• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

elifim tebrik ederim canım.kaç almışsın.direksiyon nasıl neler anlatıyorlar bana biraz bahsetsene..tekrar tebrikler.darısı bana..

Günaydınnnnnnnnnn

güzel bir gün diliyorum herkesler

Nasıl keyifler yerindemi herkesin :) dün o kadar yazdım eski formata dönünce hepsi silinmiş bende küstüm yazmadım bi daha :)))

tünaydınlar
berra nın küpesinin arkası düşmüştü.bu sabah gittim yeni bir küpe alıp geldim.
takarkende çok zorladı beni...

Selam fıstıklar....
Dün babamız izinliydi klasik gezintilerimizi yaptık. ılk önce biraz park arkasınan Avm, sonrasında yemek ve gogol (gondol) keyfimizi yaptık döndük.

Elifcim tebrikler inşallah aynı başarıyı direksiyon sınavında da gösterirsin...

Semihacım sarı papatya güle güle kullansın küpelerini... Benimde en korktuğum küpenin arkasının düşmesi çünkü şu an kulağında ki küpeler benim ilk küpelerim. Biraz hevesimiz geçene kadar bunları takacağız.

Canancım bu arada sanada kocaman bir alkış.... Kilolar ikişer, üçer gidiyor. Ama ben çok kötü oldum elimde kocaman bir kek tam ısırırken gözümün önüne dank diye takvimin geldi. Galiba bu bana bir uyarı tez zamanda önlemini al denilir gibi:)))

teşekkür ederiz kızlar

sevilcim berra nın düşen küpeleride benim küpelerimdi.annesinden mirasdı kızıma.bayağı aradım kuyumcularda arkasına uygununu bulabilirmiyim diye ama olmadı.bulamayıncada saklamanın anlamı kalmadı zaten.takasa verdim bende.ne yapalım şimdiki küpeleri hatıra kalır:(:(:(

canancım maşallah sana güzelim.ne güzel kilo vermişsin.sevil deyince farkettim.beni sorarsan 1.5 kilo verebildim henüz.pek azimli değilim bu sıralar.sadece yediklerime zorda olsa dikkat etmeye çalışıyorum...

saolun kızlar.evet baya verdim vermeyede devam edicem.yaza bol bol düğünümüz var eskisi gibi 38 beden olmak istiyorum.

Günaydın şekerlerim güzel bir gün hayırlı cumalar diliyorum.

Keyifler nasıl bakalım? Ben ve kızım iyiyiz keyfi yerinde minik kuşumun :).

Canancım valla tebrik ediyorum seni hayatım,bravo.
Bende elma diyetini yapıyorum bugün 5.günüm regl dönemim çok yakıın olmasına rağmen tartı eksik gösterdi :nazar: :) bu arada birde evde yürüyüş programı LESLıE 'yi indirdim niminin tavsiyesiyle bu akşam itibariyle onada başlıyorum :)

tünaydın kızlarr.....
hayırlı cumalar.....
tebrik eden herkese teşekkürlerimi sunuyorum...
direksiyon dersim bitti...
hoca hiç müdahale etmeden kullanıyorum arabayı..
sınava kadar unutmazsam tabi...
kuzum iyi çok şükür..
yarın onu işe getireceğim..kaynanam düğüne gidiyor 2 gün yok...
akşama da misafirim var...
böyleyiz işte...

yelzicim pek zor ya...
aç aç gezmek...
allahım kimseyi terbiye etmesin açlıkla...
pazartesiye çok az kaldı...
inşallah emeklerine değer canım

herkese merhabalar hayırlı cumalar diliyorum

bizde bugün dileğin doktor kontrolüne beraber gittik cinsiyet öğrenmeye aynı zamanda

doktorumuz % 80 kız dedi bakalım haftaya cuma tekrar gidicek ozaman daha net sölerim dedi hayırlısı olsunkız ihtimali olunca dilekle benim ağzımız kulaklarımızda çıktık hastaneden hayırlısı bakalım sağlıklı olsun hayırlı evlat olsunda bizim için farketmez tabikide gönlümüzde kızdan yanaydı yalan yok :)

kız olursa ismini ecrin naz istiyoruz erkek olursada arda yağız ve berkay arasında kalmış durumdaydık
rabbim hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

herkese hayırlı cumalar...elifcim ne mutlu sana darısı bana artık.yelizicim sanada kolaylıklar dilerim.kadisim demek bebek kız ecrin naz güzel isim..

semihacım berramın küpeleri hayırlı olsun güle güle kullansın

yelizicm sende diyettesin demek hadi bakalım

elifcim sende sınavını hayırlısıyla verirsin inşallah

Sorma elifim sorma neler çekiyorum biliyorsun sen ama bugün 4 dünden sonra öğlen yemeğe çıktım :) ödül :)

Kadiscim çok sevinmişsiniz sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah canım, ismide güzelmiş :)

Bende sana Canancım -bende sana :)

Back