• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

slmlar kızlar.
diyet yapanlara kolaylıklar diliyorum bende katılacağım yakında aranıza az kaldı:(
kadisim Sağlıklı doğumlar nasip etsin Allah,sevinmişiniz ne güzel.

Hayırlı cumalar canlarım...
Bizde bu sabah erken kalktık. Güne erken başlayınc işlerde erken bitti. ıremi yedirdim yatırdım. Banyoya girdim, saçalarımı kuruttum tam kahvemi aldım keyif yapacaktımki zilli uyandı. Herzaman 2 saat uyuyan çocuk 45 dk. anca uyudu. Garezi var bu kızın bana kesin:)))

Kadişcim hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inşallah....

betüşüm sevilim saoğlun kızlarrr

sevilim sıhhatler olsun zaten ne zaman anne dinlense uyanırlar çişleri gelir acıkırlar bişeyler oluyor bu cadılara

kızlarrr böle gider kilo almaya devam edersem bende bu migren ilaçları yüzünden herhalde diyete bende katılırm gibi geliyor 51 kilo oldum bende zayıftım bilirsiniz ama kim görse ne güzel olmuşsuın kilo almışsın yakışmış diyorlar azda olsa fark ediliyor yani

Okadara çıkarmıyım bilmiyorum ama yelizcim çıkarsamda dediğin gibi sizin seyre katılmış olurum :))))

ama yemeği çok yiyorum aç durunca elim ayağım titriyoe nedense ekmeğide çok yiyorum benn göbeğimi görseniz dilek diyor abla hamile sensin galiba ben değil:)

kızlarr hayırlı cumalarrrr
nasılsınızzz dun oglusumla geldık evımızeee :))
napıyosunuz bakalımm ınsallah herkez ıyıdır oglumun dogum gunune 17 gun kaldı telası basladı 3 yasında olucak zamn ne cabuk gecıyooo bu arada regl olmadım ınsallah hamıle degılımdır ıkı gun daha gecsın kan testı yaptırıcamm o yuzden sıkıntılıyım bıraz

nolyuiii laa burda

anam canan naptın kız 11 kilo vermişin nasıl verdin söle heleee

bende bugün annemlerin atrtıda 1 kilo eksik gördüm inanmadım valla
leslie süper dğeilmi yelizcimm

elifümmm hadi şekerümm başarıyla alcan inaşllah ehliyetinii
kadşim yeğenin bi prenses oluyomuşş maaaşllaah kzuyu
yok anam alsan alsan ne olcan allahaşkınaaa çıtırım benim

sevilimm napıyon bacımm
hasan ilettim dediğiniii

esmacım hayırdır inşallah hayırdır inşallaaahhh deyim ozaman

yaw beüşümmm maaşlaaahhh boy var anacım sende sülün gibisin maaşlaahhhhh

esmacım hayırdır bacım.haber ver bizede mutlaka.nimom yok canım 11 kilo deil 7 kilo felan verdim.daha çok vermem lazım.ekstra olarak sadece yürüyüş yapıyorum.az ama sık yiyorum bide bbol su içiyorum.abur cubur az yiyorum kola kahve pek içmiyorum.yavaş yavaş gidiyor kilolar.

kocaman selamlar..
bugün herkes keyif yapıyor anlaşılan uğrayan olmamış..
biz bugün evdeyiz kuzumla.. hava yağmurlu.. kuzumda ishal oldu teyzeleri.. dün gece 4 kez tuvalete kalktık..keyfi yerinde çok şükür. patates haşlama nın dışında ne iyi gelir kızlar.. (pirinç lapasını yemedi..)

esmacım hayırdır bacım.haber ver bizede mutlaka.nimom yok canım 11 kilo deil 7 kilo felan verdim.daha çok vermem lazım.ekstra olarak sadece yürüyüş yapıyorum.az ama sık yiyorum bide bbol su içiyorum.abur cubur az yiyorum kola kahve pek içmiyorum.yavaş yavaş gidiyor kilolar.

