...
Dün akşam gerçekden çıkıp gidesim geldi. Biraz nefes almaya çok ihtiyacım vardı. Apartmanda onla akran 2 çocuk var. Onların asla sesleri çıkmaz. Bizimki avaz avaz. Hele biri kapıyı çaldım mı tamamen çıldırıyor. Gelenle gitmek istiyor. Hiç kimse kapımı çalsın istemiyorum:(

Back