• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

Herkse selammmm

elifcim hayırlısıyla geçersib inş. sınavı

sevilim sakin ol diyemiycem bu cadılar ne böle yaaa benimkide yapma diyorum o inadına yapıyor cadıı dün akşam kafayı vurdu kapı pervazına davul gibi şişti kafa buz falan koydukta morarmadan sıyırdık biryerde durmuyorlarki cimcimeler ama çekicez yapıcak bişeyde yok rabbim şu dönemi atlatmamıza yardım etsin hepimiz aynı deretten yakınıyoruz malesef

betüşüm nabersin canım zeynep nasıll

zehra ne zamandır gelmiyor dün ardaım teyzesine vermiş hattı evdende aramay fırsat olmadı hiç

kızlarr vallahi hepinizi çok özledim yaaaa havalar ısınsada bir buluşma daha yapsak

bu arada bende dün akşam yasin-i şerif okudum hepinizede ayrı ayrı dua ettim

sınavı 13 şuabtta olduk canım
1 martta açıklanacakmış.
açıklanır açıklanmaz arayacaklar gideceğim direksiyon dersine..
bizim kurs direksiyon dersinde çok iddialı bakalım garanti veriyor direksiyon sonavından geçmeeye.bu arada direksiyon sınavı 20 martta

elificim daha önce anlatmıştım burda ,eşim bi kaç kez götürdü beni araba kullanmaya o yüzden heveslendim diye.eşim yazılı sınavdan sonra havalar düzelir de zaten malum taa 17 nisanda sınav ondan sonra 4 5 kez daha kullandırcak araba.kurs sahibi eşimin akrabası ben cananı 2 3 kez çağırırım ona bizzat ben gösteririm panik yapmasın felan demiş.bekliyorum bakalım.

günaydın herkese....
bu ne 2 gündür yoktum bi allahın kulu uğramamış..
herkes iyidir umarım..
benim cumartesi balkonum yapıldı..çok şükür bitti evimin işi...
kuzumlada doya doya vakiit geçirdik..
dün akşamda gezdirdik onu..oyuncaklara bindirdik..güzel ve yoırucuydu benim için..
bundan sonra hafta sonları misafirim eksik olmaz..

günaydınlar diliyorum bizde hafta sonu kuzumla bol bol oynadık
dışarı çıkarmadım yine kış gelmiş gibiydi burası
sizlerde iyisiniz umarım kuzucuklarında keyfi yerindedir...

günaydınlar
hayırlı olsun güle güle kullan elifim
canancım , elificm alın bakalım ehliyetlerinzii ne güzel

cuma günü melek hastaydı ama idare edecek düzeydi o yüzden akşamüstü kayınvalidme bırakıp arkadaşlarla buluştuk , eski şarkıların çaldığı bir mekana gititk eğlendik, bayağ geç olmuştu meleği almadık.. sabah eşi gitti aldı anam çocuk bi geldi, sesler gitmiş, kafasını kaldıramıyor , baba baba diye sürekli ağlıyor uyukluyor , grip iyice vurmuştu meleği , ilaçlar çaylar ,dün biraz kendine geldi. ağızna bi lokma koymadı 2 gündür , dün akşam sıcak bi banyo yaptırdım biraz açıldı , bu sabah daha iyi kalktı çok şükür, sapsarıydı , hç rengi yktu

Tünaydın kızlar....
Herkese mutlu, sağlıklı, bol güneşli bir hafta diliyorum.
Cumartesi klasik pazar gezintimizi ve annane ziyeretimizi yaptık. Pazar günüde bütün gün oynayıp keyif yaptık. Bizim son 4-5 günümüz çok ıslak geçiyor. Neden böyle oldu anlamadım:(
Anne işedim diye hop yanımda bitiveriyor. Üşütmüş olsa cumartesi annemde hiç böyle birşey yapmadı ordan geldik 1 saat içinde 2 kere yaptı. Aşağı babannesine iniyor ordada gayet kuru...
Umarım geçici bir süreçtir.

Elifcim güle güle iyi günlerde kullan canım....

Nimetim çok geçmiş olsun. ınşallah daha fazla ilerlemeden atlatır Meleğim....

Günaydın güzel bir gün mutlu bir hafta diliyorum hepimiz için.

elifcim güle güle oturun tekrardan canım.

Nimicim nilimize çok geçmiş olsun canım acil şifalar.

