Bebeklerimiz ve Biz

Herkese merhaba

pazartesi akşamı midemde başlayan bir ağrı dolayısıyla salı günü işten gerisin geri geldim daha doğrusu hasteneye gittim kaynarcada nenehatuna dahiliyeye göründüm çünkü çok kötü bir ağrıydı salı sabahından beri ishal halide varrr doktor gaita testi yaptırdı şükür temiz çıktı belki yediğin birşey olabilir dedi ama umduğumuz gibi çıkmadı şükür bağırsaklarımı çok üşütmüşüm aşırı soğuk almışım yani

tahlil sonucunu gördükten sonra ilaçlarımı yazdı 4 tane ilaç yazdı doktor 3 tanesi aç karnına 1 tanesini tok karnına alıyorum ishal durdu ama mide ağrısı devam ediyor hala 1 hafta sonra kontrol var bir düre taze sebze meyveden uzak dur dedi gastrit olduğundanda zorlanma olmuş midede bugünde evdeydim gitmedim yarın işe gidicem yezdanın diş huysuzluğu yine tavan yaptı hiçbirşey yemiyor çok asi durumda bugün sabahtan yediği 1 yumurtayla duruyor süt bile içmedi kuzum çpok üzülüyorum birşey yememesine ama elimdende bişey gelmiyor vitaminde kullanıyoruz ama .???

semihacım berranın cicileri çok güzel maşllah kuzuma 1 kere stickerlrıda çok hoş bende yapıştırdım ama benim cadı söktü çıkardı malesef :)
kardeşinde hayırlısıyla yapar gelir inşaallah hayırlı teskereler şimdiden

elifcim evini taşıdımı acaba ?

betülcüm kaynaoşun nasıl oldu canım ?

yelizcim deno gece sulaması yapmış yine hbak sen kendi affetirme yolunda siz kızmayın diyede söyleceğinide biliyor cimcimem maşallah çok akıllılar yaaa:)

zehram nimocum sizler nasılsınız kızlarr

kadişim geçmiş olsun cnmm demek 4 ilaç verdi, kullan da iyi gelir inşallah düzelirsin biran önce
nerde üşüttün ki sen ölee allah allah

yezda da yemek yemiyo demek
bizim çocuklarda sabah kahvaltısını sevmiyolar ama öğlenden sonra yatana kadar ne varsa yiyolar tabi dişlerinin kestiği şeyleri
sulu yemek çorba çok nadir
meyve türü ve atıştırmalık börek kek vs.
sevdikleri çorba falan olursa yiyolar işte:))

Ne kadarda kasin bu aralar burası,

Bende okuyıp çıkıyorum, canım hiç birşey istemiyor.

bende de oluyo yeliz yaa
okuyup çıkıyorum bazen
yazmak gelmiyo içimden
topiğimizde çok durgunluk var kopukluk oldu baya bi sanırım aynı saatlerde de giremiyoruz çoğumz ancak yazılanları okuyup çıkıyoruzz

elifin taşınması bittimi acep: ekin naz uğramıyo bu aralar

betüşün kayınvalidesi hala hastanededir
sevilde yok
zeybennep sorunlarından dolayı uğramıyo sanırım
-tatlicadiarzu-:delphin:kafamçokkarıştısempatiksalakcinni

kadis canım geçmiş olsun.
nerde üşüttün ki o kadar be güzelim.
ilaçlar fayda ederde düzelirsin inş.
demek yezdada bişey yemiyor.
berra da çorba ve süt katı birşey yemiyor
kahvaltı olayımız zaten yok.
bir ara sadece sahanda yumurta yerdi meyve suyu ile şimdi sıkıldı.sadece nutella ve biraz ekmek.sonrası çorba süt.
allah yardımcımız olsun.kafayı yicek duruma geliyorum bazen

zehracım gerçekten kopukluk oldu.
bende bazen giriyorum yazmadan çıkıyorum.
topikte muhabbet dönmüyor.

ekinnazımı merak ettim bugün aradım ama yoktu evde.
geziyordu belkide güzel havayı görünce...

bende merak ettim ekin cadısını özledim de çokçaaşakkıdı

valla ne güzeldi eski günlerimiz sayfalar dolusu yazardık bi günde bazen okumaya yetişemezdik:gitme:

iyi akşamlar kızlar.bilgisyarım bozuktu yeni geldi.ben yokken herşey yolundadır umarım.bu arada benimde yiğenim asker 10 gün sonra yolcu konyaya gidiyor.allahım tüm askerlerimizi kötülükten korusun.

o zaman forumdaki arkadaşların sayısıda çoktu.
harbiden oku oku yetişemezdim...
ne güzeldi yaaa...

