Bebeklerimiz ve Biz

Selam fıstıklar herkese hayırlı cumalar....
Sabah kalk ev topla derken alışverişe çıktım bu saat oldu.

Zeynepcim hakkında hayırlısı olsun canım rabbim inşallah gönlüne uygun mutlu olacağın bir çıkış kapası açar. Dualarım seninle...

Oh Denom yine yollarda maşallah topiğimizin en aktif kuzusu Allah nazarlardan saklasın...

Betülcüm üzülme canım 1 haftaya kadar uzayabilir yoğunbakım süresi, En hızlısından eksi sağlığına kavuşsun inşallah.

Çekim değilde Fotoğraf yenilemek için çağırdılar cnm. ;)

Sorma sevil , sorma :)

Naber nasılsınız?

slm kızlar cok şukur geldık evımızdeyız ay nrkadar gezıp tozsakta ınsanın evı gıbı yok dun arkadaslar geldı sıırtten adasım hepberaber yemek yıyıp gezmeye gıttık çok guzeldı ıyı eglendık çok gec geldık acayıp yorulmuşuz sabahta erkenden kalktık acayıp uykum var

Zeynebcim çok uzuldum durumuna hayırlısı ıle duzene gırersınız ınsallah çok zor

Betulcum hayırlısı ıle en yakın zamanda çıkarsınız ınsallah

Yelızcım demek pamugu cagırdılar ozaman yenı fotoları 4 gözle beklıyoruz cnm

Herkese hayırlı cumalar canlarımm

dün evdeydim kuzum biraz rahatsızdı ateş burun akıntısı vardı o yüzden yanındaydım okadar huysuz bir çocuk olduki yezda herşeyi ağlayarak yaptırıyor bize

alçıdan sonra dişlerinin gelmesi huysuzluğunda tavan yaptı artık sabırsızlanıyorum dişlerimi sıkıyorum bazende tutamıyorum kendimi popoya vuruyorum ne yapayım :(

betülüm tekrardan çok geçmiş olsun acil şifalar versin riskli bir ameliyat geçirdi neticede toparlanıcak inş. en kısa sürede öpüyorum seni ve zeynomu

zeynepcim ne diyeyim bilmemki üzüldüm durumuna inş. bir çözüm bulunur hayırlısıyla çok kafana takıp stres yapma

yelizcim deno foto yenilemeye gidecekmiş hadi bakalım daha iyi haberlerinide alırız inş. maşallah kara kuzuma sen nasılsın işler yoğun galiba

zehracım nasılsın canım uğramışsın ama bize denk gelmemiş

sevilimde gelmiş alışverişini yapmış konuştuk zaten güzel arkadaşımla

sibel hoşgeldin evine döndün demek

ekinnazım uğramış napıyon bacım pc yinemi ağırlaştı

elifcim gelmemiş hiç yoğun galiba

semihacımda uğramamış kaç günddür.

nimocumla konuştum anneciğindeymiş sizlerede çok selamları varrrr ordan olduğundan giremiyormuş

sagol kadıs ve yelız
Evet yelızcım hıç bukadar gezmemıştım ılk defa esıme artık donelım sıkıldım dedım normalde salı döncektık.ama yelızcım dıyarbakırın havası çok ıdrenç sıkıyor bunaltıyor hele ordu evı ıgrenç ya sadece yemeklerı hoşuma gıttı.esım bıdaha gıttıgımızde polıs evınde kalırız dedı keske dırek polıs evıne gıtseydık

günaydın herkese..........
mükkeml olsun hafta sonunuz...

taşınıyorum kızlar...
ev bulduk dün akşam kiraladık...
çok güzel bir ev..
çok içime sindi...şuan oturduğum eve 10 basar...
bu hafta benim için çok yoğun olacak...
taşınma-ehliyet sınavı ve çok önemli bir ihale...
dualarınızı esirgemyin....

zeybennepim durumuna çok üzüldüm...
2 yıl görümcesiyle (üstelik bekar olmasına rağmen) oturmuş biri olarak deneyeyimim kaynana ile geçim olur görümce ile olmaz...
umarım herşey gönlünce olur canım...

günaydın anneler
bilgisayarım kasıyor.çokl fazla takılamadım bu hafta
zeynep dertliymiş biraz.zor canım ya.kalabalık bir evde yaşamak mantıklı olan sizin ayrı bir eve çıkıp görümcenle kayınvalidenin oturması.anne kız daha iyi anlaşırlar bence.

elifcim taşınıyrmuşsun.faceden gördm butrdada okdum canım.hayırlı olsun.kayınvalidenlere yakın mı?

Günaydın güzel bir gün iyi bir haftasonu diliyorum herkeslere...

