Bebeklerimiz ve Biz

kadiscim çok geçmiş olsun canım..
aman ilaçlarını ihmal etme..
bu bağırsaklar insanı mahvediyor..biliyorum...

semihacım beraanın kabanı çok tatlı..güle güle giyinsin inşallah
bende ruzeye böyle kibar bişey almadığıma çok pişmanım...
çok kaba oluyor montu üstüne hareket edemiyor...

sibel efenin yemesine de maşallah...

elıfcım oh neguzel tasınmışsın evın sımdı mıs gıbıdır fotoda beklıyoruz

Kadıscım çok gecmış olsun cnm

Sagolun kızlar zehracım benım oglan 1 yasına kadar hep corba sebze püresı yedı bıktı 2 yasına kadar corba sokmadı agzına fakat 3 aydır corba hastası oldu yıne

günaydınlarrrrr

elifcim güle güle otur canım yorgun olmazmısın tabikide taşınmak çok zor yavaş yuvaş alışırsını
zehram sanada günaydın geçmiş olsun dileğin için teşekkürler canım

günaydın kızlar
elif gelmiş hoşgeldin canımtaşınmışsın güle güle otur.
kalan ufak tefek işleride halledersin sen arada.
evet evinin resimlerini bekliyoruz merakla.

berra adınada teşekkür ederiz teyzesi...

kızlar bu ara pizzaya takmış durumdayız denemenızı tavsıye ederım gercekten hazır gıbı oluyor.dondurulmuşları oldum bıttım alıp yemem resmını ekleyebılırsem eklıcem

Elıfcım semıhacım ve sıbelcım teŞekkÜrler kızlar
ıÇıyorum ılaÇlarımı gastrıtı bızrazda strese baĞlıyorum

Selam fıstıklar...
Elifcim gözün aydın yerleşmişsin. Ayrıntılarıda yavaş yavaş halledersin gönlüne göre...
Birtek Ruzem bunattı seni sanırım bu çocuklar hep böyle bir işin olunca kucakdan inmek istemezler eee tabi sende 2-3 gün ilgiyi azaltınca hepden düştü sana...
Yeni evinizde yeni düzeninizi kurarsınız hayırlısı ile...

Kadişim çok geçmiş olsun canım arkadaşım... Üşütmenin üstüne birde sitres ve sıkıntı tetikledi sanırım. Allah yardımcın olsun ilaçların tez zamanda iyi gelirde düzelirsin inşallah...

Bizimde dün babamız izinliydi avm gezmeye çıktık. Ama ne çıkma dışardayken babamız yanımızda olunca hepden çıldırıyor benim zilli kızım. Mağazaları birbirine kattı askılardaki elbiseleri döküp ordanda babasına kaçıyor. Birara resmen çıldırttılar yanlarından ayrılıp ufak bir sigara arası verdim kendime:(
15-20 dakika onlarsız olmak iyi geldi yemeğimizi yiyip eve döndük. Okadar bunalmışım ve yorulmuşum ki gelir gelmez vurdum kafayı yattım. 6 dan 8 e kadar uyumuşum çok iyi geldi. ışte bizden böyle....

elifim taşınmış güle gül otur canım benim

sibelcim maaaşşlaahhh efeye bırak zayıf kalsın, sonuçta sağlığı iştahı yerinde yaa, kilolu çocuk sağlıklı çocuk mu sanki

semihacım, canancım, ay kilo verme işine bend egiriştim ama, nedensee hiiç aklımın ucundan geçmeyen normalde hiiç yemeyeceğim şeyleri bile arıyorum, kısıtladım yaaa gözüme gözüme geliyor
fenakilo aldım fenaaaaa
ilk ay bişey almamıştım ama son 15-20 günde 3 kilo birden alıvermişim peeehhhhh
hani bu 3 kilo otrumamış kilolar hemen giderde acilennnnn vermem lazım
kıstım kendimi
hastada olcam zaten heryerim yusyuvarlak vallaaa
yakında beni yokuş aşağı salacaklar yuvarlanarak gidicem

melek hanıııımmm da uyku fobisi başladı resmen dün akşam odasıan doğru gidiyormum basıyor çığlığı anne ben uyumucam diyeee anammm dedim nasıl uyutcam ben bunuuuu
banyo yaptrıdım saç kurutma makinasının güürltüsünden uykuya daldı, bütün gün hiç uyumaıştı resmen direniyor sürekli esner vazyette ve ağlama halind euyumucam diye
neyse sızdı kaldı dün akşam
bakalım her akşam banyo faslına geri dönücem galiba, şu inadı bi geçsin
ne cadı ya ne cadıııııııııııııııı