hoşgeldin canan.
faceden anladım arızalı olduğunu:):):)
iyi sayılırız işte biz.

sen nasılsın berfe sultan nasıl?

hoşgeldin canan.
faceden anladım arızalı olduğunu:):):)
iyi sayılırız işte biz.

sen nasılsın berfe sultan nasıl?

saol canım iyiyim sayılır.az yiyip bol sporla devam ediyorum hayatıma.))9.gruptayım bende.sen neler yapıyorsun.fıstığın resmini gördüm çok tatlı çıkmış.berfede son gaz şımarıyor.malum kış evdeyiz sıkıldım uff diyip duruyor..

iyi bende rejime devam ama havalardan mıdır nedir pek istekli hırslı değilim.yada vereceğim kilo az diye midir nedir bir türlü kafamı nefsimi toplayamıyorum.ama yinede boşlamış değilim.az ve öz olmaya devam...2 kilo vermişim bile bende...
berfe gibi berra da üffleyip duruyor koca günnn

ıyı geceler kızlar
ya kızlar valla kızlarınız yemek yemıyor dıyorsunuz ama masallah kıloları çok guzel dert etmeyım mesela efede yemek problemı yok herseyı yer hayır demez hele bu aralar çol ıyı yıyor hatta bız yeter dıyoruz ama çok kılo almıyor zayıf duruyor hep acaba benmı yanlış beslıyorum sorun bızdemı kı bugun için bir örnek hep böyle zaten

Sabah kahvaltıda 2 bıldırcın yumurtası 1 çay bardagı ballı ıhlamur 1 kibrit kutusu peynır 1 dılım kasar 1 dılım ekmek bal tereyagı 2 zeytın bunları hergun bıkmadan yer

1 saat sonra yogurt yıcem der ekmeklı yogurt yer 1 kase

Hemen arkasından 1 portakal 1 mandalın gumletır

Aradan 1 saat gecmeden çorba der çorbasını dolu 1 kase ekmek dolu yer

2 saat gecmeden kesme makarna yaptım sarımsaklı yogurtlu yedı çok yer en sevdıgı sey

Muzlu pudıng yedı

Arkasından kadayıf tatlısını gördu yarım yedı

5 te uyudu 7 de kalktı yıne 1 kase ekmek dolu .orba ve 4 tane sarma yedı

Meyvesını yedı

Sutunu ıçtı

Hop bıdaha çorba dedı yarım kase içtı

Pekmezını içtı hala uyucak bu çocugun yedıklerı nereye gıdıyor gercekten abartmıyorum sureklı böyle yer bazen saat bası yemek ıstemesınden boguluyorum abartıyor çünkü.yemegıde oyun halıne getırdıgı ıçın yıyor yeterkı babasına boş tabakları gelınce göstersın dıye cunkı sonunda cıkolata var

Saka gıbı şimdide pilav dıye tutturdu

ay sibel ben okurken doydum
maşallah efeye.
iştahı kapanmasın boşver hyesin.
hiç şikayet etme vallahi.
ay yiyen çocuk olsa ben hiç üşenmem yani.
allah nazardan saklasın...

günaydın kızlar....
taşındım sonunda...
yarabbim çok yorgunum ya...
2 gündür izinliydim...
bitti sayılır...ince bi kaç iş kaldı.ondan başka işim yok.2 gün boyunca ruze burnumdan getirdi...
sürekli anne kucağına al diyor..
ama sürekli...
hala kulağımda çınlıyor.anne kucağına al,anne kucağına al...
balkonum yapılacak..
haftaya bekliyoruz cam balkon gelecek...
o zamana iyice yerleşirim.sizin için yerleşince ekleyeceğim resim...
henüz alışamadık eve..uyku tutmuyor...

günaydın kızlar
elifcim demek taşınabildin demek sonunda güle güle otur cnm
demek işlerden çok ruze yordu seni, çocuklar da böle işte, işerin en yoğun olduğu zaman burnundan getirmeyi görev biliyolar

günaydın kızlar
elifcim demek taşınabildin demek sonunda güle güle otur cnm
demek işlerden çok ruze yordu seni, çocuklar da böle işte, işerin en yoğun olduğu zaman burnundan getirmeyi görev biliyolar

günaydın canım hoşgeldin....
çok şükür çokkk.
taşındım artık......
nerdeyse hiç iş yaptırmadı bana..
saçma sapan şeylere ağladı...
ama yavrumla kaç gündür ilgilenemedim...
oynayamadım...
cumadan beri düşün...
neyseki akşam oynadık bayağı...
kuzucum benim artık oynayayım onunla

sen nasılın cnm..
kursun başlamadı mı senin

Back