selamlar hatunlar
nasılsınız
elifim taşınıyormuş, son evin olur inşallah canım
betülümün kayınvalidesi daha iyiiymiş,,
yezdamın dişleri patlamış
denom ter testine gitcekmiş
sibelim çok eğlenmiş
bendenizde annemde kaldım geçen hafta , cuma akşamı döndük
cumartesi kayınvalidem ve görümcemleri ağırladımm, eşim bişey yaptırmadı, sadece kabaklı pasamı yaptırdı. onlar gelincede ben mantı istyom dedi, sağolsunlar görümcem ve kayınvalidem mantıyı aptılar afiyetle hüplettik, dünde kuzumla biraz alışveriş yaptık koltuk aldık hanfendiye bide org, bide uzaktan kumandalı bir araba, piyano kursuna mı ne göndersem diye düşünmeye başladım, öle tek parmakla basmıyor cadı iki eliyle armkalarıyla ne güzel sesler çıkardı , ama bugün org orgluktan çıktı artık ses gelmior, arabadan ortadan ikiye ayrıldı
dün gece hiç uyumadm, bi sıkıntı bi sıkıntı, sabah 5:30 sızmışım artık bütün gece dolaştım, artık yavaş yavaş biraz kuran okuyım işte tesbih çekeyim diye düşünüp durudm, bizim aile anne tarafım hergün belli sayıda tesbik çekerler uzun hikaye neyse ne kadar ne çekilmesini söyleyende bi amcamız var bu sabah annemle konuştum dün gece vefat ettiğini söyledi bana, annemler cenazeye gittiler bend eeşimi bekliyorum şimdi kızı eşime bırakıp gidicem, bizde çok emekleri vardır, geceki sıkıntımda bundanmış, allah rahmet eylesin mekanınıcennet eylesin