maşşallah cnm hızlı veriyorsun kiloları...
bende sabahları kahvaltıdan yarıom saat kadar önce bir su bardağı ılık su içiyorum.. fırsat buldukça plates yapıyorum. ve ekmeği kıstım.. 10 günde 2 kilo vermişim..
ama ılık suyun faydasını görüyorum bel bölgemde baya yağlanma vardı.. eridiğini görebiliyorum..yaza kadar fit olacağız inş.:))

kızlarr hayırlı cumalarrrr
nasılsınızzz dun oglusumla geldık evımızeee :))
napıyosunuz bakalımm ınsallah herkez ıyıdır oglumun dogum gunune 17 gun kaldı telası basladı 3 yasında olucak zamn ne cabuk gecıyooo bu arada regl olmadım ınsallah hamıle degılımdır ıkı gun daha gecsın kan testı yaptırıcamm o yuzden sıkıntılıyım bıraz

hayırlısı olsun cnm .. Allah gönlüne göre versin.. haberdar et bizii..

herkese merhabalar hayırlı cumalar diliyorum

bizde bugün dileğin doktor kontrolüne beraber gittik cinsiyet öğrenmeye aynı zamanda

doktorumuz % 80 kız dedi bakalım haftaya cuma tekrar gidicek ozaman daha net sölerim dedi hayırlısı olsunkız ihtimali olunca dilekle benim ağzımız kulaklarımızda çıktık hastaneden hayırlısı bakalım sağlıklı olsun hayırlı evlat olsunda bizim için farketmez tabikide gönlümüzde kızdan yanaydı yalan yok :)

kız olursa ismini ecrin naz istiyoruz erkek olursada arda yağız ve berkay arasında kalmış durumdaydık
rabbim hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

Allah analı babalı büyütsün cnm..
Sağlılla kucağınıza alırsınız inş..
ecrin ismi benimde çok hoşuma gidiyor.. anlamıda çok güzel..

tünaydınlar
berra nın küpesinin arkası düşmüştü.bu sabah gittim yeni bir küpe alıp geldim.
takarkende çok zorladı beni...

kuzun güle güle kullansın cnm..
biz daha deldirmedik..
Ama Albina ben ne zaman değişik küpe taksam anlıyor yavrum.. anne sen küpeni değiştirmişin diyor.. sana da takalım mı diyince hevesle takalım diyor.. yakın zamanda bizde deldiririz inş..

tünaydın kızlarr.....
hayırlı cumalar.....
tebrik eden herkese teşekkürlerimi sunuyorum...
direksiyon dersim bitti...
hoca hiç müdahale etmeden kullanıyorum arabayı..
sınava kadar unutmazsam tabi...
kuzum iyi çok şükür..
yarın onu işe getireceğim..kaynanam düğüne gidiyor 2 gün yok...
akşama da misafirim var...
böyleyiz işte...

yelzicim pek zor ya...
aç aç gezmek...
allahım kimseyi terbiye etmesin açlıkla...
pazartesiye çok az kaldı...
inşallah emeklerine değer canım

tebrik ederim cnm.. başarıların daim olsun..
misafirlerinde geliyormuş. kolay gelsin cnm..

slm kızlar nasılsınız
geçmişi okuyamadım
pc halen bozuk bi türlü fırsat bulup yaptıramadık
arada gidip geliyor

hepinizi çok özledim
çocuklar nasıl çocuklar diyorum artık koca dana oldu hepsi sıpaların:))

zeynep te acayip bi inat başladı
o mülayim kızım gitti cadı bi kız geldi sanki
umarım geçici bi süreçtir

iyi akşamlar kızlar.tüm gün kurstaydım.dışarıda işlerimde vardı.berfe tüm gün evde babası ile birlikteydi.sabah biraz ağladı arkamdan ama sonra susmuş.bana telde anne gel seni özledim diyor cadı.

Back