Bebeklerimiz ve Biz

grnt035s.jpg

grnt030.jpg

grnt032ow.jpg

grnt039a.jpg

ve dayımızın aldığı oyuncağımız...

slm kızlar
resimler çok hoş gerçekten semihacım maşşallah kuzuya.cicilerini güle güle kullansın
zehram sağol canım benim.daha iyi çok şükür perşembe veya cuma bir aksilik olmazsa çıkarıcaz inşallah.gidip geliyoruz işte.

uyyy semihcım berramız süper çıkmış yaa
yerim ben o yanakları
iyi günlerde giysin canım çok yakışmış
boyu kaç canım berranın?
pastada süper görünüyor umarım tadını beğenmişinizdir

sibelcimm maaşllaah okyonus hakkteenn :)))

yelzim sen nasılsın bacım

betüşüm de iyi gaiba, kayınvalide de iyi sanırım

zehroşum sen ansılsın canıım bennimmmm

sağol betülcüm.kayınvaliden bir aksilik olmazda evine çıkar inşallah

eylül sağol canım amin

nimetcim sağol şekerim.boyu 92 idi aralık sonunda...

Maşallah berraya

Bizde her ay bu eve taşındığımızdan beri kendi kapısının arkasına boyunu ölçüp tarih yazıyoruz. :)

Kızlar bu arada ilginizi çekermi bilmem Denize kayuyu indirirken Gökhan Şen diye bi adama rastladım çocuklar için hem eğitici hem eğlenceli şarkılar yapmış kendi siteside var , ilgilenirseniz bi bakın derim.

az önce kardeşimle konuştum.kendisi hazır askerdi sadece gideceği yerin neresi olduğunu bilmiyorduk.izmir jandarma komtanlığı komando çıkmış.
hayırlısını diliyorum allahımdan.kendisi zaten özel olarak jandarma komando olmak istemişti.biraz tuhaf oldum şimdi haberi alınca:çok üzgünüm:

tünaydın kızlar
kimsecikler uğramamış bugün.
zehram gelmiş sadece.
kursun başladımı canım?

evet cnm kurs başladı dün itibari ilee birde pc arızalıydı pek giremedim, girdiğimde de kimsecikler yoktu:((

Aaa az daha zehramı unutuyordum 2 gundur sana baktım yoktun kursun basladı gelmıyorsun sandım sen nasılsın cnm emırın hastalıgı nasıl oldu gectımı

emirin sadece azıcık burnu akıyo zeynebe geçirmedi çok şükür maşallah o kadar çok meyve tüketiyolar ki sanırım faydasını gördüler::::delphin:2 kg muz , 4 kg elma, 4 kg portakal 1 hafta ucu ucuna dayanıyo bazen eşime aldırıyorum akşam gelirken
kızlar sabah 6 da esıme kahvaltı hazırlamak ıçın bı kalktım kar yagıyor çok sevındım bıdaha uyumadım saatlerce yagışını ızledım ve o sırada balıgımın dogumuna sahıt oldum ama haın ana bı yandan dogurdu bı yandan yedı 3 yavrucuk kurtarabıldım 40 tane dogurmuştur molly balıgım gecende dıger molim dogurmuştu çok zevklı daha 3 molly 1 lepistesım hamıle 20 ye yakın balıgımız oldu 3 tanede japonumuz 1 melek balıgımız var fakat 3 japonu vercem baska alıcam cok buyuduler

cnm bizde de akvaryum var eşimde çok ilgili balıklara karşı ama ben pek haz almıyorum seyrederken eşşimi dinlendiriyomuş akvaryumm o da çok doğurttu, ama ağzından kusturarak yaptırdı doğurtma işlemini:)) cinse göre değişiyo tabi

rabbim nazarlardan esirgesinnnnn:nazar:
cicişleri de odasının sticker ı da oyuncakları da harika:)

slm kızlar
resimler çok hoş gerçekten semihacım maşşallah kuzuya.cicilerini güle güle kullansın
zehram sağol canım benim.daha iyi çok şükür perşembe veya cuma bir aksilik olmazsa çıkarıcaz inşallah.gidip geliyoruz işte.