dün koltuğunu kırdı, cdliğimiz var onu kırdı
çenesi zaten iki gün önc eyarılmıştı
herşey kırılıyor dökülüyorr
evde bir sürü tamirat şi var desem yalan olmaz yanii
cadının sayesindeeeeeeeeeeeee

kadişimde hastalanmış çok geçmş olsun bacımm, naaptın bacım öle nasıl üşüttün o kadarrrrrrrr

sevilim nimocum saoğlun kızlarr git gel yollarda aldık bacım nerde olcak :)

ahh bu cadılar bazen öle bunaltıyortlarki bizi ne yapacağımızı şaşırdıyoruz salı gecezi benimde uykuda yaa nne off yaa diye ağlamaya başladı kızım ne oldu sumu, sütmü ,neren ağrıyor derken dayanmadım birtane bacağına vurdum yapmak istemiyorum ağrımın canımın derdinden yapıyorum kıyamaıyorum sonrada üzülüyorum vurdum diye ama sabrımı zorluyor işte şu dişleri iyice zıvanadan çıkarttı bişey yemiyor uyku derdimiz yok ama yemek problem bizdede

ay bide neden soruları başladı iyice bizde

herşeye neden verdiğin cevaba neden herşeye nedeeennn diye soruyooo
gülmekten kırılıyorum bazen, her sorduğuna mantıklı bir cevap vermeye çalışıyorum
dün kuaföre gideyim dedim kaşaldırmaya
bekliyoruz
kamyon korna çaldı
-anne nedne korna çaldı
-insanları arabaları uyarmak için
- nedne uyarmak için
-kaza yapmasın diye
-neden kaza yapar
- kaza yaprsa insanların canı acır- arabalar bozulur
- neden arabalar bozulur
- arabalar çarpınca kırılır dökülür çalışamaz bozulur gigtmez
- anne nedne gitmez
- bozulur gitmez
- annne dene bozulur
- bazen kaza yapınca bazen de konrolden geçmediğinde iyi bakılmadığında
- neden kaza yapılır anne
- dikkatsiz kulanılırsa
- ama anne neden korna çaldı kamyonnn
- hay annenniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
- anne bana su ver
- annecim yanımızda su yok eve gidince içersin
-ama ben şimdi istiyom su sitiyom su istiyom
biri bizi duyar su veriri
- anne teyzenin tırnakalrınımı kesiyo( manikür yapılıyor)
- evet annecim uzamış düzeltiyo kesiyo
- nedne kesiyo
- uzadmış annecim güzel olsun diye
- anne nedne güzel olcakmış bu arada yerlerde sürünmeye başlar
- kalk kızım yerden
- banane kalkmam yerde oturmak istiyorum
- kızım kalk üstün pis olucak
- banane koltukta oturmak istemiyorum yerde oturmak istyorum
-kalk kızım ama şimdi ablalar kızacak
- banane kızsınlar- anne bu koltuğun nedne yanı yok burda var orda yok senin koltuğunun yanı varmı
- yok annecim benimd eyok
- banane ben kollarımı koymak istiyorum o koltuğun var orda oturcam
ben dellenip çıktım kuaförden bişey yaptırmadannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Vallahi okurken ben yoruldum nimo bizimki okadar sormuyor bazen takılıyor işteee

iyi sabır etmişsin :) hay allah cadı yaaaa

bende bu akşam kuaföre gideyim diyorum ne zamandır gitmiyorum kıl yumağına döndüm alıyorum ama bozarım diye pek bakamıyorum parasızlıktanda gidemedim malesef hazır bir kısım maaş yatırmışlar gideyim bari hafta sonu kaynoşlara gidicez galiba temiz olsun

slm kızlar tekrardan, kurstan erken geldim
burası hiç olmadığı kadar kalabalık aşağıda willdrose sevil, little, kadiş birde aşina olmadığımız bi üyemiz var:))

nasılsınız bakalım ne var ne yok

Selam kızlaaaaaaaaaar

Herkeste keyifler yerindedir inşallah, benim kuzu geceleri suykoyvermeye devam durumda :)

Allahım allahım bu nedenler ne böyle? denizdede varda bu kadarı değil :)

Ya kızlar bende kilo aldım acil tarafından başlamam lazım bişeylere, semiha canan neler yapıyorsunuz siz bakalım söylesin banada....

Back