Bizler iyiyiz çok şükür, Annem geldi cuma akşamı cumartesi günü yengemin 7siydi oraya gitti, dönüşte pazar turu yaptık akşama k.walidem k.pederim annem babam kardeşim eşi ve barış vardı yemekte , oturduk geç saatlere kadar - herkes gitti annem kaldı bende , pazar günüde kuzumla babası önce bi tiyatro turu yaptılar ardından kız kıza 3 nesil neomarin turu çıkıp alışveriş yaptık. Denom akşam üstü uzun uyuduğu için gece 1 de yattı :) sabah sekizde ayaktaydı. Annecim bende halen yarın gidicem :(.

Bende böyle herkes iyidir umarım, öpüyorum herkesleri.

günaydın hatunlar
c.tesi bende berrayı kayınvalideme bırakıp arkadaşlarla gezintiye çıktık.ev için eksiklerim vardı.ne zmandır istiyordum ve c.tesi alabildim.arkadaşlarla gittiğimiz bir mekanda çocuklara harika bir oyun alanı yapmışlar yanımda berra olmadığı için çok üzüldüm.bende pazar günü aldım kuzumu oyun alanına gittik.çok beğendi çok hoşuna gitti.yanlız size birşey danışmak istiyorum.berra normalde çok arkadaş canlısı bir çocuk hiç bir çocuğa zarar vermez normalde son noktada vurur yada bağırır yanlzı böyle park gibi ortamlarda kendinden büyük çocuklar koşturdukça berra çok rahatsız oluyor kendisine zarar gelecek sanıp anne gidelim diyor.ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım sizce?

Merhabalar herkese iyi haftalar diliyorum

elifcim cam balkonun hayırlı olsun tekrardan güle güle oturun

nimocum meleğe geçmiş olsun canım acil şifalar kuzum benim hastayken iştahsızlıkları anneyi ayrı bitiriyor zaten lokma koymuyorlar ağızlarına yezdada aynı

yelizcim kuzun tiyatro seyrindeydi demek ne güzel şimdiden böle etkinliklere gitmesi ne güzel annecin ve kızkardeşinde sendeymiş ohh sizde gezmişsiniz ne güzel

semihacım güle güle kullan canım berranın böle tepki vermesi hakkında hiçbir fikrim yok araştırmak lazım aslında inş. geçicidir.

sevilim demek kuzucuk sulama yapıyor heee inş. geçicidir üstüne gitme bu konuda tecrübeli değilim ama inş. çabucak geçer

bende cumartesi evdeydim bu hafta cuma akşamından temizliğimi yaptım cumartesi annem dilek ben ve küçük cadım dileğin annesine ev görmeye gittik akşamına döndük pazarda evde geçti akrabalarımızda birinin ikiz bebekleri olmuştu erken doğum dolasıyla küvezte kalmıştılar evlerine getirmişler gidip onları gördüm akşamınıda filiz ablma gittim onunda doğumu yaklaştı onu bekliyoruz sırada bakalım benimde hafta sonum böle geçti.

Semihacım ben bilmiyorum inan , şimdilik anlat sürekli olmadı bi uzmana danış.

Saol kadiscim, sizinde haftasonu güzel geçmesine sevindim.

Tünaydın kızlar....
Herkese mutlu, sağlıklı, bol güneşli bir hafta diliyorum.
Cumartesi klasik pazar gezintimizi ve annane ziyeretimizi yaptık. Pazar günüde bütün gün oynayıp keyif yaptık. Bizim son 4-5 günümüz çok ıslak geçiyor. Neden böyle oldu anlamadım:(
Anne işedim diye hop yanımda bitiveriyor. Üşütmüş olsa cumartesi annemde hiç böyle birşey yapmadı ordan geldik 1 saat içinde 2 kere yaptı. Aşağı babannesine iniyor ordada gayet kuru...
Umarım geçici bir süreçtir.

Elifcim güle güle iyi günlerde kullan canım....

Nimetim çok geçmiş olsun. İnşallah daha fazla ilerlemeden atlatır Meleğim....

sevilcim bencede inattan yapıyor, melek de de arasıra oluyor bi bakıyosun günde 4-5 defa bi gzel oturmuş bide üstüne gülerek heheheh anne çiş yaptım bak diyor
geçicidir , üstüne gitme
Günaydın güzel bir gün mutlu bir hafta diliyorum hepimiz için.

elifcim güle güle oturun tekrardan canım.