hayırlısıyla bir an önce düzelir cnm inşallahh
dualarım sizinlee

zehroşum sen ansılsın canıım bennimmmm

iyiyim bitanem koşturuyorum ev,kurs bide bugün gene salı pazarına gittim
çocuklar ev işi gelen giden hepsine yetişmeye çalışıyorumsempatiksalakcinni

sen nasılsın gelinim nasıll

az önce kardeşimle konuştum.kendisi hazır askerdi sadece gideceği yerin neresi olduğunu bilmiyorduk.izmir jandarma komtanlığı komando çıkmış.
hayırlısını diliyorum allahımdan.kendisi zaten özel olarak jandarma komando olmak istemişti.biraz tuhaf oldum şimdi haberi alınca:çok üzgünüm:

cnm hayırlısıyla yapar gelir inşallah sağsalim
yeri gayet güzel izmirde olucak ne güzel
beni bile düşündürüyo şimdiden askerlik olayları vatan borcu namus borcu rabbim hayırlı tezkereler nasip etsin kardeşine
çıktığı ya da sözlüsü falan varsa vayy haline çok zor oluyo beklemek, kavuşmak bizzat nişanlı yolu gözlemiş biri olarak söylüyorum:gitme:

evet cnm kurs başladı dün itibari ilee birde pc arızalıydı pek giremedim, girdiğimde de kimsecikler yoktu:((
rabbim nazarlardan esirgesinnnnn:nazar:
cicişleri de odasının sticker ı da oyuncakları da harika:)

amin canım.sağol...

cnm hayırlısıyla yapar gelir inşallah sağsalim
yeri gayet güzel izmirde olucak ne güzel
beni bile düşündürüyo şimdiden askerlik olayları vatan borcu namus borcu rabbim hayırlı tezkereler nasip etsin kardeşine
çıktığı ya da sözlüsü falan varsa vayy haline çok zor oluyo beklemek, kavuşmak bizzat nişanlı yolu gözlemiş biri olarak söylüyorum:gitme:

izmirden direkt doğuya atıyorlar canım ya.zaten komando olacak kaçarı göçeri yok.ona canım sıkılıyor.sevgilisi vardı çok ciddi düşünüyorlardı.herkes biliyordu ilişkilerini ve askere gitmeden önce bir söz olacaktı aileler arasında ama ocak ayı başında ayrıldı.kardeşim çok üzüldü zaten askeri tecilliydi daha gitmeye niyeti yoktu okulu var diye ama ayrılık olunca tecili kaldırdı ve sadece komando olmak istiyorum diye kayıt yaptırdı.hayırlısı artık.rabbim korusun onu ve tüm askerlerimizi:Saruboceq:

amin cnm yaaa, hayırlısı olsun inşallah üzüldüm şimdi ayrılık için üzülüp komando olmak istemiş ahh bu gençlerrsengözlerimebaksanab

semıhacım evet dırek doguya gelıcek buyuk bır ıhtımal hakkarı olur dıye bılıyorum ama ınsallah sıırtte cıkar burası rahat ve tatılı var beklerız buraya bakarsın çıkarda sende gelırsın canım

Herkese günaydınnn güzel bir gün diliyorum,

Bizler iyiyiz çok şükür denomun 1 gecede 3 kere ıslatması dışında :) Bide yaptıkdan sonra " anne valla babam bana daha çikolata getirmesin altımı ıslattım" demesi yokmu bu sözden sonra kaşlarını bile çatamıyorsun :).

Semihacım Kardeşine şimdiden hayırlı teskereler nasip olsun, güle güle gidip gelsin inşallah.

Elifkom ne yaptı acaba bugün bi arıyayım.

günaydın kızlar

semihacım benim kuzide izmire jandarma komando olarak gitti, orda ciddi bir eğiitmden geçiyorlar arkasındanda afganistana gitti cuma günü gelecek 8 aydır ordaydı, sonrada erzincanda devam edicek mayısdada teskere inşallah
bütün dularımız askerlerle allahım onları korusun

bizim gecemiş resmen işkence şeklind egeçti
resmen gece terörü
annemlerde kalırken melek alıştı geç saatlerde uyumaya fena şımardı yüz buldu, ben her uyutmaya kalkışmamda anneanne beni kurtar diye kıyametler kopardı annemede söz dinletemedim dediklerini yatırdı cadı
eve geldik diye düzen kurayım dedim ama yok gece 1 oluyor gene uyku yok bu sefer baba beni kurtar babada 1-2 hadi kurtardı ama adam zaten işe gidiyor bu aralar helak oluyor zaten dün akşam 10 da yatırayım dedim aman ne kıyamet 2 saat oyunca hadi baba geldi adamcağız allem ediyor kallem ediyor yok uyumuyor inatt en sonunda çık deidm odadan eşime kapıyıda kilitledim yıktı yıktııııııııııııııııııııı resmen ayağa kaldırdı apartmanı ben odadayım sonra ağlaya ağlaya sızdı kaldı