Keyifler yerindedir inşallah. Ben ve kuzum çok iyiyiz kuzumun geceside güzel çekti, benim kız kıza toplandımda :).

Elifkom çok ama çok sewindim tatlım haberide ilk duyduğumda :) , umarım bundan sonraki taşındığın ev kendi evin olur. güle güle oturun tatlım

Herkese iyi hafta sonları diliyorum

kuzum hasta ve çok huysuz burun akıntısı devam ediyor herşeye ağlıyor okadar mızımızki

bugünde çalışıyorum malesef öğleden sonra çıkıcam

elifcim rabbim gönlüne göre versin canım inş. kendinizede nasip olur almak kira zor allah kolaylık versin
dualarım seninle

semihacım hoşgeldin evet uğramıyordun kaçgündür. nasılsın berra nasıl

yelizcim sizinde keyifler yerinde maşllah hergününüz şeker tadında olsun

sol taraf alt dişlerim ağrıyor kızlarr hayatımda ilk defa diş ağrısı çekiyorum yaaa

yelizcim geceniz güzel geçmiş.eğlenmişsiniz ohhh...:):):)
kadriyecim geçmiş olsun.
bizde iyiyiz.geçen haftasonu anneme gittim orda kaldık.gelirken istemedi berra eve gelmeyi.sen git annecim ben burda kalıcam eğer ağlarsam dedem getirir diyor:):):)
salı günü geldik eve o günden beride evdeyiz öyle canımız sıkıla sıkıla oturuyoruz işte.dayısı kızıma büyük fırınlı mutfak seti aldı köfte yapıp duruyor.beni besliyor bol bol evde

hoşgeldiniz kızlar...
iyi dilekleriniz için teşekkürler....

kadis çok geçmiş olsun cnm ya...
öğlen oldu ..
az kaldı çıkmaya....
yavrum benim sıkıntısı çok

anladım semihacım bak sen sen git ben gelmiycem hee maşallah kuzularda bir annanne düşkünlüğü kesinlikle var birde teyzeee olsun sizede değişiklik olmuştur kalmanız cicilerinide güle güle kullansın berracık

benim yakın hergün görüyorum önceden uzaktım gidip kalabiliyordum şimdi oda yok :)))))

ablamı dün akşam yolculadık eniştem geldi arabayla evde bomboş geşliyor annemlere şimdi alıştılar çocuk sesine yezdada semihh gittimi diyip duruyoor cadım bayağı güzel oynadı şimdi yine sıkılacak canı

elifcim patroncuğum dışarda gelsin çıkıcam yine 1-2 bulucak galiba gidip hafta sonu temizliğime devam ederim herhalde kuzuyu alıp alışverişede gitmemmiz lazım kuzunun bezi kalmadı evde olmadı yarına bırakıcam malesef geçmiş olsun dileğin için teşekkürler canım

kocişde aramış annemlere gidelim diyeee yiğeninin düğünü oldu diyarbakıra gitti annesigil ordan bişeyler getirtik onları almadık daha ısrarla gidelim dedide kuzuda hasta hemde maaş alamadık nasıl gidicez dedim haftaya attım belki alırızda maaş rahat gideriz kuzuda toparlanır iyileşir hem haftayada ben çalışmıyorum daha rahat olurum

elifim evin hayırlı uğurlu olsun çok sevindim.
kızlar ablamlar gitti benimde.
kayınvalidem yoğunbakımdan çıktı birazdan çıkıcaz yanına gidicez.
hepimize güzel haftasonu diliyorum

aa betülcüm ben unuttum ameliyat işini.
çok geçmiş olsun güzelim
tez zamanda eski sağlığına kavuşur inşallah.
sen izin aldın sanırım...

Selam şekerlerim...
Dün mutfağa bir girdim akşama kadar ordaydım. Bugün anneme torunu geliyor yarı kırkıymış onu uçuracaklarmış. Onun için 2 çeşit kurabiye yaptım birde evde yemek yoktu onu hallettim.

Elifcim gözün aydın gönlüne göre bir eve taşınıyormuşsun. Rabbim kolaylıklar versin hem taşınmada, hem sınavda, hem ihalede... ınşallah bundan sonra ki taşınacağın yer kendi evin olur.

Yelizcim oh sefanız olsun kuzunun da senin de akşamınız süpermiş. En kötü gününüz böyle olur inşallah....

Betüşüm gözünüz aydın. Kayınvaliden tez zamanda iyileşir evinede döner inşallah...

Kadişcim ablacığın gitmiş. Allah kavuştursun... Kuzunada tez zamanda acil şifalar...

Semihacım bizde senle aynı durumdayız. Geçen hafta annemdeydim döndüğümüzden beri sıkılıp duruyoruz. Berram da cicilerini iyi günlerde kullansın...

Back