Nimicim nilimize çok geçmiş olsun canım acil şifalar.

Bizler iyiyiz çok şükür, Annem geldi cuma akşamı cumartesi günü yengemin 7siydi oraya gitti, dönüşte pazar turu yaptık akşama k.walidem k.pederim annem babam kardeşim eşi ve barış vardı yemekte , oturduk geç saatlere kadar - herkes gitti annem kaldı bende , pazar günüde kuzumla babası önce bi tiyatro turu yaptılar ardından kız kıza 3 nesil neomarin turu çıkıp alışveriş yaptık. Denom akşam üstü uzun uyuduğu için gece 1 de yattı :) sabah sekizde ayaktaydı. Annecim bende halen yarın gidicem :(.

Bende böyle herkes iyidir umarım, öpüyorum herkesleri.

ne güzel canım, anne gelmiş, tiyatroya gidiyor mu deniz, duruyormu canım orda, bizim burda hemen merkezde çocuk tiyatosu var, şimdilik durmaz diye hiç götürmedim

günaydın hatunlar
c.tesi bende berrayı kayınvalideme bırakıp arkadaşlarla gezintiye çıktık.ev için eksiklerim vardı.ne zmandır istiyordum ve c.tesi alabildim.arkadaşlarla gittiğimiz bir mekanda çocuklara harika bir oyun alanı yapmışlar yanımda berra olmadığı için çok üzüldüm.bende pazar günü aldım kuzumu oyun alanına gittik.çok beğendi çok hoşuna gitti.yanlız size birşey danışmak istiyorum.berra normalde çok arkadaş canlısı bir çocuk hiç bir çocuğa zarar vermez normalde son noktada vurur yada bağırır yanlzı böyle park gibi ortamlarda kendinden büyük çocuklar koşturdukça berra çok rahatsız oluyor kendisine zarar gelecek sanıp anne gidelim diyor.ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım sizce?

semihacım bence normal, melek de oyun alalarında çok güzel oynuyor hatta bazen kendinden büyüklere kafa tutar tabi asla zarar ermesine izin vermem , ama mesela geçenlerde götürüdük , iki tane azman erkek çocuk belliki yaşarı büyük 8 falan ama nasıl birbirlerine vuruyorlar koşuyorlar o srada koşarken tabi meleği dşürdüler, melekde sinirlendi anne bunlar beni düşürüyor kız onlara dedi, resmen çekindi, onların oynadıkları kısıma yaklaşmadı bile , nerdne tehlike geleceğini anlıyor muhtemelen,
yalnız anne ve babalara çok kızdım, bi kere çocouğun yaşı o alan için büyük belli , hiç değilse arada bi çocuğunuza bakın ve uyarın ama yok, hele bi tanesine resmen şaştım, o çocukların sorumlulukları anne ababların üstünde , bi baktım melek kadar bi kzı çocuğu melekten kısa boylu zar zor tırmanıyor anne bıraktı oturdu, çıkardı ojesini parmakalrına sürüyor, sonra bi baktım anne yok ortalıklarda çocuk bas bass bağırıyor anne anne aanne diye , kadın gitti gelmedi. pes dedim ne olursa olsun , ben bırakamam, çıkar gider çocuk kimsenin haberi olmaz, tamam yumuşak malzemeden yapılı alan ama düşer şaşr olmadık bi yere çarpar , hiç mi olmayacak şey, hadi başında onları oynatan sorumlulukalrını alan insanlar olsa ayrı, mesela ikea da var, teslim ediyorsun oynatıyorlar resim yaptıryorlar bi sorun oluncada anons ediyorlar , ama öyle bi yer değilki resmen delirdim yaa

Merhabalar herkese iyi haftalar diliyorum

elifcim cam balkonun hayırlı olsun tekrardan güle güle oturun

nimocum meleğe geçmiş olsun canım acil şifalar kuzum benim hastayken iştahsızlıkları anneyi ayrı bitiriyor zaten lokma koymuyorlar ağızlarına yezdada aynı

yelizcim kuzun tiyatro seyrindeydi demek ne güzel şimdiden böle etkinliklere gitmesi ne güzel annecin ve kızkardeşinde sendeymiş ohh sizde gezmişsiniz ne güzel

semihacım güle güle kullan canım berranın böle tepki vermesi hakkında hiçbir fikrim yok araştırmak lazım aslında inş. geçicidir.