2 saat geçmedi gene baba baba baba yıkıyor ortalığı rezil olduk apartmana e adam uyuyacak bütün gece ayaktaydık

biraz öncede çizgi film ziliyoruz beraber anne anne anne anne efendim annecim anne anne anne gene çığlık bi ağlama çocuğum ne istiyorsun anne anne anne vıyak vıyakkkkk

delirmessek iyidir

zehracım ne güzel maaşşalah meyve tüketmeleri
benim cadıya zar zorrr vallaa
cadı yaaa

dün gece zatn inatçı keçi stella diye bi hikaye uydurdum uyumam diye inat eden keçi stella
anlatım anlattımm yok stellalığı tuttuuuu iyiceee

semıhacım evet dırek doguya gelıcek buyuk bır ıhtımal hakkarı olur dıye bılıyorum ama ınsallah sıırtte cıkar burası rahat ve tatılı var beklerız buraya bakarsın çıkarda sende gelırsın canım

hayırlısı neresiyse oolsun canım.yok kız ben hiç gelemem çocukla oralara.keşke gelebilsem ama...sağol canım benim teklifin için...

Herkese günaydınnn güzel bir gün diliyorum,

Bizler iyiyiz çok şükür denomun 1 gecede 3 kere ıslatması dışında :) Bide yaptıkdan sonra " anne valla babam bana daha çikolata getirmesin altımı ıslattım" demesi yokmu bu sözden sonra kaşlarını bile çatamıyorsun :).

Semihacım Kardeşine şimdiden hayırlı teskereler nasip olsun, güle güle gidip gelsin inşallah.

Elifkom ne yaptı acaba bugün bi arıyayım.

evet elifi bende merak ediyorum.halledebildimi acaba?

kardeşim için sağol canım.amin
denomun tatlı dili yakıyor beni.ne güzel laflar biliyor maşallah.,

günaydın kızlar

semihacım benim kuzide izmire jandarma komando olarak gitti, orda ciddi bir eğiitmden geçiyorlar arkasındanda afganistana gitti cuma günü gelecek 8 aydır ordaydı, sonrada erzincanda devam edicek mayısdada teskere inşallah
bütün dularımız askerlerle allahım onları korusun

bizim gecemiş resmen işkence şeklind egeçti
resmen gece terörü
annemlerde kalırken melek alıştı geç saatlerde uyumaya fena şımardı yüz buldu, ben her uyutmaya kalkışmamda anneanne beni kurtar diye kıyametler kopardı annemede söz dinletemedim dediklerini yatırdı cadı
eve geldik diye düzen kurayım dedim ama yok gece 1 oluyor gene uyku yok bu sefer baba beni kurtar babada 1-2 hadi kurtardı ama adam zaten işe gidiyor bu aralar helak oluyor zaten dün akşam 10 da yatırayım dedim aman ne kıyamet 2 saat oyunca hadi baba geldi adamcağız allem ediyor kallem ediyor yok uyumuyor inatt en sonunda çık deidm odadan eşime kapıyıda kilitledim yıktı yıktııııııııııııııııııııı resmen ayağa kaldırdı apartmanı ben odadayım sonra ağlaya ağlaya sızdı kaldı

2 saat geçmedi gene baba baba baba yıkıyor ortalığı rezil olduk apartmana e adam uyuyacak bütün gece ayaktaydık

biraz öncede çizgi film ziliyoruz beraber anne anne anne anne efendim annecim anne anne anne gene çığlık bi ağlama çocuğum ne istiyorsun anne anne anne vıyak vıyakkkkk

delirmessek iyidir

nimetcim kuzenin afganistana gönüllü mü gitti.bi ara benim kardeşimde söylüyordu aynı şeyisenağlama
nilede bak sen.
uyku hep sorun be bacım.hep aynı.zar zor akşam 23,30 da uyudu kaldı.düzene sokayım diyorum ama olmuyor yani...

gunaydın kızlar askım sarma ıstedı onu sarıyorum sızede ugrayım dedım.
Cuma arkadasa davetlıyım ılk defa gıdıcem evıne ıyı bır kız elmalı tart yapıp götureyım dıyorum olurmu

semihacım benim kuzi direk komando olarak yazdırmıştı aynı kardeşin gibi, gönüllü olmuş olabilir hatırlamıyorum şimdi ama bi tabur öyle gitti, bırak gitsin afganistana gidecekse, orda çok rahat etti valla semirdi resmen :)))))) orda türk askerine bşey olmuyor ellleir yağda balda o vaziyet
ben krokuyrum şimdi erzincandan orda alıştı rahata şimdi gene dağlara çıkacak, orda 2-3 dil öğrettiler ona, okullara gdip afgan çocuklara yardım ediyorlardı, dua ette afganistana gitsin valla hiç değilse rahat eder aklınız kalmaz
para bile biriktirid benim kuzii
kendine lapto almış ordan

aa ben afganistandan çok korkuyordum.
ama anlattığına göre çok rahat geçirmiş. ne güzel
hayırlısı artık nimetcim...

Back