Bebeklerimiz ve Biz

Sorma zehracım yaaa yatak yorgan üst baş banyo doldu :) , en son sekizde sütünü veriyorum canım, ondan önce yemekle beraber meyve suyu içiyor yada ayran vs.. Sağlık malık olsun diyoruz ne yapalım :):):)

Ahhh kadiscim atlamadan, çok çok geçmiş olsun tatlım umarım şimdi daha iyisindir.

Sibel pizzayı senmi yaptın? cevap evet se bravo valla tebrikler ellerine sağlık şekerim.

yelizcim beğendin demek bu halimi:))
valla sana samimi söylüyorum beni yüz yüze görsen eminim sende çok yakışmış diyeceksin resimlerde olduğum gibi çıkmıyorum cnm yaa
bi görüşemedik gitti kızlar yaaa
havalar falan da soğuk gitti

KK Pro ÜyeDreamLover+, KADİS+, kartalsevil, WildRosee kızlar burdalar ne var ne yok bakalım....

slm kızlar tekrardan, kurstan erken geldim
burası hiç olmadığı kadar kalabalık aşağıda willdrose sevil, little, kadiş birde aşina olmadığımız bi üyemiz var:))

nasılsınız bakalım ne var ne yok

Ne olsun be canlarım sabah 10 da maratona başlıyorum gece 1-2 de anca bitiyor. Kalk kahvaltı (tam bir işgence) ne vardiysem yemedi tost, börek, kek, kahvaltılık vs. ona kalsa bir rafadan yumurta yiyip geçecek kenera öyleside benim içime sinmiyor yemek konusunda biraz takıntılıyda:umursamaz:
Hala çoğu kez bulamaç şeklinde maymunluk yaparak yediriyorum.

Arkasından akşam için yemek çamaşırım zaten iç bitmiyor yıka as topla eee tbi ütüsüde cabası...
Hanım uykuya yatınca ev işin bşlıyorum sil süpür....
Birde benim kızım acayip ötesi dağınık... Toplu ev kızımı rahatsız ediyor. Koltuğun tepesine çıkıp oyuncaklarınıda yanınına alıyor başlıyor atmaya nereye denk gelirse....
Hadi kızım toplayalım diyorum asla ne bana toplatıyor ne kendi topluyor. Ne yaptıysm vaz geçiremiyorum bu huyundan....

İşte böyle birbirinin aynı sıkıcı ve yorucu günler... Galiba kışın verdiği bir rehavetde var. Hiç birşeyden mutlu olamıyorum:(

günaydın canım hoşgeldin....
çok şükür çokkk.
taşındım artık......
nerdeyse hiç iş yaptırmadı bana..
saçma sapan şeylere ağladı...
ama yavrumla kaç gündür ilgilenemedim...
oynayamadım...
cumadan beri düşün...
neyseki akşam oynadık bayağı...
kuzucum benim artık oynayayım onunla

sen nasılın cnm..
kursun başlamadı mı senin

başladım cnmm, neyse atlattın taşınma işini oynarsınız artık akşamları karşılıklı cilveleşirsiniz fıstıkla

Sorma zehracım yaaa yatak yorgan üst baş banyo doldu :) , en son sekizde sütünü veriyorum canım, ondan önce yemekle beraber meyve suyu içiyor yada ayran vs.. Sağlık malık olsun diyoruz ne yapalım :):):)

valla yelizcim senin sabrına hayranım
ben zeynebe kızıyorum altına kaçırınca ama kaynanam da bana kızıyoookafamçokkarıştı
ne bağırıyosun parmak kadar çocuğa klını alıcan korkuyo diyee
tabi kendi temizlemiyo iş bende bitiyo o sadece talim veriyo:)

ama bu ralara daha sabırlıyım çünkü zeynep azcık bile kaçırsa annecim yütfen abana kızma kaçıymadım ki diyoo:sinifsinif:

Ben/ Sabır Öylemiyim :)

Şaka bi yana

Sabırlı olmayıpta ne yapalım Zehra, hatalarını biliyorlar -böyle olsunda istemiyorlar- birde lütfen diyip söz verince bırak kızmayı kaşlar bile çatılamıyor :))

off kızlar dün servisten geldi laptop az önce sigortalar attı şarjı yandı ya.nolcak bilmiyorum.buralarda olamam yine ben gelene kadar kendinize bakın..