sevilim demek kuzucuk sulama yapıyor heee inş. geçicidir üstüne gitme bu konuda tecrübeli değilim ama inş. çabucak geçer

bende cumartesi evdeydim bu hafta cuma akşamından temizliğimi yaptım cumartesi annem dilek ben ve küçük cadım dileğin annesine ev görmeye gittik akşamına döndük pazarda evde geçti akrabalarımızda birinin ikiz bebekleri olmuştu erken doğum dolasıyla küvezte kalmıştılar evlerine getirmişler gidip onları gördüm akşamınıda filiz ablma gittim onunda doğumu yaklaştı onu bekliyoruz sırada bakalım benimde hafta sonum böle geçti.

oy geizlmiş tozulmuş kadişcim sefan olsun cnaım

tünaydın kızlar.gezilmiş tozulmuş ohh ne güzel..hafta sonunu biz evde geçirdik.sadece market için dışarı çıktık.eşim biraz rahatsızdı.öğlene kadar uyuyunca dışarı çıkmaya kıyamadım.hava burda çok güzel berfeyi parka götürdüm keyfi yerine geldi..

sevilcim ara ara berfede aynısını yapıyor.dikkat ettim havanın soğuk olduğu,yada gece üstünün çok açık kaldığı zamanlar gündüz 1 kez felan altına kaçırıyor.sakın tepki verme.sadece aaa kızım bak güzel elbiselerin pis olmuş bidaha çişin gelince söyle elbiselerin pis olmasın tamammı felan de.emin ol geçici bi süreç.mesela berfe 2 3 gün üstüste çiş yapıyor.sonra haftalarca kaçırmıyor altına ne gece ne günüdz.

Saolun canlarım...
Gitmiyorum üstüne gülüyorum yine mi bebek olmak istiyorsun kızım diyorum.En çok da sevdiği birşeye işediğimde bozuluyor. Şimdi onu giymek istediğinde sen ona işedin yıkadık kuruyor diyorum. Belki bu onu engeller biraz.
Benim inadıma yapıyor. Çünkü; gözlemlemlediğim kadarı ile ben herhangi birşey için hayır yada olmaz dediğimde daha sık yapıyor.

günaydınlar
işyerimde bazı değişikliklikler oldu dün bakamadım hiç.
babam gitti annem kaldı aklım da babamda kaldı yalnız diye
zeynebin huysuzluğu tavan yaptı dün gece uyutamadım yine 1 e geliyordu saat ben başladım hüngür hüngür ağlamaya birde soruyor anne niye ağlıyorsun diye:) istediği olmadı mı yaptırana kadar ağlıyor bağırıyor dün akşam baby tv için için inat ettim açmadım sonra kafasını yere vurmaya başladı çok korktum alışkanlık haline getirirse çok kötü.o kadar uğraştım ki gece sabretmek için inanılmaz bir çaba gösterdim ama kendimde çok hırpalanıyorum bu süreçte hayırlısıyla bir atlatsaydık şu süreci

Günaydın güzeller muhteşem bir gün olur umarım... :)

Annecim bugün gidicekti zar-zor 1 güne daha ikna ettim , yarın dnz ide alıp gidicek... kuzumunda havası değişsin biraz sıkıldı sürekli babanede.

Zor bi gece geçirmişsin betülcüm, sabretmek lazım bol bol başka çaresi yok gibi.

Günaydınlar güzel bir gün olsun herkese

ben ve kuzum iyiyiz çok şükür yanlız akşamları yatarken hep bizim yatağa geliyor kendi yatağına götüremiyorum bir türlü ne yapıcam bakalım

betülcüm sabrımızın taşdığı zamanlar oluyor evet ama çaresiz çekicez annen bakıyor dimi zeynebe nasıl anlaşabiliyorlarmı bari

yelizicim annecinde zor kaldı demek ee herkes evini istiyor denoyada değişiklik olur gitsin kalsın sende alırsın hafta sonu sıkılıyorlar sürekli aynı ortamdan

hiçmi hiç çalışasım yok bizimde ortaklıklık bitiyor bu ayın sonunu bulucak galiba hayırlısı olsun hakkımızda

kadisim bizde de aynı sorun var bizimde hep aramızda uyuyor.nasıl kendi yatağına alıştırıcam bilmiyorum.
evvet canım annemle birlikte iyi anlaşıyorlar alıştı artık anneme.
hayırlısı olsun hakkınızda

Back