Bebeklerimiz ve Biz

şimdi pzt için izin aldım ameliyat günü ya bizim.ve 1 hafta kalacak kayınvalide hastanede .sonraki hafta içinde 1 hafta izinliyim hastaneden eve çıkınca için. gerçi görümcem bugün geldi acaba o napacak hiç konuşmadık belki o da izin aldıysa bilemiyorum

karlı bi ankaradan herkese kocaman öpücükler..halen kar yağıyor yollar feci..berfe kar kar diye ağlıyor.akşama tekrar çıkıcaz..

Selam fıstıklar....
Sabah babanne ziyaretimiz uzun sürdü. Kuzumun büyük halası burda eee onda en büyüğü 17 en küçüğü 11 aylık 4 çocuk olunca benim zilli evin yoluu unutu veriyor.
Zor zahmet yalvar yakar eve çıkattım yemeğini yedirdim yıkadım yatırdım. Orda koştur koştur alışverişe çıktım. Ispanakları suya koydum çamaşırları astım 1 makina daha kurdum. Yarabbi hep böyle bir koşuşturma içerisindeyim. Akşam nasıl oluyor fark etmiyorum bile.... Sanki çalışırken hayatım daha bir düzenliydi ya:(( Nedersiniz çalışan gacılar haksızmıyım bana mı öyle geliyor???

Elifcim ikinizde süpersiniz....

Yelizcim yarın için iyi haberlerini bekliyo rummmm.

Cannacım geçmiş olsun. Diş ağrısı hiç birşeye benzemez. Tez zamanda ağrıların hafifler inşalah...

2. çocuk mevzusuna gelince... Bebekleri görünce acayip imreniyorum keza hamileleride öyle ama hiç cesaretim yok.... Beklersem geç olacağınıda biliyorum şu an 31 4-5 sene sonra 36 çok geç çokkkk.
Anlayacağınız tam iki ara bir dere durumundayım. Ama biraz daha çalışıp birikim yapmak en önemliside kendimize ait bir evimiz olmasını istiyorum. Ne diyelim hakkımda hayırlısı...

Tekrar Selam,

Teşekkür ederim hepinize, bakalım ne yapacak dr lar, Ewet nimocum söz verildiği üzre kusu mc e götürülcek :)) sonrasında bi avm yapılabilir,kim bilir :)))

slm canlarım bi soru sordu kaçtı demeyin sakın geç de olsa geldim hepsini okudum
genelde çoğunuz 2. yi istiyosunuz ama geçerli sebepler var tabii istememek ya da daha sonra olması için
rabbiim herkesin gönlüne göre versin diyorummm

elifcim harika görünüyosunuz
beyaz karların üzerinde iki tane prenses, içimizi ısıttın bu karda bileeeeeeeeee

yelizcim dr a ve mc e ve hatta avm turuna gidecekmiş hadi hayırlısı döndüğünde yazarsın olanları bitenleri

betüşüm demek bu pazartesi ameliyat günü
allah yardımcınız olsun hayırlısı ile sağsalim olur kurtulur inşalah cnmmmm

sevilcim aynen sana katılıyorum çalışan bayanlar daha düzenli e pratik oluyoo
çünkü az zamanda çok iş yapmak zorunda olunca her şey programlı oluyooo
al benden de o kadar akşama kadar koşturuyorum
yarında emirin okulundan samimi bi arkadaş grubumuz var 5 bayan olucaz ve ikişer çocuktan 10 çocuk
birde kayınvalidem ve arkadaşın annesi
hazırlıklara başladım şimdiden
menüm şöle kızlar

çin böreği
ayrıca tepside ıspanaklı gül göreği
yoğurtlu mayonezli ve garnitürlü makarna salatası
patatesli turşu kavurması
kısır
bisküvili yalancı tavuk göğsü yapıcam üstü hindistan cevizi ve normal cevizli

günaydınlar canlarım.
turşu kavurması nedir nasıl birşeydir o hiç duymadım ve yemedim çok da merak ettim şimdi

günaydınlar betülcüm..
ben normal bildiğimi söyleyeyim ama patateslisini zehradan öğreniriz artık...
canım karadenizliler genelde sabah kahvaltısında, bildiğimiz fasulye turşusunu
küçük küçük doğrayıp,önce sıvıyağda kuru soğan kavuruyolar üstünede doğradıkları
fasulyeleri ilave edip biraz kavurup sıcak sıcak yiyolar...

Günaydın şekerler...
Herkese hayırlı cumalar....
Bir karadenizli olarak bende bayılırım turşu kavurmasına. Betüşüm Ekinin anlattığı gibi yapılıyor. Kayınvalidem ayrıca içine havuç rendeliyip birazda onu kavuruyor çok lezzetli oluyor.

tünaydın kızlar hayırlı cumalar herkese.her cuma olduğu gibi bimden geldim yine(zehra duymasın:)))berfeye güzellik seti ve oyuncaklar aldım.oyuncaktan ziyade makyaj setine bi sevindi anlatamam.aynaya bakıp saçları taramalar,allı ruj sürmeler bide durmadan anne bak güzel oldum diyor..

slm kızlar o kadar yoğun bi gündü ki misafirlerim az önce çıktılar
bende evi biraz toparladım size baktım ama pek hareketsiz bi gün olmuşş

ben turşu kavurmamı şöle yaptım çok beğenildi size de yazıyorum:
lahana turşusunu ince ine kıyıp tuzlu ise biraz suda bekletiyorum
1 büyük baş soğanı çok ine bi şekilde biraz kavurduktan sonra karabiber ekleyip biraz daha kavuruyorum
sonrada küp küp doğranmış haşlamış patates ilave edip azıcıkta onlarla kavuruyorum, en sonda ince kıyılmış lahana turşunu fakat suyunu iyice sıkıp o şekilde katıyorum tereyağda koyabilirsiniz kavururken arzuya bağlı olarak

günaydın canlarım ciğerlerim...
hafta sonunuz güzel olsun inşallah...
bizim hafta sonumuz şimdiden belli.
evdeyiz kuzucumla.
babası da kursta...belki kuzumun dayısı gelir akşam...

zehram çok merak ettim kavurmayı ama fasülye ile olmuyormuydu bu..
ben pek bilmiyorum..
akşam kaynanama soracağım lahanamız varsa mutlaka deneyeceğim...

slmmmmm ben geldım...hafta sonu nedenıyle moladayım bu hafta çok yogun gectı benım ıçın ama 1 hafta dınlenıcez neguzel
Pazartesı sabahı 5 te yola cıkıp dıyarbakıra gıdıyoruz esımın ılk gun ısı var sonra gezıp tozucaz efeyı heryere göturelım dıyoruz anlattık efeye nasıl sevındı yanı anlıyacagınız 1 hafta daha yokum 13 şubatta sınav var onu atlattımmı nisanda öss sınavı var offf test çözmekten basım dönuyor

Eee sizlerde ıyısınız turcular kavrulmuş benım esım samsunlu annesı çok guzel yapıyor

Elıfcım neguzel resımler karda yapmış burda tık yok 1 kere hafıf yagdı gece sabah erımış

Gecmışı çok okuyamadım son sayfalara baktım hepınızı öpüyorum

Ayrıca eltımın bebegının ısmınede karar vrıldı KUZEY olucak ınsallah

Back