slm kızlar.
umarım herkes iyidir.kadisim rahatsızmış çok geçmiş olsun.
bizde çıkardık bugün kayınvalidemi hastaneden.geldim de evde yemek yaptım şimdi onları götürcem çıkmadan bir bakayım dedim sizlere

slm kızlar.
umarım herkes iyidir.kadisim rahatsızmış çok geçmiş olsun.
bizde çıkardık bugün kayınvalidemi hastaneden.geldim de evde yemek yaptım şimdi onları götürcem çıkmadan bir bakayım dedim sizlere

hoşgeldin cnmm
sağlık durumu iyidir inşallah kayınvalidenin
gelişmeleri ilet bize,çok çok geçmiş olsun tekrardan
sizede kolay gelsin

günaydınlarrrrrrrr

yelizcim betüşüm sağolun kızlarrr

zehram süpersin eminim yüzyüzede göresem aynı şeyleri sölerim olağanüstü güzel olmuşsun çok yakışmış sana kapanmak rabbim gönlüne göre versin canım

betülcüm tekrardan geçmiş olsun canım gelen giden telaşlı olursun diye araamıyorum canımcım ama aklımdasın hep unutmadım seni

günaydın kızlar..............
iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...
bi yandan iş yapıyorum bi yandan yarın ki sınava çalışıyorum.

kadisim daha iyisindir umarım...
ilaçlar etkisini 2 gün içinde gösteriyormuş..öyle biliyorum ben...

betülcüm gözünüz aydın canım...
tekrardan çok geçmiş olsun....

semiha dün yazmayı unutmuşum kardeşin askere gidiyormuş..
allah kavuştursun sağ salim dönmek nasip etsin inşallah...
kardeş çok başka bilirim...
ben de yolladım kardeşimi askere..çok zor günlerdi...

günaydın kızlar
faceden ve burdan yaptığınız güzel yorum ve iltifatlarınız için hepini çok öpüyorum canlarımmmm
kadişim yelizm elifim nimetim semiham ve siboşş çok teşekkürler kızlar çok mutlu oldum tebessüm ettirdi yorumlarınız benii

bugün kurs öğretmenimiz izinli hastaydı zaten rapor almış kurs tatil yani anlaıyacağınız, emirde erkek gitti 12 de gelicek öğretmenler toplantısı varmış
bizde hemen gezme yeri ayarladık
15 tatilde bana gelen gruptan bi arkadaşta toplanıcaz 5 bayan 9 çocuk:))
hepimiz bi çeşit yapıp götürücez ev sahibine yük olmamak için

elifcim yorgunluğunu atarsın kısa süerede inş. yoruldun ama değdi en azından evi iyi
kaynoşilara yakınmı canımcım
ilaçlar gösterdi zaten etkisini işte ama stres sinir beni mahvediyor .

zehram gezmelere gidecekmiş iyi eğlenceler ohhh götürün afiyet olsun

gunaydın kızlar 2 gundur kasık agrım var hastalanma gunum gelcek gelemedı bıde uşutunce agrım fazlalaştı aynı dogum sancısı gıbı cekıyorum valla arkadasa gıtcektım gıdemedım uzanıyorum gelsede adetım agrım bıtse.esımde nöbetcı acaba gıdıp bır ıgnemı vurdursam dık duramıyorum ıyı gelır hemde esımı görmuş olurum

Selam fıstklar....
Herkese hayırlı cumalar...

Betülcüm kayınvalidenin daha iyi olmanıza çok sevindim. Tez zamanda eski sağlıklı günlerine de geri döner inşallah....

Elifcim Allah zihin açıklığı ve kolaylık versin. Eminimki çok iyi geçecek sınvların senin elinden ne kurtulabilirki:)

Zehram iyi gezmeler... Bayılıyorum senin şu enerjine....

Sibel geçmiş olsun...

Kadişim sıkma bukadar kendini lütfen... Hayatda ki en önemli şey sağlık o olmayınca herşey boş... Rabbim kolaylıklar versin tez zamanda ferah kapıları açar inşallah...

Back