Bebeklerimiz ve Biz

slm kızlar kimse uğramamış bu sabah ilk günaydın benden olsunnn ozaman

betüşş kayınvaliden nasıl oldu cnmm umarım burayı okursun merak ettim valideniii

sevilcim demek kardeşin aradı tam sen inmeyince aşağıya biliyo yiğenine düşkünlüğünü de aramış gönlünü almış, inşallah gelininiz de anlamıştır hatasınıı

semihacım güle güle giysin kabanını ayakkabısını boncuk gözlü berra sultann
bu gece rahat bi uyku uyumuşsundur ne güzel:))

elif bugün mü taşınacaktı kızlarr
kolay gelsin elife de güle güle otursunn

tünaydın kızlar
kimsecikler uğramamış bugün.
zehram gelmiş sadece.
kursun başladımı canım?

tunaydınlar sabah okadar msj yazdım error verdı sınır oldum

Elıfcım sımdı yogundur ama tatlı yogunluk keske bende tasınsam ama cok zor belkı 1 sene daha uzatırız ben o kanaatteyım

Sevılcım sennın adına sevındım cnm ama sarılık olayı ve kan olayı kötu olmuş çok uzuldum

Kadıscım ve nımıcım oyuncaklarınız hayırlı ugurlu olsun

yelızcım bu son testınızmış ıyı sonuçlar alırsınız umarım.

Semıhacım ve dıger kızlar sız nasılsınız

Aaa az daha zehramı unutuyordum 2 gundur sana baktım yoktun kursun basladı gelmıyorsun sandım sen nasılsın cnm emırın hastalıgı nasıl oldu gectımı

yelizcim fotoğraf makinamız arızalı.geçen gün berra yere düşürdü.objektifi kapanmıyor.açık kaldı:bbo:
ama cepten çektim.eklerim şimdi.çok net değil yalnız...

kızlar sabah 6 da esıme kahvaltı hazırlamak ıçın bı kalktım kar yagıyor çok sevındım bıdaha uyumadım saatlerce yagışını ızledım ve o sırada balıgımın dogumuna sahıt oldum ama haın ana bı yandan dogurdu bı yandan yedı 3 yavrucuk kurtarabıldım 40 tane dogurmuştur molly balıgım gecende dıger molim dogurmuştu çok zevklı daha 3 molly 1 lepistesım hamıle 20 ye yakın balıgımız oldu 3 tanede japonumuz 1 melek balıgımız var fakat 3 japonu vercem baska alıcam cok buyuduler

Sibel sende ufak çapta bi oksayus olmuş :) aman ne güzel bence bi yavruluk alın canım doğumdan hemen sonra yavruları ayırın, yoksa yem sanıp hüp yutuyorlar :)

grnt045m.jpg

grnt047i.jpg

yelızcım yavrulugumuzda var cnm ama ne hıkmetse yavrular asagı duşmuyor yukarda kalıyor anlamadım ya.onları ızlemek huzur verıyor bana faceye koymuştum resımlerını bakabılırsınız cnm

hazır oturmuşken yükliyeyim dedim elimdeki resimlerden.
bir kaç tane daha var size göstermek istediğim ama site açılmıyor.
daha sonra yine yüklerim...

Semihacım montu, ayakkabıları stickerları harika, ders çalışıyor halini çok hoş, saçları çok hoş , pasta müthiş :) yalnız cidden tombiş görünüyor 14 diyince bende şaşırdım.., resimler yanıltıyor, Maşallah kuzucuğumuza :nazar:

Back